Şimdi Ara

Bir halk otobüsü vakası daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buda geçen yıl yaşanmış halk otobüsü kavgalarından birisi ,Burda yolcu suçlu olabilir ,Ama şöförde suçsuz sayılmaz.

Açık öğretim bu geçersiz oku şurayı anlarsın ,minübüs ve otobüs şöförleri insan gibi durumu izah etse kabadayı ağzıyla konuşmasa çok kavanın önüne geçilebilir.

Eğitim şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 19 Şubat 2013; 20:51:59 >

• 93 yılında istanbula yeni gelmişim.okuldan paso verdiler.daha önceki pasolar sarı renkliymiş.yeni yılla birlikte değiştirmişler.şöför senin pason geçersiz dedi.adama gösteriyorum bak iett nin pasosu yeni paso bunlar diyorum .yok anlatamadım.bende bir bilet daha attım ama sinir olmuştum.
    burda yolcu haksız gibi.10 kuruş için adam dövmeye ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

93 yılında istanbula yeni gelmişim.okuldan paso verdiler.daha önceki pasolar sarı renkliymiş.yeni yılla birlikte değiştirmişler.şöför senin pason geçersiz dedi.adama gösteriyorum bak iett nin pasosu yeni paso bunlar diyorum .yok anlatamadım.bende bir bilet daha attım ama sinir olmuştum.

ikiside haksız ,şöförde adama küfür etmiş adam durduk yere sen niye küfür ediyorsunki diyor kesin yolda giderken mırıldandı sonra yok demedim fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

93 yılında istanbula yeni gelmişim.okuldan paso verdiler.daha önceki pasolar sarı renkliymiş.yeni yılla birlikte değiştirmişler.şöför senin pason geçersiz dedi.adama gösteriyorum bak iett nin pasosu yeni paso bunlar diyorum .yok anlatamadım.bende bir bilet daha attım ama sinir olmuştum.

ikiside haksız ,şöförde adama küfür etmiş adam durduk yere sen niye küfür ediyorsunki diyor kesin yolda giderken mırıldandı sonra yok demedim fln

küfür varsa haketmiş.video da küfür duyulmuyor,adam birden küfür ettin diyor.

• Öğrencinin indirimli bilet kullanması öğrenciye güzellik yapmak değilmi ?

E peki neden pasoydu şuydu buydu adı altında para alınıyor da öğrenci rezil ediliyor ?

Öğrenci kimliği gösterilip neden geçilemiyor ?? çok uyuzum buna
  • Yolcunun tekrar şoförün yanına gelmesinden olay çıkaracagı ortada.Belindekini o şekilde rahat taşımasından,saç trasından ne mal olduguda belli.
  • Adam küfür felan etmiyor. Videodaki şahisyet dövmek için adam arıyormuş buna patlamış. yazık olmuş şöfore. Bu kamera koyulması çok iyi olmuş .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belindeki tabanca her şeyi anlatmıyor mu?. Adam zaten dünden razı mevzu çıkmasına .
    İyi sinirle ezmemiş inen adamı. İnsan bir an kendini kaybedip ezebilir yani .
  • Şahıs bulunsa ne ceza alacak? söyliyim hiç. Adalet sistemi dediğin kötünün ceza almaması veya daha az alması için uydurulmuş bir yöntem.

Koyacaksın kavga eden kişiye 1 hafta hapis. Sebep ne olursa olsun yatacak o kişi ilk defa bile olsa. O vakit millet atışırken bir kere daha düşünür belki.

videodaki canlı için yazacak bir şey yok. ruh israfı.
  • Bu arkadaş askerdi.Bu olay olalı epey oluyor.Yakalandığını falan hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Şahıs bulunsa ne ceza alacak? söyliyim hiç. Adalet sistemi dediğin kötünün ceza almaması veya daha az alması için uydurulmuş bir yöntem.

Koyacaksın kavga eden kişiye 1 hafta hapis. Sebep ne olursa olsun yatacak o kişi ilk defa bile olsa. O vakit millet atışırken bir kere daha düşünür belki.

videodaki canlı için yazacak bir şey yok. ruh israfı.

Hocam konu yaklaşık 2 yıl öncenin.Şahıs askermiş.

http://askerhaber.com/haber/5113/uzman-cavus-soforu-dovdu.html

En güncel şöför olayı bu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 19 Şubat 2013; 22:10:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Hocam konu yaklaşık 2 yıl öncenin.Şahıs askermiş.

Desene sazan.avi olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Belindeki tabanca her şeyi anlatmıyor mu?. Adam zaten dünden razı mevzu çıkmasına .
    İyi sinirle ezmemiş inen adamı. İnsan bir an kendini kaybedip ezebilir yani .

benim aklımdan da o geçti yeminle otobüsle üzerinden geçerdim adamın.
  • Ne küfürü ya sizin kulakta bir sorun var heralde Adam durduk yere kavga çıkarmış işte
  • Video çok eski ama yorum yapmadan geçemeyeceğim.

Öküz her yerde öküz.
  • kıllık yapan şöförler çok
    geçen gün ögrencı kimligım olmasına rağmen kabul etmedi
    kendımı zor tuttum vaktim olsaydı o kimligi azına sokacaktım...

devlet ögrenci kimligi veriyor keyfi kıllık yapılıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikletliye,'' doğru sür şunu'' diyebilen adama altında koca otobüs olduğunu güzelce anlatmak gerekiyor. Daha fazla yorum yapmayım hesabımla ilgili sıkıntı yaşamak istemiyorum
  • eee sen her adamı sırf iyi koşuyor, iyi barfiks çekiyor diye mesleğe alıp silah verirsen sonu bu olur. bu olayın olduğu tarihlerde bu silahlı şahsın aynı mesleğine mensup kişi sırf çocuğuna kötü not verdi diye belindeki zamazingoya güvenip okul basmıştı. İşte bunların delikanlığı bu kadar anca bellerindeki silahı göstermek
    aynı şahıs yarı yaşındaki adam k..pek gibi davrandığında böyle delikanlılık kesebiliyormu!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.