Derdimi anlatayım alacak olan eden olursa bilsin, 2 Haftadır kotamı aşmadığım halde 2-3Mbit hatta beni süründürüyorlar. Bazen hattım 20Mbit olarak düzeliyor ne zaman internette işim olacak bir bakıyorum yine 2-3Mbit Sürekli telefon yazışma yapsamda sorunumu çözemediler. Sizi gün içinde arayacağız diyorlar ancak sonuç değişmiyor ne arayan var ne soran. Aynı dertten müzdarip olanlar var mıdır?
Egerki vaad edilen hiz %80den asagi ise (%90da olabilir) hizin dusuk oldugu gunleri faturadan dusmek zorundalar. Sozlesmenizde yaziyor. Ayrica haftabasindan itibaren genel bir sorun oldugunu soylediler. Bendede torrent hizi surunuyor. Normal downloadlarimda sorun yok
merhaba yeni konu açmıştım şimdi ama yeni gördüm benim sadece online olarak izlediğim videolarda sorun var youtube vb. indirmede pek sorun yaşamadım bu sıralar bi sorun var ama ne olduğunu anlayamadım
yurt dışı internette aynı şekilde daha 50 mb i görmedim bölge bölge çok düşük.4 mb a kadar düşüyor.
Merhaba,
SO 2 hafta sonunda teknik bir eleman yönlendirdi. Problem benim sistemimden kaynaklanıyormuş öncelikle belirteyim ama yinede SO kızgınım 2 hafta hatta 3 hafta süründüm baştan birini yönlendirse sorunum kalmayacaktır.
Problem ASUS board ile gelen bir yazılımı kurmamdan kaynaklanıyormuş. Dışardan eve bağlanınca 20Mbit görüyorum eve geldiğimde 2-3Mbit hıza düşüyordu sistem anlam veremiyordum. Eleman notebook taktı bağladı hattı 20Mbit hızı gördük, ben bilgisayara taktım 2Mbit. Asus'un program network bağlantısının içine bir satır eklemiş, uzaktan bağlanınca sanırım devre dışı kalıyordu evde ise sıkıntıya neden oluyordu. Asus 'ın programını kaldırınca problemim düzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: koraykoru
Merhaba,
SO 2 hafta sonunda teknik bir eleman yönlendirdi. Problem benim sistemimden kaynaklanıyormuş öncelikle belirteyim ama yinede SO kızgınım 2 hafta hatta 3 hafta süründüm baştan birini yönlendirse sorunum kalmayacaktır.
Problem ASUS board ile gelen bir yazılımı kurmamdan kaynaklanıyormuş. Dışardan eve bağlanınca 20Mbit görüyorum eve geldiğimde 2-3Mbit hıza düşüyordu sistem anlam veremiyordum. Eleman notebook taktı bağladı hattı 20Mbit hızı gördük, ben bilgisayara taktım 2Mbit. Asus'un program network bağlantısının içine bir satır eklemiş, uzaktan bağlanınca sanırım devre dışı kalıyordu evde ise sıkıntıya neden oluyordu. Asus 'ın programını kaldırınca problemim düzeldi
Neymis ismi o programin bir bakip soyler misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: jujuuu
quote:
Orijinalden alıntı: koraykoru
...............
Neymis ismi o programin bir bakip soyler misin ?
Program "ASUS AI Suite II V2.00.01" ancak eklediği satırı hatırlamıyorum, ekran görüntüsünü silmediysem akşam bakıp yazarım. Network control programı var içinde bu AI Suite nin ben ondan olduğunu düşünüyorum genelde kurmam ama en son yanlışlıkla seçip kurmuştum.
Simdi eve sordurdum ve yine 4 mbit lere dusmus ... saat ile ilgili olabilir.
Denemek kolay bir live linux sürümü ile deneyin işletim sisteminizden kaynaklı ise farklı değerler alacaksınız aksi halde değişim olmaz.
Bu saatlerde 2 lere kadar indim. Sabah eminim yine 12 lerde olacak. Teknik aciklamasini bilmiyorum ama sanirsam sokaga fiber verilmeye baslandigi icin artik saha dolabindaki kuvvetlendirici mi , veya her ne ekipmansa trafige dayanamiyor
son günlerde bende torrent'e sorun yaşıyorum. 1 hafta oldu halen sorun çözülmedi. Upload hızını test ettiğimde 1mbps bile görmüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme