Şimdi Ara

BİR AYDA SİX PACK ÇIKARACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Mart ayının başında yaza kadar kendime six pack çıkaracağıma dair söz vermiştim ama 2 haftadır saldım kendimi gece tereyağlı ekmek çikolata fastfood ne varsa götürüyorum ve tekrar yağlandım sonuç olarak. Şimdi son kez kendime söz veriyorum. 10 Haziran tarihine kadar karın kaslarım gözükecek seviyede yağ oranımı düşüremezsem 8 senelik forum hesabımı sileceğim ya da kendimi banlatacağım. Her gün güncelleyeceğim bu başlığı.
    Tam bir ay boyunca intermittent fasting yöntemiyle besleneceğim. Haftada üç gün spor salonuna gidip 5x5 Programını uygulayacağım ve antrenman öncesi yarım saat ip atlayacağım. Geri kalan günlerde de P90X AB RIPPER X videosu ile karın çalışacağım. Supplement olarak her gün bcaa içeceğim ve antrenman günleri protein tozu içeceğim.

Decathlondan bugün aldığım ip.

Güncel Form

Haydi bakalım challenge başlasın.

1. Gün : Sabah 8.20 de uyandım. Öğlen 2 ye kadar hiç bir şey yemedim. 5.30 da antrenmana gittim. 20 dakika ip atladım ve 5x5 programını uygulayıp kapanışta Ege Fitness'ın 10 dakikalık hiit antrenmanını uyguladım ve antrenmanı bitirdim. Akşam 10.30 da protein tozu içerek beslenmeyi kapadım. Genel olarak İF diyetinin ilk günü olmasından dolayı bir halsizlik mevcuttu ama 2 haftadır ağırlık kaldırmamama ve bir kase yulaf ezmesi yiyerek antrenmana gitmeme rağmen aşırı bir güç kaybı yaşamadım.

2. Gün If diyeti devam. 2 ile 10 arası gerekli protein alındı sayılır. Karın çalışıldı. Öğlen 2 ye kadar aşırı acıkıyorum henüz alışamadım. İnşallah faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 8 Mayıs 2019; 23:17:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam

Gel bir iddaya girelim ?

Sana 1 sene veriyorum, 1 sene sonra sixpacki bırak four packi bile çıkartabilirsen benden ne dilersen dile
  • O yağ oranında bırak six packi, 2 parçası hafiften bile belli olmaz
    Hedef koyarken realistik olmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karın kaslarını görebilmen için vücut yağ oranını %10-12 seviyesine düşürmen lazım (genetik iyiyse %14 de olabilir bende olmadı). şu an en azından %20-25 seviyesinde yağ oranın var, bahsettiğin yiyeceklerle istediğin kadar ip atlayıp hiit yapsan o seviyeye aylarca gelemezsin. İşin büyük kısmı diyet, serbest bıraktığında düz bir karnın olduğunda yaptığın sporun etkilerini görebileceksin.
  • Abi adama motive konuşma yapcanıza ne anlatıyonuz.

-Yağ oranın %13 geçmemeli bunun için IF diyeti oldukça iyidir buna devam. Abur cubur yeme makro say günlük kalorini geçme
    -Karın kası için ege nin o dediğin hit programını ve
    Berkay Türkkanyoutube
    5 Dakikada Evde Karın Kası Yap | Açıklamalı
    https://www.youtube.com/watch?v=Ic--OLf5VLg
    şu linkteki hareketleri 2 kere yapıyorum( yeni başladıysan 1 kere yapman bile çok zor olur) bi gün egenin programı bi gün videodaki programı yapıyorum yüzde 12 yağ oranımla oldukça belirgin kasları çıkardım 2 ayda.

5x5 güzel ama ilk başta hafif kilolarla çalışacağın için program basit gelecek. yardımcı hareketler ekle mesela squat bp deadlift yaptın arkasından 5x5 i o günlük bitirdin ya işte bitirme 3x12 triceps gir arkakol daha sonra çekiş hareketi olarak bi hareket seç mesela lat pulldown sırt için. BCAA da alacaksan kesinlikle yap bunu. baya motive gördüm bunu kaybetme aynen devam kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tar Goroth -- 25 Mayıs 2019; 17:5:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.