Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Blackberry curve 9300 kullanıcısıyım. Bis bağlatmak ıstıyordum ama merak ettiğim bir kaç kısım var sizlere sormak istediğim.

Öncelıkle Bis aylık 16.99tl olan paketi düşünuyorum ama bir ay bağlatıp denemek ıstıyorum sizce bu mumkun mu ? veya en az kaç aylık bır kontratla baglatabılıyoruz? ve bis bağlatbılmek ıcın napmam lazım turkcell bayıne mı yoksa ınternetten onlıne işlemden bağlatabılıyormuyuz? yardımlarınız için teşekkürler..
  • Munkun bir ay baglatip deneme sansin var.cunku eskisi gibi kontrat yapmiyorlar.Kullandigin ay fatura yansiyor ya da hazir kart kullaniyorsan bakiyenden duser.Istedigin zaman iptal edebilirsin.ben online islemlerden yapilcagini sanmiyorum.Herhangi bir TIM'e ugrasan daha iyi olur. Eger 100mb paketi kullanmak istersende aklinda olsun ayrica internet paketi almayacaksan internet apn'yi kapattir. 16.90'lik full pakette boyle bir sikinti yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44minutess

Merhaba arkadaşlar.
    Blackberry curve 9300 kullanıcısıyım. Bis bağlatmak ıstıyordum ama merak ettiğim bir kaç kısım var sizlere sormak istediğim.

Öncelıkle Bis aylık 16.99tl olan paketi düşünuyorum ama bir ay bağlatıp denemek ıstıyorum sizce bu mumkun mu ? veya en az kaç aylık bır kontratla baglatabılıyoruz? ve bis bağlatbılmek ıcın napmam lazım turkcell bayıne mı yoksa ınternetten onlıne işlemden bağlatabılıyormuyuz? yardımlarınız için teşekkürler..

1 ay kullanıp iptal edebilirsin.
    Musteri hizmetlerini arayabilirsin bis almak icin.
    Bis aboneligi alıp iptal edersen telefon internet paketi ile calısmaz. Telefonu wipe etmen gerekir(guvenlik temizlemesi). Bunu da goz onunde bulundur.
  • @bdurmus gercekten ellerine sağlık. senin bu yazıların paylaşımların bb satışlarını türkiyede arttırmış bile olabilir gerçekten ellerine sağlık çok yararlı bilgiler. benim soru işaretim kalmadı kafamda sayende. avea'da bis biliyorsunuz 32 tl. zaten 35-40 fatura gelyor bide bis olursa oldu 75-80 . fakat sayende internet paketi ile herşeyi halledebileceğimiz öğrendik ve büyük bir dertten kurtulduk.ilerde sorum olursa bis ile ilgili bu başlıkta sorucam bilgili arkadaşlara. tekrar teşekkür ediyorum şahsım adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr

@bdurmus gercekten ellerine sağlık. senin bu yazıların paylaşımların bb satışlarını türkiyede arttırmış bile olabilir gerçekten ellerine sağlık çok yararlı bilgiler. benim soru işaretim kalmadı kafamda sayende. avea'da bis biliyorsunuz 32 tl. zaten 35-40 fatura gelyor bide bis olursa oldu 75-80 . fakat sayende internet paketi ile herşeyi halledebileceğimiz öğrendik ve büyük bir dertten kurtulduk.ilerde sorum olursa bis ile ilgili bu başlıkta sorucam bilgili arkadaşlara. tekrar teşekkür ediyorum şahsım adına.

rica ederim dostum benimde almadan önce bin bir türlü soru vardı kafamda.. İlk 2 ay internet paketi ile kullandım, daha sonra turkcell bis paketlerinin fiyatını indirince bis aldım.. bis ile kullanmak daha güzel aslında ama bis olmadanda bir çok şey yapılabiliyor.. yani internet paketiyle hiç bişey yapılmaz diye bişey yok.. sadece rimin kendine özel uygulamaları kullanılamıyor, bunlarda kullanacak kişinin tercihini kalmış artık

