Şimdi Ara

Biraz zayıfım beslenme programına ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaşım 16 boyum 177 kilom 56 civarında.Tahmin edebileceğiniz gibi kollarım felan çöp gibi haliyle de biraz güçsüzüm.Eniştemde body çalışıyor 1.5 senedir.Spor yaparak kilo alabilirsin dedi ben pek takmadım ama cidden de öyleymiş.Evde dumbell felanda var.İhtiyacım olan beslenme programı.Çok pahalı bir programda olmasa iyi olur ve saat 8.30 ile 3.25 arasında okulda oluyorum.(7.50 de evden çıkarım 4.15 de de evde oluyorum).Buna göre yardımcı olabilecek abiler ablalar kardeşler varsa sevinirim.Bu arada okula sulu yemek dışında yemek götürebilirim

• yok mu arkadaşlar yardımcı olacak ?
  • Evdeki dumbella falan vücut geliştiremezsin, evde geliştirirsin ama dumbell ile olmaz o işler. Günde 3000 kalori al kilo alırsın zaten. Bol bol karbonhidrat tüket.
  • günlük kaç kalori almam ve ne kadar protein tüketmem gerekiyor.Bu arada evde barfiksde çalışabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murazorofangmar

günlük kaç kalori almam ve ne kadar protein tüketmem gerekiyor.Bu arada evde barfiksde çalışabilirim

3000 kaloriyi almak için yiyeceğin şeylerle protein oranını karşılarsın zaten sıkıntı olmaz. Salona vs başlasan öneride bulunurdum ama evde dumbell, barfiks çalışan biri için öyle gram hesapları çok da önemli değil 3000 kalori aldıktan sonra.
  • Spor iştahı açar felan diyenler duydumda ne zaman yapmalıyım bu hareketleri vs. ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo vermeye ihtiyacım var..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.