Şimdi Ara

Bir Logitech Klasiği.. (Garanti) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
12
Favori
45.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

Hangi numaradan ulaşıyoruz hocam onlara

bende ulaşamadım halen, güncel numarayı bilen biri yok mu?

günceldir, kimse yazmamış..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Bendede g500s var norvecten almistim onu garantiye yollucam fakat fatura vs yollamak gereklimi yoksa kutusuyla yollamam yeterli mi birde mail adreslerini bulamadim sadece arama ile mi ogrenicez bilgileri urunu nereye gonderecez bunlarin bilgisini nasil alabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Logitech K270 klavyemin ayağı kırıldı.Faturası duruyor.Zorlama vs yapmadan diş kırılmış.Daha 3 aylık filan.Bir şansımı denemek istiyorum.Yalnız ben işitme engelliyim mail atacağım tam olarak nereye atıyoruz.
    İngilizce atmak gerekiyorsa oda ok bende.Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum.Derim kırılan ufak ayağı temin edebilmek.Klavye değişimi istemiyorum.
    Not:Pentaya mail attım şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 10 Mayıs 2014; 9:42:54 >
  • NoFeaR1984 kullanıcısına yanıt
    NoFeaR1984 hocam, garantisi devam eden bir ürün için penta ile temasa geçmek yeterli, kolay gelsin.
  • Luzbel kullanıcısına yanıt
    logitechin sayfasında support veya iletişim kısmından alabilirsiniz.
  • maxim kullanıcısına yanıt
    hemen hemen bir çok kullanıcının bu şekilde mutlu edilmiş olması bile markanın büyüklüğünü gösteriyor.
  • Teşekkürler hayır ufacık ayak neyse parası veredebilirim parçayı temin etsinlerde.Teşekkür ederim mail attım,bakalım ne diyecek firma. @Technics
  • bende logitech kullanılyorum. aynı sorundan dolayı mouse değiştirecektim . 20 gün süresi beni sıkıyodu. arayasım gel. sizin garanti süreniz dolmusmuydu
  • Logitech bir tek benim sorunumu mu çözmedi bu kadar insanın çözdüde..

• fds14 F kullanıcısına yanıt
    problem neydi sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

problem neydi sizin

C525 webcamerası almıştım, 3.ayında sorunlar başladı, (otomatik odaklaması geç devreye girmesi, mikrofonu kayıt sırasında devreye girmemesi gibi).
    Logitech'e mail atıp durumu ayrıntılarıyla izah ettim, otomatik mesajlar dışında herhangi bir yanıt gelmedi.

mesajınızı yukarıda gördüm, kameranız yeni, yani Türkiye garantili, bu durumda yurtdışı desteği olmuyor, ne zaman Türkiye dışarıda kalıyor o zaman yardımcı oluyorlar. Önce Pentayla iletişime geçmelisiniz.
  • quote:

mesajınızı yukarıda gördüm, kameranız yeni, yani Türkiye garantili, bu durumda yurtdışı desteği olmuyor, ne zaman Türkiye dışarıda kalıyor o zaman yardımcı oluyorlar. Önce Pentayla iletişime geçmelisiniz.

Logosoft garantiliydi yanılmıyorsam, bu durumda logosoft bakıyor değil mi?