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

@bdurmus gercekten ellerine sağlık. senin bu yazıların paylaşımların bb satışlarını türkiyede arttırmış bile olabilir gerçekten ellerine sağlık çok yararlı bilgiler. benim soru işaretim kalmadı kafamda sayende. avea'da bis biliyorsunuz 32 tl. zaten 35-40 fatura gelyor bide bis olursa oldu 75-80 . fakat sayende internet paketi ile herşeyi halledebileceğimiz öğrendik ve büyük bir dertten kurtulduk.ilerde sorum olursa bis ile ilgili bu başlıkta sorucam bilgili arkadaşlara. tekrar teşekkür ediyorum şahsım adına.

rica ederim dostum benimde almadan önce bin bir türlü soru vardı kafamda.. İlk 2 ay internet paketi ile kullandım, daha sonra turkcell bis paketlerinin fiyatını indirince bis aldım.. bis ile kullanmak daha güzel aslında ama bis olmadanda bir çok şey yapılabiliyor.. yani internet paketiyle hiç bişey yapılmaz diye bişey yok.. sadece rimin kendine özel uygulamaları kullanılamıyor, bunlarda kullanacak kişinin tercihini kalmış artık

cihaz torch 9800 işletim sistemi 0s6. bis aboneliğim yok. wifi ile interenete girebilmem için şebeke servislerimin açık olması gerkiyormuş bunu öğrendim. peki wi-fi açık şebeke servisim de açık tarayıcıyı yada diğer uygulamaları kullandığımda wireless dan mı girmiş olurum şebeke servisi (net paketi) mi ? ve bunu hangi baplantıdan girdiğimi görmemi sağlayan bi ekran menü var mı cihaz da ?

• arkadaşlar bis olmadan kullanıyorum cıhazı nimbuzz yukluyorum ama programı acıp kullanıcı adı ve sıfremı gırınce baglantı ayarları kontrol edın aveadan 1 gn net pakatı kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

arkadaşlar bis olmadan kullanıyorum cıhazı nimbuzz yukluyorum ama programı acıp kullanıcı adı ve sıfremı gırınce baglantı ayarları kontrol edın aveadan 1 gn net pakatı kullanıyorum

pili çıkar tak bidaha dene.. olmazsa uygulamayı silip tekrar yükle, pili çıkar tak dene.. nimbuzz internet paketi ile kullanılabiliyor çünkü.. olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

arkadaşlar bis olmadan kullanıyorum cıhazı nimbuzz yukluyorum ama programı acıp kullanıcı adı ve sıfremı gırınce baglantı ayarları kontrol edın aveadan 1 gn net pakatı kullanıyorum

pili çıkar tak bidaha dene.. olmazsa uygulamayı silip tekrar yükle, pili çıkar tak dene.. nimbuzz internet paketi ile kullanılabiliyor çünkü.. olması lazım

pili çıkardım taktım yine olmadı. blackberrynın eskı bir modelınıkullanıyorum. 8800. yukleme hersey normal. ama iş acmaya gelınce kullanı adımı sıfremı yazıyorum. ondan sonra baglanılıyor dıyor ve su hatayı verıyor.
    oturum acılamadı. lutfenaygıt ag ayarlarını ve ag baglantısını kontrol edin.

ayrıca kendı tarayıcından operayı ındırıyorum fakat acılmıyor.

0.facebook a gırmenın yolu yokmu.

cevabın ıcın sımdıden tesekkurler

• sorunu kendim çözdüm ayarlardan tcp ye internet yazınca sorun halloldu.
    suankı tek problemım 0.facebooka gırebılmek
  • bilgiler için teşekkürler.

vodafone mega paket şirket anlaşması yapıldı. 95TL aylık ve BİS yok sanırım bunda. facebook uygulamasını çalıştıramıyorum.

