Şimdi Ara

Bir aylık Chery Deneyimlerim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
23.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alakasız olacak

Bir aylık Chery Deneyimlerim

• quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

Bu resimde çokta kötü değil şu haliyle 3 yıldız felan alır oda bu paraya iyi bence.
  •  Bir aylık Chery Deneyimlerim

• içini görmeden nasıl anladın 3 yıldız alabileceğini. Bir de o test sanırsam 50 ile yapılan test. 64 ile düşün sen hali
  •  Bir aylık Chery Deneyimlerim

• quote:

Anlayan beri gelsin...

http://chery-tiggo.org.ua/crash-test-chery-tiggo-euroncap

Bir kere denemişler sonuç kötü olunca biraz daha iyileştirip birdaha denemişler galiba anahtar resmi flnda var kapılarıda açılmasın diye güçlendirmişler sanırım

google çeviri ile türkçeleştirilebiliyordu unutmşum isterseniz okuyabilirsiniz.Ben biraz okudum cümleler devrik devrik olmuş

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=ru&u=http://chery-tiggo.org.ua/crash-test-chery-tiggo-euroncap&ei=ra9CSsrDJoeUmAP43MWnAw&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dhttp://chery-tiggo.org.ua/crash-test-chery-tiggo-euroncap%26hl%3Dtr%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26hs%3Dxnb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi full_speed_89 -- 25 Haziran 2009; 2:04:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

içini görmeden nasıl anladın 3 yıldız alabileceğini. Bir de o test sanırsam 50 ile yapılan test. 64 ile düşün sen hali

Tubo'nun verdiği linkteki resimler aynı ve çevittirince 64 km/h yazıyor
  • yazıları okuyamadm ama bi sorm war arabanın artı yönlerini sayarken yol sesini hiç almıyo demiş bana biraz garip geldi acıkcası..bnm kullndıgım c sınıfı araç bozuk yollarda fazlasıyla ses alırken bu nasıl almıyo???
  • @full_speed_89

Teşekkürler

4. Resimin altındaki paragrafın ilk cümlesi beni bitirdi..
  • quote:

@full_speed_89

Teşekkürler

4. Resimin altındaki paragrafın ilk cümlesi beni bitirdi..

ben teşekkür ederim kardeşim.

Dikkat etmemiştim oraya süpermiş

Arka koltuktaki emliyet kemerlerinin sağlam olmadığını, kaza sırasında arka koltukla ön koltuğun mesafenin azaldığı için oradaki yolcunun ayaklarının ciddi hasar aldığını söylemek istemiş. Anlamıda kötüymüş...

Bu arada şöför olan manken kafasına ve boynuna aldığı darbeler sonucu boynu kırılmış ve ölmüş. (Ne diyelim Allah Rahmet Eylesin.) Resimlerde kafa hava yastığını geçip direksiyona çarpıyor sanırım emliyet kemerleri pek sağlam değil buda ciddi bir sorun.

Konsoldaki sert plastikler ek hasara yol açabilirmiş.

Şöförün ayakları sıkışmamış.

Şu an en alınabiliri kimo gibi duruyor fiyat olarak. Ben chery almam demiyorum ama tiggoyada 40 milyar bağlamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi full_speed_89 -- 25 Haziran 2009; 2:37:35 >

• 8 ülkedede fabrikaları varmış

Russia

Ukraine

Iran

Egypt

Indonesia

Uruguay

Malaysia

Thailand

Bu arada LGSET kusura bakma konun biraz dağıldı ama bulduğum bilgileri paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi full_speed_89 -- 25 Haziran 2009; 2:37:11 >

• quote:

Arabanın motor kaputunda euroncap yazıyor ??
  • videosu bu.. kaç yıldız aldığı sitesinde yok

http://video75.com/IcupKUmNuvL/crash-test-dr-chery-tiggo-metodo-euro-ncap/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

içini görmeden nasıl anladın 3 yıldız alabileceğini. Bir de o test sanırsam 50 ile yapılan test. 64 ile düşün sen hali

.................. Araç, dışarıda% 40 ile deformable bariyer 64 km.ch etkisi bir hız olarak, ........................

Neymiş bilmeden konuşmamak gerekirmiş. Saygılar..

Yazıda yanlış anlamadıysam hasar sonrası kapının ezilmesi sonucu bir süre açılamamasından yakınıyor. Tabi eğer böyle bir durum varsa bu ciddi bir sorundur. Her ne kadar hasar normal görünsede içerdeki insanı dışarı çıkaramamak ayrı bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harimole -- 25 Haziran 2009; 13:05:50 >
  • Videosu kötü değil bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: full_speed_89

Bu arada LGSET kusura bakma konun biraz dağıldı ama bulduğum bilgileri paylaşmak istedim.

Hiç önemli değil. Bir şekide insanlara olumlu olumsuz fikirlerimiz paylaşmak istiyorum. Benim kızdığım farklı markaların örnek gösterilip burda sadece karalamaya yada hakarete varan saçma sapan 10 yaş muhabbetlerinin yapılması. Burada verdiğiniz doğru bilgiler ben dahil tüm forum üyelerine referans olmaktadır.

