Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qqyyxx

Arkadaşlar türkcell den 1 gb bis üyeliğim var. ancak wi fi ile bağlanabildiğim yerlerde nete girince yada herhangi bir internet kullanımı gerektirecek uygulamada bulunduğumda bu kullandığım internet normal vi fi üzerinden mi yoksa benim bis üzerindenmi gidiyor. ve bunun seçimini nasıl yapabilirim.

os6 larda otomatik olarak seçim yapıyor.. yani wifi açıksa öncelik wifi de oluyor.. ama os5 lerde durum nasıl onu pek bilmiyorum
  • Biri bana pm den facebook 2.0 atabilirmi? internet paketi ile kullanabilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: !HayLaz!

Biri bana pm den facebook 2.0 atabilirmi? internet paketi ile kullanabilen ?

2.0 internet paketiyle kullanılamıyor.. appworld den son sürümü indirip wifi ile kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi

turkcelden bis alinca yurtdisindaki blackberry kullanicilariyla bbm uzerinden mesajlasmak icin ekstra bi ucret oluyor mu ?

hayır almıyor. ingiltere'den arkadaşımla sürekli konuşuyoruz, hiç bir şekilde ücret almıyor. yalnız siz yurt dışına çıkarsanız ekstra ücret orada kesilir tabi.
  • Arkadaşlar merhaba,

2.el 9700 aldım. Turkcell kontörlü hattım vardı, numaramı avea'ya taşıdım ve faturalı tarife.

Şimdi, merak ettiğim bir şey var. Twitter,facebook applicationlarını kullanmamızı sağlıyormuş dediniz Bis için.
    Peki normal internet paketi aldığımızda da browser'lardan twitter ya da facebook sitelerine giremiyor muyuz? Application olunca ne oluyor anlamadım.

Bis aldık diyelim. Haberlere girsem, başka sitelere falan girsem, ekstra ücret mi var? Yani bis ile video izlemek hariç internet paketiyle yapabildiğimiz her şeyi yapabiliyor muyuz fazlasıyla?
  • quote:

Biri bana pm den facebook 2.0 atabilirmi? internet paketi ile kullanabilen ?

İnternet paketiyle kullanılmıyor.Sadece Wi-Fi ile.
  • İnternet paketiyle kulanılan yok mu ?
  • quote:

İnternet paketiyle kulanılan yok mu ?

Sadece Torch'a özel olan facebook adresinden 2.0 sürümü gibi kullanabilirsiniz tam aynı olmasada yakın birbirlerine BIS gerektirmez. 2.0 sürümü telefona yüklendiği için BIS olmadan kullanamazsınız yoksa.

Bu arada dün güncellendi 2.0.45 mi ne oldu bilmem kaç faceyi azdırdılar hayırlısı.
  • twitterda "blackberryle yazılmıştır" yazısı gitti mi yoksa bende mi sorun var çıkmıyor öyle bişi?
  • iyi bayramlar arkadaslar
    bb curve 9300 almanin arifesindeyim :) bu konuyu okuyana kadar bis olmadan bir ise yaramiyormus vazgeceyim demistim :) ama bu konu ile bu dusuncem degisti. ben pesin alip avea faturali hattımla kullanicam 25 lira 1gb a vermek istemiyorum. video izlemiycem facebook gazeteler whatsapp falan kullanicam bana kac mblik internet paketi yeter bu kullanacagim uygulamalar ne kadar kota yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanlima

twitterda "blackberryle yazılmıştır" yazısı gitti mi yoksa bende mi sorun var çıkmıyor öyle bişi?

Yok yaziyor hala.. Ama facebooktaki gbi yazdiginiz iletinin altinda degil.. Ona tiklayinca acilan yan sayfanin alttinda gozukuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer49

iyi bayramlar arkadaslar
    bb curve 9300 almanin arifesindeyim :) bu konuyu okuyana kadar bis olmadan bir ise yaramiyormus vazgeceyim demistim :) ama bu konu ile bu dusuncem degisti. ben pesin alip avea faturali hattımla kullanicam 25 lira 1gb a vermek istemiyorum. video izlemiycem facebook gazeteler whatsapp falan kullanicam bana kac mblik internet paketi yeter bu kullanacagim uygulamalar ne kadar kota yer

100mb yetebilir.. Ilk ay alin bi deneyin yetiyor mu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: omer49

iyi bayramlar arkadaslar

100mb yetebilir.. Ilk ay alin bi deneyin yetiyor mu diye

cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin :) telefon olarakda 9300 la 8520 arasinda gps ve 3g farki varmis ogrendigim kadariyla gps hic onemli degil ama 3g ne derece onemli :) ona karar veremedim

• arkadaslar wifi ile baglanti kuruluyken mobil interneti nasil kapatabilirz
    edit: telefon curve 8520

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer49 -- 1 Eylül 2011; 16:05:57 >
  • bilgileri güncelledim arkadaşlar biraz eski kalmışları
  • Ben geçenlerde blackberry curve 9300 aldım vodafon faturalı hat kullanıyorum vodafone bayıne gıttım bıs paket fıyatını sordum 29 tl dedı ben zaten her ay 25 tl paket için ödüyorum şimdi bıde bıs paket ıcın 29 tl mı verıcem her ay turkcellde 8 tlye bıs paket var ıkısıde aynı işi görüyo bu vodafone neden bu kadar araya fark koymus bunu sormak ıstedım şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk157

Ben geçenlerde blackberry curve 9300 aldım vodafon faturalı hat kullanıyorum vodafone bayıne gıttım bıs paket fıyatını sordum 29 tl dedı ben zaten her ay 25 tl paket için ödüyorum şimdi bıde bıs paket ıcın 29 tl mı verıcem her ay turkcellde 8 tlye bıs paket var ıkısıde aynı işi görüyo bu vodafone neden bu kadar araya fark koymus bunu sormak ıstedım şimdiden teşekkürler.

sizin 25tl dediğiniz paket ne paketi? konuşma paketi falansa evet onun üstüne bide bis parası ödeyeceksiniz.. fiyatın öyle olması tamamen vf nin elinde.. eskiden turkcellde 30tl idi ama şimdi indirimli artık..
  • faturasız hatlara 16,90 lık paket oluyor mu? facebook, twitter, bbm ve whatsapp kullanan birine 100mb olan paket yeter mi?
  • quote:

faturasız hatlara 16,90 lık paket oluyor mu? facebook, twitter, bbm ve whatsapp kullanan birine 100mb olan paket yeter mi?

turkcell faturasız için soruyorsanız evet oluyor.. ilk mesajda da yazıyor zaten.. 100mb yetebilir ama 1gb olan en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

faturasız hatlara 16,90 lık paket oluyor mu? facebook, twitter, bbm ve whatsapp kullanan birine 100mb olan paket yeter mi?

turkcell faturasız için soruyorsanız evet oluyor.. ilk mesajda da yazıyor zaten.. 100mb yetebilir ama 1gb olan en iyisi

anladım, teşekkürler.. peki 100mb paket alıp daha sonra 1 gb lığa geçebilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.