95TL veriyoruz ve oha BİS yok. mümkün mü bu? ekstra para daha mı vereceğiz?
  • bugün mega paket tanımlı vodafone hattıma BIS tanımlattım

16,90TL olanı aldım. 100MB' ye kadar 7mbps, 100MB' dan sonra 64kbps mi ne dedi. avaş olacak sanırım ama neyse.

benim sormak istediğim şu;

BIS yükletmeden önce hattımda 3G tanımlı idi ve 4GB kotalı internet kullanıyordum. mega paket olarak 95TL ödüyorum.

şimdi BIS yükletince bu 4GB 3G kotası ile, 100MB BIS kotası farklı mı hesaplanacak?

yoksa artık 3G kullanamayacak mıyım? ya da 3G kullanıp 100MB' ı geçince fatura çok mu kabaracak.

umarım anlaşılmıştır. şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba konu gercekten cok faydalı tesekkur ederım. Benım de bır sorum olacak..

Turkcell 100mb BIS abonesıyım, tarayıcıdan surf yaptıgım zaman harcadıgım mıktar BIS'ten mı dusuluyor yoksa BIS sadece uygulamaların kullanımını mı kapsıyor? B-b-t-u-r-k forumda tarayıcıdan gırıldıgı zaman ekstra ucretlendırme yapılır demısler. Ben de yaklasık 2-3 haftadır arada tarayıcıdan sıtelere gırıyorum, 3 gun once 2359'dan bır mesaj geldı "Degerli musterimiz, internet kullaniminiz 1 MB i asmistir 20 MB a kadar internet ucretlendirmeniz 16,5 TL dir."

Bu konu hakkında bır bılgınız var mı? Acaba 2 mb'ı astıgım ıcın otomatıkman (bıs abonesı oldugum ve 100 mb kotayı doldurmadıgım halde) bır ınternet paketıne abone mı yapıldım? Sımdıden cok tesekkurler cevabınız ıcın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Dude! -- 1 Aralık 2011; 1:38:56 >
  • Arkadaslar 9780 kullaniyorum turkcellin 100 mb lik bis paketine aboneyim internette dolasirken herhangi bir sikinti yok ancak youtube a girip video izledigim zaman 0,50 kurus aliyor bu surekli oluyor kotayi asmadigimdan eminim yani dun yenilendi ama bugun yine oldu sorun nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

bugün mega paket tanımlı vodafone hattıma BIS tanımlattım

16,90TL olanı aldım. 100MB' ye kadar 7mbps, 100MB' dan sonra 64kbps mi ne dedi. avaş olacak sanırım ama neyse.

BIS yükletmeden önce hattımda 3G tanımlı idi ve 4GB kotalı internet kullanıyordum. mega paket olarak 95TL ödüyorum.

şimdi BIS yükletince bu 4GB 3G kotası ile, 100MB BIS kotası farklı mı hesaplanacak?

yoksa artık 3G kullanamayacak mıyım? ya da 3G kullanıp 100MB' ı geçince fatura çok mu kabaracak.

bilgim dahilinde cevap veriyorum.şimdi 4gb internet paketini iptal ettiniz mi onu bilmiyorum sanki iptal etmişssiniz gibi anlıyorum.
    eğer 4gb net paketiniz üstüne 100 mb bis aktive etmiş iseniz. bis bbm ve diğer bis ile ilgili uygulamaları çalıştırmaya mail aktivite etmeye yarayacaktır. o yüzden 100 mb bu saydıklarım için yeterli olacaktır. normal internet kullanımınız içinde bence önce 100 mb lık paketiniz dolacaktır daha sonra tekrar 3g ile 4gb pakete yönelecektir. kotalar farklı hesaplanmayacaktır. hesaplanırsada bis in apn sinden girilen siteler dolaşımlarda 100 mb lık olanından diğer apnlerde ise normal net paketinden gidecektir. bisin 100 mb ı dolunca da direkman 4 gb a yönelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Merhaba konu gercekten cok faydalı tesekkur ederım. Benım de bır sorum olacak..