İlk msjımı yeni şeyler oldukça güncelliyorum.
    Objectif olmaya özün gösteriyorum buna saygı duyarsa arkadaşlar benim için yeterlidir.

Bu arada tiggo için yapılan test aslında hiç te fena değil. 2003 yılında üretilmiş tiggo ilk olarak(kaynakwww.cheryinternational.com). Belki zamanla daha iyi hale gelir. Bu tüketicilerin isteği doğrultusunda olacaktır sanırım. Verilen likteki çeviri sorunlar ve anlam karmaşalarına rağmen sanırım bu haliyle girse en azından bir 2,5 3 yıldız alır gibi düşünüyorum. Tabii uzman değilim. Ben elimden gelen tüm güçle mermerlerde test sonuç ve görüntülerini talep etttim. Umarım yakın zamanda görürüz.

Herkese ilgisi için teşekkür ediyorum

• Daha fazlasını alır dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

quote:

Orjinalden alıntı: kal_sau

quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

Bu araçlar AVRUPALI çarpışma testlerine girip güvenilirliklerini kanıtlamadıktan sonra insanların ön yargılarını silmesi mümkün değildir. Girmemek için ekstra gayret harcıyorsa firma bu testlere, ve bin bir bahane buluyorsa demek ki gerçekten güvenlik zaafları var demektir....

Çinli güvenlik testlerine girip daha düşük hızlarla çarparak yada çeşitli yöntemlerle durumu kurtarmaya çalışıyorlar ama nafile... Çok mu zor, giriver euro n cap'e al bir dört yıldız tamamdır bir daha çin min adi rezil diye adın çıkmasın... Millet ne isterse onu alsın...

Ciddi bir güvenlik testinden başarılı olsa satışlarını katlayacak ama buna rağmen girmiyorsa, adi çin imajını kabul ediyor demektir...

Bu arada yanlış anlamayın ama önüme inek çıktı çarpmadım savrulmadım güzelce durdum demekle aracın yol tutuşu ve frenajı hakkında bilgi edinilmez. Girsin misal bir ülkemizdeki Auto Motor Sport testine göstersin fren mesafesinin güvenliğini ve daha farklı bir çok şeyi. Ancak dediğim gibi araçlar hakkında güvenlik testi yok, düzgün bir kurumun yol testi yok, ondan sonra tabular yıkalım da nasıl yıkalım? Kendi global sitesinde dahi 0-100 hızlanma verileri yok, sadece 90 km/h ile yakıt tüketimi verisi var oda bu ükede ortalama veri olarak bilinçli olarak yanlış gösteriliyor... Daha bu verileri dahi üreici tarafından yayınlanayan araca nasıl güvenir ki insanlar...

Renault Symbol E-Ncap'e girdi mi? Yada Fiat Albea yada Palio.Linea girdi mi? .Bilmiyorum bu saydığım otomobiller girmediler.O zaman bu arabalarında dandik olması gerekmezmi.Madem model hakkında konuşuyoruz.O zaman Renault da ve Fiatta en az Chery kadar dandik oluyor.Bu mantıkla hareket edersek.Ferrari de teste girmiyor.Bir ton para verdiğin araba E-Ncpa girmiyor.O zaman Ferraride dandik.

Sizde bozuk plak gibi ikide bir E-Ncap'e kafayı takmışsınız.E-Ncap'in gerçekten adil olduğuna yada objectif olduğuna nerden bu kadar eminsiniz.Neden Amerikan otomobilleri E-Ncap girmeyip sadece kendi ülkesindeki güvenlik testlerini baz alıyor.Neden Kanada kendi ulusal testlerini yapıyor.Demek ki E-Ncap'in yanlı olma ihtimali en az Chery'nin dandik olma ihtimali ile eşittir.

Peki geçmişte Çinlileri afyonla uyutan avrupa bugun çin otomobillerini kötülemek için E-Ncap'i kullanamaz mı ?.Pekala kullanabilir.Biraz olayları sorgulayın derin ben.

Clio Symbol için aynı platformda üretilen Clio yu örnek verelim:

Palio ile Albea'da aynı. Onlar içinde 97 model Punto'yu örnek verelim:

Gördüğünüz gibi Clio 4 yıldız , Punto 2 yıldız. Euroncap'in tarafsızlığına güvenmiyorsak ADAC'ın çarpışma testlerine bakalım. ADAC genel değerlendirme olarak ikisinede 2 yıldız vermiş. Benim asıl anlatmak istediğim bu araçlar 10 sene öncesinin araçları. Chery bu testlere girdiği zaman en kötü ihtimal bu sonuçları alcak. Benim görüşüme göre 3 - 3.5 yıldız alacak. Neden girmiyorlar ? Bence girmeli ve önyargıları yok etmeliler.

Fiat Punto nun bizim ülkemize gelen modelleri 2000 sonrası üretilen teknolojidir ki bu 4 yıldız almıştır.
    http://www.euroncap.com/tests/fiat_punto_2000/28.aspx

Grande Punto ise 5 yıldız almıştır..
    http://www.euroncap.com/tests/fiat_punto_2005/238.aspx

lütfen düzgün bilgi verin!!

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.