Şimdi Ara

Birini Öldürmeyi düşünüyorum ( CİDDİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuya ister CSB diyin ister troll diyin ama bi yorum yazın öldürmek istediğim kişinin evini bilmiyorum 20 yaşları civarında benle aynı fizikte büyük ihtimalle çarşının ortasında yada kalabalık bi yerde yapıcam

yani her türlü kamera veya gören olur silahla yapmıycam arkadasından geip bıçağı boynuna getirip tek hamlette gırtlagını kesicem ama fazla derin kesmiycem ki kendi kanında boğularak acı içinde ölsün bunu

yaptıktan yaklasık 300 metre yakınlarda bi apartmanın bodrumuna sakladıgım kıyafetleri giyip cinayet işlediğim kıyafetleri yakıcam daha sonra şehrin ucunda bi yerde bi apartmanın kilitli bodrumunda 2 hafta

geçiricem yieyecek içecek stokta olucak tabi dışarı cıkmıycam yanıma telefon bilgisayar gibi şeyler almıcam canım sıkılmamaması için kağıt oyunlarıda koyucam büyük ihtimalle evi izliycekler ortalik sakinleştikten

sonra gece saat 4 gibi eve tesistçı yada elektirikçi rolüyle girip evdekilerin durumun öğrenicem ve biraz para alıp deniz yoluyla yunanistana kaçıcam bu işlemleri sırasıyla uygularsam yakalanma ihtimalim nedir? ve

atladığım bir nokta var mı

• Atladığın nokta kimi neden öldüreceğin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı hitman oynayan velet okumayin.

• CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atladığın nokta senin bunları gerçekleştirecek bir beynin varmı

• O adam kesiği derin atmazsan ölmez bir ikincisi yunanistana kaçma olayları kasıntı biraz bir üçüncüsü işlerken bi rambo çıkar seni alaşağı eder kaçamassan napıcaksın. Siyanür ve civa kullanmanı tavsiye ediyorum kardeşim ben sana uzun soluklu acılı temiz
  • Zebani ve zindani atladin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FBI peşinde artık her adımın izleniyor
  • Işini kamera görmeyen sessiz bir yerde yapman lazım. Tavsiye cinayet silahı olarak susturuculu silah öneriyorum kafadan sıkıp işini b itirmen lazım. Yaptıktan sonra hemen ara sokaklara kacmalisin. Bu işi gece ve yanında hannibalin giydiği kiyafetle yapman lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

Işini kamera görmeyen sessiz bir yerde yapman lazım. Tavsiye cinayet silahı olarak susturuculu silah öneriyorum kafadan sıkıp işini b itirmen lazım. Yaptıktan sonra hemen ara sokaklara kacmalisin. Bu işi gece ve yanında hannibalin giydiği kiyafetle yapman lazim

Silah susturuculu olursa ceza daha artiyor

• CSB mi değil mi bilemem fakat bu konuyu göz ardı edemezdim, IP'in üzerinden polise şikayet ettim seni, hazır ol birazdan gelirler almaya.
  • CSB

• Öyle saçma şeylerle uğraşma risk yüksek..
    Bir adet 30 cm uzunluğunda plastik boru alıyoruz.
    Kuvvetli bir zehir
    Kağıt
    Bant
    İğne

Kağıdı ucu sivri rulo haline getiriyoruz,iğneyi sivri bölgeye sıkıca bantlıyoruz.İğnenin ucuna kuvvetli zehirimizi dikkatlice sürüyoruz sonra bunu borumuzun içerisine sürüp bırakıyoruz.
    Etkisiz hale getirmek istediğimiz kişiyi takip edip uygun bir bölgede arkasına yaklaşıp borumuzu kuvvetlice üflüyoruz koşar adımlarla oradan kaçıyoruz.Boynuna batan zehirli okumuz etkisini gösterene kadar biraz zaman geçecektir,kurban hiç bir şeyden habersiz kötü bir şakaya maruz kaldığını zannedecek ve bir süre sonra zehir etkisini gösterip ölecektir.

Not:Tüm bunlar tamamen kurgudan ibarettir,yapılması durumunda hiç bir sorumluluk bana ait değildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla mı prison break izledin dostum?

• atladığın nokta şu insan öldürmek gta'daki gibi arkadan yaklaşıp right clickle adamın boğazını kesmek kadar kolay değil bunu çözersen amacına da ulaşırsın
  • GTA kadar kolay mı sandın?

İlk atladığın nokta, öldürdüğün kişinin iletişim halinde olduğu kişileri araştıracaklar ve bunun ardından senin kaybolman şüpheleri tamamen üstüne çekecek. Ve evini gözetleyecekler, ailenin telefonlarını dinleyecekler, aileni ve arkadaşlarını sorguya çekecekler. Eve tamirci olarak girmekmiş para alıp yunanistana kaçmakmış bunları geçicen bir kere. Yakalanırsın direk. Sana tavsiyem böyle bir şeyi kesinlikle yapma, aranıza bir sorun varsa bunu konuşarak halledin. Çözüm öldürmek olsaydı herkes bu yola başvururdu. Aklını kullanamayan ya da sinirlerine hakim olamayan insanların sonunu görüyoruz.
  • Tek hamlette kesersen isin zor. Tek hamlede kesmen lazim.

• Amatör.
  • Planda ki yanlışlıklar detay eksikliğinden kaynaklanıyor. Senin planına göre adam çarşıda ve etrafında kimse yok sen oradan kaçıyon ama seni kimse görmüyor , etrafta kamera yok , bodrumu kimse aramayacak, senin hiç kakan gelmiyecek, hiç banyo yapmıyacan ve Yunanistan'a 10 dakikada gidecen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.