Şimdi Ara

bir çılgınlık yapıp kia opirus almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece gece insanın aklına gelen çılgın düşünce. Her ışıklarda beklediğinde arkadan birinin gelip stopları kırması ihtimalinden, 5 metrelik haşmetli bünyesini park etme endişesinden, tüm toplumsal baskılardan, dışlanmalardan ve ayıplanmalardan sıyrılıp usulca opirusa ulaşmak...

• yorum yapanlar arasında bir kişi dışında gerçekten binip kullanan yok ama boş keseden sallayan çok. evet çirkin ama w210 mercedes çok mu güzel yada w203? neymiş parçası bulunmazmış! bu internet devrinde bulamıyorsan kendi beceriksizliğin. bizim insanımız bilmediği konuya niye balıklama yorum yapma derdince acaba? bilmiyorsan bilmiyorum de yorum yapma birader.
  • Çirkin bir araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yok yok aman aman aman tövbe tövbe

Dünyanın en büyük hatası olabilir hem çirkin hemde bir kaza yapsan işin bitti kazalı kazalı gezersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çirkin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel araba ama sonata daha iyi seçim olabilir
    O parayı 15 yaşında b segmenti arabalara istiyorlar artık, temiz bulunursa o parayı üst segment yüksek hacimli motora sahip arabaya verir paşa gibi gezerim

• Far kırma esprisi nedir hocam ? Yedek parçasını mı bulamıyorsunuz ?

• Araba çok iyi araba hatta bu paralara eşini benzerini bırakın yanına yaklaşacak bir araba dahi alamazsınız ama bir parçasını da bulup alamazsınız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stopların çok mu değerli hocam o tampona vurduklarında bu aracın far tırnaklarıda kırılacak illaki kaçarı yok. Arkadan biri vuruncada tek derdin stop lambası olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 8 Mart 2020; 3:8:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parça sıkıntısı nedeniyle bence satış rakamlarını gerçekten haketmeyen araçlar opirus ve sonata. Evet donanım konusunda gayet iyi ve geniş ancak bir cam açma düğmesini bulamadığım araba bana cidden sıkıntı verir. Hele ki çinden veya yurtdışından sipariş işi iyice sıkıntılı olmuşken.

Bu arada sonata konusunda ustamla yapmış olduğum konuşmada elinde bir araç olduğunu, arka süspansiyon elemanlarını çıkma dahi bulamadığını, muayeneye aracı hazırlayamadığını, bu örnekten ötürü almayı düşündüğüm araçtan uzak durmamı söylemişti.

• Biride dememiş 3.5 motor araba vergisini veya o 2006 senesinden kalma araba nasıl 88000 km diye alınmaz malesef hocam. yukarıda arkadaşlarda demiş parçasıda sıkıntı.
    edit: baktımda 4023 TL tutarında yıllık vergisi var yani iki asgari maiş sadece hava parası(mtv) kasko hariç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 8 Mart 2020; 4:41:17 >
  • bu arabayı kullandım. gerçekten travego konforu var
    kaporta parçasını bilmem ancak bir çok parçası hyundai ile aynı. Sonata yanında oyuncak kalıyor.
    Bunun arka takım burçlarını tamir etmiştik. bir kaç tanesini eski sonatanınkini uydurmuştuk, olmayanları da tornacıda bir şekilde uydurup takmıştık. parçası yaygın olsa alınır binilir, keyif verir.
  • yorum yapanlar arasında bir kişi dışında gerçekten binip kullanan yok ama boş keseden sallayan çok. evet çirkin ama w210 mercedes çok mu güzel yada w203? neymiş parçası bulunmazmış! bu internet devrinde bulamıyorsan kendi beceriksizliğin. bizim insanımız bilmediği konuya niye balıklama yorum yapma derdince acaba? bilmiyorsan bilmiyorum de yorum yapma birader.
  • Bir arkadaşım zamanında salaklık edip Kia Venga diye bir otomobil almış. Hatasız, düşük kilometreli bir otomobil. Makul bir fiyat belirlemesine rağmen 7 aydır satamıyor. Galeriler yarı fiyatına bile bozmuyorlar aracı. Kaç tane ithal edilmişse artık aracın piyasası yok.
  • O paralara aynı hacimde honda legend ya da toyota camry bulunur diye düşünüyorum.
    Para kolay kazanılmıyor, opirus'u nüfüsunuza alma olasılığınız çok yüksek.

• Ülkemizde kapış kapış satılan tempranın sw modelinin arka stop lambası,tampon,yan tamponlar ve bagaj kapağı parçaları yok ülkemizde.2010da bir kaza yapmıştık stop lambası kırılmıştı öylece sattık çünkü ankara hurdacılarda bile yoktu özel sipariş ettik gümrkte kaldı vs vs

• Üst apartmanımızdaki abimizde var ilk sahibi resmi kia servisine gidiyor araç hala ve inanılmaz memnun..

En başda şehir efsanelerini es geçelim aracın her tür parçası var olmıyanda getiriliyor parça sıkıntısı yok..

Araba salon salonanje sonata denmiş. Bir arkadaş sonatada çok güzel araçdır ama bu sonatadan gerek iç hacim gerek donanım gerek motor gücü iki tık üst segment bir araç..

Sontayada çok bindiğim bu aracada bindiğim için kıyaslama yapabiliyorum o açıdan..

Bu araç satmadı tutmadı iki üç nedeni var en başda en büyük nedeni 3.5 V6 motorlu olmasından ötürü.. Bu aracın bir 2.0 crd motorlusu olsa en azından şu anki satış rakamlarının on misli satardı.. İyisi kötüsü bir epica bir sonata kadar satardı..

İkinci nedeni dolu paket yollandı çoğu, üçüncü nedeni kia nın herzaman ki optima geçmişde carens lere yaptığı üvey evlat muamelesi reklam tanıtım hiç bir şey. Yapılmadı araba kendini sattı..

• cormen kullanıcısına yanıt
    Malum siteye baktım 38 tane ilan var. En düşük fiyatlısı da 44250. Bu araç mı satılmıyor?

• slowfood kullanıcısına yanıt
    Yalan borcum mu var? Satılmıyor işte, yok piyasası.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Yok üstad, kızmayın hemen. :) Ya araç özellikle küçük, keyifli görünüyor. Ne kadara satmak istiyor da satamadı. Ne getzler var deli gibi rakamlara gidiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.