Şimdi Ara

Bir kız konusu da benden

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnpMontage -- 5 Mart 2014; 21:19:03 >

• Abazalığın kurbanısın her kız sana yanaşınca neden onları bir sevgi küpü olarak görüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Abazalığın kurbanısın her kız sana yanaşınca neden onları bir sevgi küpü olarak görüyorsun

Öyle bir şey yok sadece biraz fazla takıntılıyım
  • Seninle iletişim kuran her kızla sevgili olacaksın diye bir şey yok. Çok iyi birer dostta olabilirsiniz. Ateş ile barut yan yana durmaz diyenler olabilir ama bir erkek ile bayanın dostluğu gerçekten çok sağlam olabiliyor. :) Bayanlar ile çok daha iyi muhabbet ediliyor bence
  • Kızı sıkmışsın basit biraz rahat bırak anlıyorum abazalıktan değil kaybetmemek için ama şöyle düşün.
    Elinde bir kuş varsa fazla bırakırsan uçar gider sıkar akar gider ellerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Kızı sıkmışsın basit biraz rahat bırak anlıyorum abazalıktan değil kaybetmemek için ama şöyle düşün.
    Elinde bir kuş varsa fazla bırakırsan uçar gider sıkar akar gider ellerinden.

basit bir şeyi abartmakta gerçekten üstüme yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: igayin61

Seninle iletişim kuran her kızla sevgili olacaksın diye bir şey yok. Çok iyi birer dostta olabilirsiniz. Ateş ile barut yan yana durmaz diyenler olabilir ama bir erkek ile bayanın dostluğu gerçekten çok sağlam olabiliyor. :) Bayanlar ile çok daha iyi muhabbet ediliyor bence

Ben zaten tersini söylemiyorum 3 ay sonra tekrardan konuşması beni şaşırtmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.