Şimdi Ara

BİR AVEA SKANDALI DAHA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu aveanın yeni çıkan paketleri cezbedici geldi bende aveaya geçtim ve hiç bi paket almadan önce küçük bi sosyal paketi alayım dedim deniyim nasıl çekiyo hızlımı filan neyse avea sitesine girdim sınırsız sosyal paketi diyordu. 25 mb tüm sitelere geçerli ve 25 mb bittikten sonra face ve twittere sınırsızca girebilirsiniz paketin özeti bu.pakette hiçbir kota hız sınırı v.b engelleyici ek kurallar yoktu.neyse paketi aldım facede 1-2 gün takıldım facebooka yüklenmiş olan videoları izledim 1-2 gb yapmıştır tahminimce takkkkk hız düştü 96 kbps e. bu nedir neden düştü ne için düştü madem düşecekti paket kullanım bilgilerine neden yazmadınız.facebookta değil video izlemek facebooka bile 5dk da ancak giriyorum.

Şimdi bunun çözümü nedir hızı nasıl yükseltirim eski haline çeviririm.facede gezinirken videoları donmadan oynatsın yeter başka bişe istemiyorum

Çözümü bulana ve iletene özelden türkcel cep nosunu yazsın 10 tl atacağım tebrik amaçlı. iyi forumlar kolay gelsin arkadaşlar.

• paketin içeriğini dikkatlice okursanız orada yazıyor adil kullanım limiti 1 gb siz 1 gb ı aştıgınız icin hızın düşmesi normal hızı yükseltebileceginizi zannetmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hız yükselmez paket yenileyene kadar adil kullanım denen şey var. Böyle küçük küçük yazarlar kimse okumasın okuyamasın diye. Orda yazıyodur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki iptal etttim sınırsız sosyal paketiniz iptal edilmiştir dedi fakat ay sonuna kadar kalan haklarınızı kullanabilirsiniz dedi yani ay sonuna kadar hız kısıtı devam edecek ve efiyo halen bu tamamen nasıl kaldırabilirim hiç almamış gibi paketsiz olsun kısıtı kalksın tamamen

• Bu avea skandali değil kullanici hatasi

• bir kampanya detayı bilmeyen abone skandalı

• Sınırsızı okuyunca gaza gelmiş abone skandalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen kalkmaz paketininiz zamandi dolunca.o zaman biter amamen o zamana kadar kullanabilirsiniz.

• Tahmin etmeniz lazımdı.
  • arkadaşlar bısey soracağım bende 3 gun once ıkı hattıma aynı sınırsız sosyalı yaptım bu 25mb lar bıtıyor nasıl oluyor anlamıyorum sadece facebok tıklanan bır telefon ıkısıde neyse 25mb lar bıtınce lıradanmı yiyecek bu durum karsısında bılgısı olan varmı arkadaşlar..paketı ıptal ettirsek bıle yıne face ye gırdıgımızde lıralardan yermı
  • O paket ilk çıktığında gerçekten sınırsızdı fakat bazı uyanıklar sömürünce sonradan kota koydular.

• O paket ilk çıktığında gerçekten sınırsızdı fakat bazı uyanıklar sömürünce sonradan kota koydular.

• üçkağıt yaparsan sana müstehak
  • Doğru Düzgün okumadan alırsan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • skandal olan durum nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.