aynen hocam ama pentayla da iletişime geçersiniz sorun olursa
  • bence ürünün arızalandığında garanti sürecinin etkin bir şekilde işlemesi kullanıcılar için 2. planda olması gerekir.
    1. öncelik ürünün arıza yapmaması olmalıdır.
    logitech in aldığım ve okuduğum kadarıyla gaming serisi TIRT çıktı...
    ben de önceki mesajlarda anlattığım durumdan dolayı STEEL SERIES SENSEI RAW mouse aldım..görünüşü basit ama gerçekten OYUNCU FARESİ kullanıyorum şu anda.
    ŞÖYLE Kİ : 55" TV var evde . logitech g700s ile büyük ekranda hassas işler yapmak zor oluyordu. DPI değeri şimdiki farede daha düşük olmasına rağmen istediğim noktaya daha kolay tıklayabiliyorum.
    DAHA SONRA ÖĞRENDİM Kİ DPI OLAYINDA DA ÜÇKAĞIT VARMIŞ. YAZILIMSAL ARTTIRMA GİBİ ŞEYLER...BU SEBEPL GERÇEKTEN GAMING ÜRÜNÜ ARIYORSANIZ BENCE GERÇEK GAMING FİRMALARININ ÜRÜNLERİNİ ALIN.LOGITECH GÜNLÜK KULLANIM İÇİN İYİ VE DAYANIKLI FAKAT.....İİGERİSİ TIRTTTTT.......
    YENİ ALDIĞIM FARENİN TUŞLARINI TIKLARKEN KALİTESİNİ HİSSEDİYORSUNUZ.
    LÜTFEN STEELSERIES , ROCCAT VE RAZOR GİBİ MARKALARIN ÜRÜNLERİNİ DENEMEDEN LOGITECH HATASINA DÜŞMEYİN....
    ( AMACIM LOGITECH DÜŞMANLIĞI DEĞİL. BEN ŞU ANDA BİLE 3 ADET LOGITECH ÜRÜNÜ KULLANIYORUM. -İDARE DER ÜRÜNLER- )

• sacid55 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, mühim olan hangi marka olursa olsun kendi isteğimize göre olanı bulabilmek aslolan. en iyi ürün odur, fiyatı 5 para da olsa 500 lirada olsa.
    Bu noktada "tırt" ifadesi dışında fikirlerinize saygı duyarız ama bir şeyin "tırt" olabilmesi için sizin gibi pek çok kişise performanssız olarak algılanılması gerekir, kısacası sizin beğenmediğiniz bir ürünün adı "tırt" olamaz, o olsa olsa sizin yorumunuz olabilir en fazla. O da kimseyi bağlamıyor.

Dpi da üçkağıt dediğiniz şey kameralarda ki optik digital zoom gibi bir durum, mouselara yerleştirilen bir chipset sayesinde yapılıyor, g700s te ve öncekilerde bulunmuyor bu chipset, kısacası düzenbazlık adına kurduğunuz cümle eski ürününüzü bağlayan bir durum değil, bilgileriniz eksik bu konudaki. g700s in verdiği 8200 dpi her mmne kadar gerçek değerlerdir. Logitech bunu yeni g502 modelinde kullanıyor, asıl değeri mouseun 6000 dpi ancak 12.000 dpi olarak geçiyor. Evinizde ki 55" de 2000-3000 dpi bile çok rahat yeter, ben hem 55" tv hem de 23" monitörümde gayet akıcı, ve güzel bir şekilde kullandım keyifle g700 ve g700s mouselarını.

• quote:

Güle güle kullanın, mühim olan hangi marka olursa olsun kendi isteğimize göre olanı bulabilmek aslolan. en iyi ürün odur, fiyatı 5 para da olsa 500 lirada olsa.
    Bu noktada "tırt" ifadesi dışında fikirlerinize saygı duyarız ama bir şeyin "tırt" olabilmesi için sizin gibi pek çok kişise performanssız olarak algılanılması gerekir, kısacası sizin beğenmediğiniz bir ürünün adı "tırt" olamaz, o olsa olsa sizin yorumunuz olabilir en fazla. O da kimseyi bağlamıyor.

