Şimdi Ara

Biruni Tıp vs Erciyes Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba özellikle biruni tıp hakkinda daha dogrusu biruni universitesi hakkinda bilgi almak istiyorum.
    Tıp bolumu bu sene aciliyormus yeni acilan bir uniyi tercih etmek mantikli mi?
    Siralamam 7 bin ve kayseride yasiyorum.

• Biruni tıpı ben de araştırdım güzel yanı sene kaybı olmadan ingilizce vermeleri diğer bir yandan sene uzatmadığın sürece bursun da kesilmiyor fakat yeni açılmış bir üniversite ne kadar tercih edilebilir bilmiyorum
  • ygslys2015. Y kullanıcısına yanıt
    Ingilizce tıp ile türkce tıpi arastiriyorum su an ve dedigin gibi yeni unilerdeki tipi tercih etmek mantikli mi bunu arastirmam lazim
  • Kaç binle alır o da bilinmez tabi diş hekimliği geçen yıl açılmasına rağmen diğer çoğu üniversiteye göre yüksek kapatmış
    Ozel unilerde burslu sayisi ucretli sayisinda daha az oluyor.Bu bir avantajda olabilir tabi ama onemli olan ingilizce mi turkce mi okuyacagima karar vermek.Sen ne dusunuyorsun bu konuda
  • İngilizce okumak uluslararası bi şeyler yapmayı düşündüğün zaman işine daha çok yarayacaktır. Ayrıca tıp kaynaklarında büyük bir bölümü de yabancı dildeki kaynaklar oluşturuyor. Bu açıdan da çeviriler daha kötü durumda olabilir. Bunlar ingilizce okumanın artıları yalnız bi de şu durum var tıp zaten zor daha da zorlaştırmayayım diyebilirsin ki ana dilin olmayan bir dille eğitim yapmak da zor olacaktır. Kolaylık açısından türkçe derim. Yani türkçe okurken yabancı dilimi öğrenirim de diyebilirsin yalnız bunu yapabilen kişi sayısı baya az ki insanlar genelde zorunda olmadan bi şeyleri kolay kolay yapmazlar .
  • Ben de yazmayı düşünüyorum ama çok yüksek kapatır gibime geliyor Biruni
    Bende senin gibi düşünüyordum ama burasini oluyunca farkli bir pencere daha acildi.istersen sende oku
    http://universiteli.anlatsin.com/ingilizce-tip-ve-turkce-tip-arasinda-ne-gibi-farklar-var-avantajlari-ve-dezavantajlari-neler
  • Burslu 6 kisi yuzde 25 bursluda 54 kisi aliyorlarmis.Bilmiyorum haklisin olabilir
  • İngilizce tıpın avantajları daha çok gibi duruyor ki bu yıl hazırlık kalktığında türkçe bölümlerde yığılma olacak genel itibariyle kemerburgaz İstanbul araştırdım ben de güzel gibi geldi ingilizce üstelik bu konuda bir bilginiz var mı acaba
    Kemerburgazi az arastirdim ama akademik kadrosunun maas odenmeme olaylarindan dolayi ayrildigini falan okudum.Ilk acildiginda iddialiymis , siz neler ogrendiniz uni hakkinda
  • Hastanesi medical park iyi baya yerleşkesi benim açımdan önemli o açıdan ilgimi çekti
    Tercih listenizi hazirladiniz mi aklinizda nereler var
  • Henüz hazırlamadım sıralamam 5411 akdeniz eskişehir çukurova iyi geliyor fakat İstanbul tutkusu var biraz yaşadığım şehir Gaziantep ailem burada kalmamı istiyor o yüzden kafam karışık baya.
    Bende erciyesi dusunuyordum bugun medipolde okuyan bir arkadasla konustum istanbulun tip acisindan daha gelistirici oldugunu soyledi.O yuzden istanbulu ve ingilizce okumayi arastirmaya basladim.Normalde istanbulda okumaya pek sicak bakıyordum.siralamam 7071
  • İstanbulun tıp açısından katkısı neymiş peki?
    Kendini gelistirme adina bir cok konferans tarzi imkanlarin oluyormus.Kayserise bu kadar cok etkinlik bulamazdim falan dedi
  • Anladım evet sanırım ben de Gaziantepte kongre adına pek bi şey bulamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys2015.

Anladım evet sanırım ben de Gaziantepte kongre adına pek bi şey bulamam
    Kayseri Tıp iyidir.
  • minervan M kullanıcısına yanıt
    biruni ünü. o güzel puanlarla İstanbul da yaşamıyorsanız bir artı olacağını düşünmüyorum . Bez mi alem olsa , acıbadem ...artı olabilir ama Biruni İstanbul ve yakın çevre için artıdır bana göre .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.