|
birey b geometri'yi çözen adam
-
-
H A T I R l a s e v g i l i
en sevdiği dizidir
-
kenan 007bond'a ufak da olsa sallamışsın bunun affı yok burda bu arada o adam harbi iyi çözüyor vesselam.
-
en sevdiği şarkı zakkum-hatıran yeter -
Şimdi merak ettim uygulamayı indirdim bir bakayım dedim .
Rastgele bir test ve soru seçtim .
Adam soruyu çözdü ardından soruyla ilgili rehberlik yaptı . Cidden şok oldum . Ücretli anlatanlar böyle anlatmıyor .Bu adamı bulmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 14 Aralık 2020; 15:1:39 > -
eis föylerini anlatıyor hocamız youtub da
-
Geometrim iyi olmasa birey b alıp bunu çözerdim . Soruları orta düzey ve klasik tarz sanırım. Ben Acilden gidiyordum . Acil tarzında sorular varsa izlemek lazım. -
https://www.youtube.com/playlist?list=PLKn1oif03TTITDV_yyC2RWu2PCwjN0zmw
eis yayinlarinin foyleri uzerinden ders veriyo on numara hocadir ama ne yazik ki ismini bile bulamadim hicbir yerde
-
Kenan hocaya rakip bile olabilir kanal açarsa. Sırf o hocadan dolayı birey b yeni basım almayı düşünüyorum(eskisini çözdüm) -
Adam soru üzerinden ödev veriyor.Youtube uğrasa 10 numara olur
-
Var zaten. eis foyleri üzerinden konu anlatıyor ama Kenan komutan gibi bireysel başlasa güzel olabilir veya eis biraz daha ucuz ve zor soruları olan kitap olsa -
Mf kazanımın geosunu çözen hocamız izleyip ibret almalı... -
Adam harbiden çok iyi çözüyor. Bireyb almak için tek sebep bile bu adam olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5F9E58F09
Bu mesaj silindi.Föyde 12. sayfaya bakınca pek öyle gözükmüyor hocam xd
-
ben metin hocam a benzetiyorum biraz sanki
-
on numara anlatım tavsiye ediyorum -
Hocamız Faruk Turfan :d
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şimdi merak ettim uygulamayı indirdim bir bakayım dedim .
Rastgele bir test ve soru seçtim . Adam soruyu çözdü ardından soruyla ilgili rehberlik yaptı . Cidden şok oldum . Ücretli anlatanlar böyle anlatmıyor .Bu adamı bulmak lazım. |
H A T I R l a s e v g i l i en sevdiği dizidir |
kenan 007bond'a ufak da olsa sallamışsın bunun affı yok burda bu arada o adam harbi iyi çözüyor vesselam. |
Benzer içerikler
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- matematik mühendisliği maaş
- benim hocam anahtar kodu
- animonik kaçak izle
- netter anatomi atlası pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X