Dpi da üçkağıt dediğiniz şey kameralarda ki optik digital zoom gibi bir durum, mouselara yerleştirilen bir chipset sayesinde yapılıyor, g700s te ve öncekilerde bulunmuyor bu chipset, kısacası düzenbazlık adına kurduğunuz cümle eski ürününüzü bağlayan bir durum değil, bilgileriniz eksik bu konudaki. g700s in verdiği 8200 dpi her mmne kadar gerçek değerlerdir. Logitech bunu yeni g502 modelinde kullanıyor, asıl değeri mouseun 6000 dpi ancak 12.000 dpi olarak geçiyor. Evinizde ki 55" de 2000-3000 dpi bile çok rahat yeter, ben hem 55" tv hem de 23" monitörümde gayet akıcı, ve güzel bir şekilde kullandım keyifle g700 ve g700s mouselarını.

Siz de kendinize göre haklısınız fakat ben ürünü kötülemek için yazmadığımı ilgili mesajda söylemiştim. bence kelimelere takılmayın önemli olan ne hissettiğimizi bir şekilde ifade etmektir - argo olmamak dışında- .
    Ben şu anda kullandığım fare ile karşılaştırmak anlamında yorum yapmak istedim. galiba bunu yansıtamadım. FAKAT 8200 DPI LIK LOGITECH E GÖRE 5670 DPI LIK SENSEI RAW DAHA KONFORLU VE KULLANIMI DAHA RAHAT VE BEN 55" TV DE DAHA RAHAT KULLANABİLİYORUM. EĞER SİZ DE BENİM KULLANDIĞIM FARELERİ KULLANIP KARŞILAŞTIRMA YAPIYORSANIZ SİZ DE HAKLISINIZ. FAKAT İKİSİNİ DE KULLANMADIYSANIZ LÜTFEN KARŞILAŞTIRMAMA SAYGI DUYUN.
    - Eğer o 55" tv de o fare ile başarılı bir şekilde FPS oynayabiliyorsanız BRAVO size...
    (inceden yaptığınız avukatlığı ve aşağılamayı görmezden geliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacid55 -- 19 Mayıs 2014; 1:38:35 >

• 2 tane logitech mouse kullandım, m100 ve g100 ikisinde de çift tıklama sorunu var şu an malesef. Sırf gıcıklığına garanti ile uğraşmak istiyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyBeard -- 19 Mayıs 2014; 1:40:16 >
  • sacid55 kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız ürünü elime dahi almadım, en ufak bir fikre sahip değilim, ama kullandığım ürün hakkında sizden daha fazlasını bildiğime eminim. Zaten mesajımda karşılaştırma yapmadan sizin yanlış bildiğiniz, ve yanlış ifade ettiğiniz durumları düzeltmeye çalıştım. Ben kimsenin avukatı değilim hiç bir zaman da olmadım, tanısaydınız beni bunu bilirdiniz. Sadece bir şeylerin hakkının yenmesine objektif ve adil birisi olarak gönlüm razı olmuyor.

Şu şekilde tekrar özetliyeyim, kullandığınız mouse'un özellikleri size g700s ten daha iyi gelmiş sizi daha memnun etmiş, bu g700s i "tırt" yapmaz. Bana sizin kullandığınız mouse u bedava kargolasanız ben onu kullanmam, görüntü olarak benim alışkanlıklarımı karşılayamayacağı açık, fakat size aldığınız mouse "tırt" diyemiyorum, çünkü sizi mutlu ettiğini biliyorum, dünya benim çevremde dönmüyor, elinizde ki mouse u tırt etmiyor benim bayılarak kullandığım g700s. Anlatabildim umuyorum.

1 parça mouse için bir insanı ne aşağılarım, ne kalbini kırarım, düşüncelerimi izah ettim sadece, kimseyi kırmak haddime değil, yanlış anlaşıldığım bir durum olduysa kusura bakmayın.

Son olarak 55" tvler de g700s le insanların neler yaptığına inanamazsınız, kendimden ve çevremden biliyorum. Sizde ki aksaklık ne oldu bilemiyorum gerçekten.

• gıcıklığı bırakın hakkınız olan bir şey bu, para verip aldığınız şeylerin sağlamlarını istemek hakkınız.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.