Şimdi Ara

Bir otomobilde ne olmasını isterdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başlıkta bir otomobilde sizce olması gereken, eksik olan şey nedir ? veya iyileştirilmesi gereken şeyler veya olmazsa olmazlar nelerdir ?

bunları paylaşalım.

Mesela ben başlayayım sollama yaparken aynaya baktığımızda o ekranda soldan gelen aracın hızı yazsa ? bu bizim için sol şeridin uygun olup olmadığını gösterir ve gayet kullanışlı olabilir diye düşünüyorum.

• Bizim hayal gücümüz sizin ki kadar güçlu değil. Ama yinede deneyelim. Mesela aynanin bir İleri versiyonu hizi kendi ölçsün uygunsa geç abi desin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • focus 3 ün içi ve bagajı biraz daha büyük olabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ffate

Bizim hayal gücümüz sizin ki kadar güçlu değil. Ama yinede deneyelim. Mesela aynanin bir İleri versiyonu hizi kendi ölçsün uygunsa geç abi desin.

gibi gibi mesela

Mesela biz türk halkı olarak trafikte sinyal özürlüyüz açıkçası bunu şerit izleyen bir sensör yapsak şerite yaklaştığında otomatik olarak kendisi yaksa ?
  • Mercedes-Benz S350 CDI 4Matic olsun, AMG Paket olsun, agzina kadar dolu olsun baska bir sey istemem. Yani bu kadari kafi.

• sesle komut olsun. sinyal ver dediğimde sinyal yaksın. farları aç dedıgımde farları acsın. hızı sabitle dediğimde sabitlesin. arabanın içinde gereksiz tuşlar olmasın.. telefonlarda artık hiç tuş kalmadı. arabalarda niye var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

sesle komut olsun. sinyal ver dediğimde sinyal yaksın. farları aç dedıgımde farları acsın. hızı sabitle dediğimde sabitlesin. arabanın içinde gereksiz tuşlar olmasın.. telefonlarda artık hiç tuş kalmadı. arabalarda niye var..

Bu dediginiz Ford C-Max'te mevcut. Mesela klimayi ac diyorsunuz aciyor, 20 dereceye ayarla diyorsunuz ayarliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tatminkar yol tutuş, esp, başarılı ses sistemi, ekonomik motor, hız sabitleyici, bi- xenon far ve yağmur sensörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

sesle komut olsun. sinyal ver dediğimde sinyal yaksın. farları aç dedıgımde farları acsın. hızı sabitle dediğimde sabitlesin. arabanın içinde gereksiz tuşlar olmasın.. telefonlarda artık hiç tuş kalmadı. arabalarda niye var..

Bu dediginiz Ford C-Max'te mevcut. Mesela klimayi ac diyorsunuz aciyor, 20 dereceye ayarla diyorsunuz ayarliyor.

ama düğmeleri duruyor konsolda.. ben konsolda düğmeleri olmasın. herşey sesli komutla çalışsın diyorum.. yinede güzel bir başlangıc tabiki ilerisi için
  • Tek tuşa basıp direksiyon manevralarını, gaz-fren ayarını aracın kendisi gerçekleştirsin. Ben sadece rotasını belirleyim. Çok mükemmel olur.
  • mümkünse yakmasın, koklasın sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

mümkünse yakmasın, koklasın sadece.

aynen bende bunu dicektim

• Sadece gerekli donanımlar olsun ve jilet gibi çalışsın yeter, içeri lambası yanmıyor la olan çalışsın yeter
  • Co2 yaksın O2 çıkarsın... :)

Tüm camların alayı ısıtmalı olsun,- bu kadar zor bir şey değil neden yapmıyorlar anlamıyorum,-
  • Kumaş koltuklarda bile koltuk ısıtma sistemi'nin olması lazım.
  • Yalitimi cok iyi olsun asla kabine ses almasin yeter.Yada biraz motor sesi alabilir ama sadece o kadar otesi olmayacak

• Dredd filmindeki gibi kaza anında aracın içinin köpükle kaplanması ve yaralanmanın azalması iyi olur.

Her araca otomatik olarak kamera kaydı sistemi şart. Hem kaza durumunda hem de çalınma durumunda faydası olur.

Son olarak suda bulunan hidrojen ve oksijeni hızlı bir şekilde ayrıştıran ve elde edilen hidrojen ile enerji sağlamak suretiyle çalışan arabalar isterim. Öyle ki deniz suyu ile dahi çalışabilsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fikirler çıkıyor.

var mı bilmiyorum ama akşam işten çıktığımızda eve giderken koltuk masaj yapsa çok hoş olabilir ?
  • Benzin üretse kâfi
  • Az yaksın. Mesela City gibi, 100 kilometrede 4 litre yaksın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.