Şimdi Ara

Bir Motor Almak İstiyorum Ama Fazla Bilgim Yok Yardım Ederbilirmisiniz !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende su sıralar bir süpersport (sanırım RACİNG de deniyor bunlara) motorsiklet almak istiyorum ancak modelerden neredeyse hiç anlamıyorum benim aradıgım özellikleri yazıyorum ve aranızdan bu işten anlayanlar bana yardım ederse cok sevinirim

Sehir içinde kullanmak amaclı alacagım motor ole asırı bi hız sevdam yok fazla kasmadan 100-110 kmh ye ulasması benim için yeterli fazla yakmayan bakımları ucuz bir motor arıyorum ancak bu alacagım ilk motor oldugundan sürüşününde kolay olması lzm bir arkadasım bu konuda süpersport motorlarda sorun yasayabilecegimi söyledi sanırım agır olduklarından virajlarda sorun cıkartıyorlarmıs .

yakalsık 4 bin ytllik bi motor arıyorum 2.el olacak sanırım cunku süpersportlar pahalıymıs

Yukarıda yazzdıgım olanakları bana saglaya bilecek bir motor markası düşünüyorsanız lütfen yazın

Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HcFeatLove -- 1 Haziran 2008; 21:25:09 >

• cbr 125 gibi bir motor bakmalısın
  • Hımm honda cbr 125 duymustum onu aranızda kullanan warmı hiç iyi bir motormu ?
  • kuzende vardı bi tane sağlamdır sorun çıkarmaz hızıda sevmiyosan isabet olur zaten o aralıkta o fiyatta daha iyisi yok piyasada ...honda hayat onda.....
  • peki cok yakarmı bakımları falan ortalama ne kadardır bide 2. elinin fiyatları ne kdr
  • 3.500-4000 arası temiz bulursun,öle aşırı bi tüketimi yok bildiğim kadarıyla,hızı da tam senin istediğin gibi,hafif alet yani anlayacağın tam tarif ettiğin makina budur arkadaşım pişman olmazsın
  • Biraz araştırma yaptım bu motor için bisiklet fln diyorlar bunun nedeni ney ? sadece motorunun düşük olmasımı yoksa baska nedenlermi war
  • öyle bişe yok honda işini biliyo 125 cc likmotora 600 lük kasasımı koysun adamlar kasa o motora göre ayarlanmış zaten biraz küçük olması doğal bırakında olsun 125cc lik bi motordan bahsediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HcFeatLove

Biraz araştırma yaptım bu motor için bisiklet fln diyorlar bunun nedeni ney ? sadece motorunun düşük olmasımı yoksa baska nedenlermi war

125 cc olduğu için öle diyorlar arkadaşım tabi ki 600 lerdeki kasa olamıycağı için küçük olması doğal
  • saolun beyler bende baya arastırdım ve sonun da cbr 125 de karar kıldım yanlız size bir soru daha sorcam motorun arka tekeri özellikle cok inceymiş onun yerine kalın bir teker taktırsam sorun cıkartırmı sizce ?
  • ha bide kullanalardan bilen olursa full depoyla ortalama kac km gidior motor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HcFeatLove

saolun beyler bende baya arastırdım ve sonun da cbr 125 de karar kıldım yanlız size bir soru daha sorcam motorun arka tekeri özellikle cok inceymiş onun yerine kalın bir teker taktırsam sorun cıkartırmı sizce ?

tabi çıkarır mühendisler kafasına göre teker koymuyorlar hepsi hesaplanmış ve en yüksek performans için konulmuştur sen onun tekerini kalınlaştırırsan performansını kesinlikle etkilersin takanlarda var ve performansını düşürdüğünü söylüyorlar
    yakıt konusuna gelince yakıtta bu seni pek üzmez hiçbir honda üzmez zaten 125cc olduğu için 1 litre ile ortalama 35 km gider tabi senin kullanımına bağlı birazda
    bunların 6 vites olduğunu biliyosundur sanırım tecrüben yoksa vitesli motorlar konusunda biraz zorlanırsın başta ama zamanla alışırsın kimse anasının karnında öğrenmedi sonuçta
    hayırlı sürüşler

• Saolun beyler yardımlarınız için herkese teşekkürler !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.