Şimdi Ara

Biri adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biri Slm:) Adsl nin yanındaki Adsl+2 Hız 10mb Kampanya ile 50 ytl

Biri adsl

Benim sorum Bu kapmanya ilk 2 aymı sadece hep 50 ytl mi vercez yoksa sadece ilk iki aymı ?
    Saten şu anda ttnet kullanıyorum sınırsız 50 ytl veriyorum bari hız 10mb olsun

• quote:

Kampanya fiyatları; Worldcard ile yapılan satışlarda 4 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda ise 3 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 2 ay boyunca geçerlidir.

Sayfayı okumamışsın pek galiba
  • ortak felan varsa 6mbit çok uygun 1 mbite 50 tl verceğine git paşa paaşa 6 mbit e 100 lira ver.
  • Peki kampanyalı olarak başvursak, kampanya bitince ayrılabiliyor muyuz? (ek masraf ödemeden)
  • ewet ayrılabiliyorsunuz ama kampanya dahilinde modem alırsanız ödemeyi nakit yapdıysanız 50 tl verip modem sizde kalabiliyor veya modemi teslim edebiliyorsunuz hic bi ücret ödemeden kredi kartıyla aldıysanız iptal ettirip modemi iade yapmassanız kredi kartınızdan 50 tl modem bedeli alınıyor eger iade yaparsanız hic bi bedel alınmıyor

daha fazla bilgi icinwww.biri.com.tr adresine veya yardimcibiri@biri.com.tr

Beko Arçelik Koc net bayilerinden birine danısınabilirsiniz iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz1i -- 1 Mart 2009; 15:53:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL ve ADSL2+ FARKI?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.