Şimdi Ara

Biraz önce yaşadığım bir olay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyenin önde gelen fastfood markasından eve siparişte bulundum, siparişim 50 dakika gibi bi sürede geldi,
    Size getiren arkadaştan bahsedicem, öncelikle bulamadığını söyledi, 1.katta oturuyorum kapıyı açtım apartman kapısına bakıyorum arkadaş gelsin diye, motorunu kapattı ve apartman Kapısında durdu ,ben ev Kapısı'ndan bakıyorum, eleman kapıyı açamadı her yeri yokladı indim ben açtım, bulamadığını söyledi ondan sonra,
    yemeği getiren arkadaş kekemeydi,biraz problemleri olduğu(yerine bişey bulamadım,kesinlikle iyi niyetle bu konu açıyorum) belliydi
    Herneyse 16,99 Kuruş geçmesi gerekiyorken 16,90 Kuruş geçti Yanlışlıkla neredeyse ağlayacaktı 9 Kuruş için ,eyvah ben naptım demeye başladı, bende problem etme olur böyle Şeyler dedim, 10 tl verdim ve iyi geceler dedim üstünü almadım, tüm bunlar olurken ailem odadan elemanın konuşmalarını tepkilerini dinlemiş, ben odaya gidene kadar baya duygulandım arkadaşın haline, gelen yemeği yiyemedik bakıştık öylece.
    Biraz uzun olmuş olabilir arkadaşlar ama çocuğun haline gerçekten çok üzüldüm,
    Demem o ki böyle kişilerin şirketler tarafından kullanılması değil topluma kazandırılması gerekiyor bence, 9 Kuruş için neredeyse ağlayacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dünya sistemi değişmedikçe bu tip insanlar her zaman varolacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 24 Ocak 2015; 1:35:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.