Bildirim
Yaklaşık 1 aydır spor salonuna gidiyorum. Değişimler başladı seni istiyorum ''SİX PACK''

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hergun 300 tane mekik cekmenin yarardan cok zarari olur.Kendimden ornek veriyim 1 ay oncesine kadar 2 gunde 1 bacak calisirdim.o zaman icindw bacak bastigim kiloyu cok az artirabilmistim.ama simdi 4-5 gunde 1 bacak calisiyorum.ve bacaklarim deli gibi gelismeye basladi.yani kaslarina dinlenme,buyume firsati vermen gerekiyor. -
Adonislerin şu an orantısız olduğundan eminim, günde o kadar mekik kesinlikle adeleye zarardır, setli ve eşit şekilde çalışmak daha faydalı olacaktır. -
her gün yapabileceğin tek şey cardiodur. kas her gün çalışırsa sadece hırpalarsın gelişme filan olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X