Turkcell 100mb BIS abonesıyım, tarayıcıdan surf yaptıgım zaman harcadıgım mıktar BIS'ten mı dusuluyor yoksa BIS sadece uygulamaların kullanımını mı kapsıyor? B-b-t-u-r-k forumda tarayıcıdan gırıldıgı zaman ekstra ucretlendırme yapılır demısler. Ben de yaklasık 2-3 haftadır arada tarayıcıdan sıtelere gırıyorum, 3 gun once 2359'dan bır mesaj geldı "Degerli musterimiz, internet kullaniminiz 1 MB i asmistir 20 MB a kadar internet ucretlendirmeniz 16,5 TL dir."

Bu konu hakkında bır bılgınız var mı? Acaba 2 mb'ı astıgım ıcın otomatıkman (bıs abonesı oldugum ve 100 mb kotayı doldurmadıgım halde) bır ınternet paketıne abone mı yapıldım? Sımdıden cok tesekkurler cevabınız ıcın..

merhaba. tarayıcıdan surf yaptığınız normalde bis miktarından düşer.fakat arada bazen internet kullanımı gerçekleşir buda girmiş olduğunuz sitelerin apn 'in den kaynaklıdır.bis sadece uygulamaların kullanımını sağlamaz adı üstünde blackberry internet service . internetde girip sörf yapmanızı da sağlar ancak dediğim gibi. çözüm : operatörünüzü arayarak bis harici internet giriş çıkışlarını tamamen kapatmayı talep etmek hiçbir türlü veri kaçışı olmadan ekstra ücret istemediğinizi belirtmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Arkadaslar 9780 kullaniyorum turkcellin 100 mb lik bis paketine aboneyim internette dolasirken herhangi bir sikinti yok ancak youtube a girip video izledigim zaman 0,50 kurus aliyor bu surekli oluyor kotayi asmadigimdan eminim yani dun yenilendi ama bugun yine oldu sorun nedir?

bunun kota ile ilgisi yok . arada mesela bu sadece youtube için geçerli değil internette gezinin belki yine tekrar ücretlendirileceksiniz. bu arada veri giriş çıkışı olduğunu gösterir ama youtube ama başka site. çözümü operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp bis harici herhangi bir data giriş çıkışı yaşamak istemediğiniz tüm ayaralarınızı ( bis harici ) kapattırmak istemektir. zaten operatörler blackberry kullanıcılarını söyüşlemek için devamlı beklemektedir. her an süpriz faturaların gelmemesi için ya benim dediğimi yapın ya sınırsız bis abonesi olun yada sınırlı bis artı yanına garanti için 500 mb lık bi net paketi alın.

• merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum bende yenı bb aldım twitter ve face bis üyeliği olmadan kullanılamıyormu cunku gırdıgım zaman ya wifi yada veri planınızı yükseltin gibi bişey çıkıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

bugün mega paket tanımlı vodafone hattıma BIS tanımlattım

bilgim dahilinde cevap veriyorum.şimdi 4gb internet paketini iptal ettiniz mi onu bilmiyorum sanki iptal etmişssiniz gibi anlıyorum.
    eğer 4gb net paketiniz üstüne 100 mb bis aktive etmiş iseniz. bis bbm ve diğer bis ile ilgili uygulamaları çalıştırmaya mail aktivite etmeye yarayacaktır. o yüzden 100 mb bu saydıklarım için yeterli olacaktır. normal internet kullanımınız içinde bence önce 100 mb lık paketiniz dolacaktır daha sonra tekrar 3g ile 4gb pakete yönelecektir. kotalar farklı hesaplanmayacaktır. hesaplanırsada bis in apn sinden girilen siteler dolaşımlarda 100 mb lık olanından diğer apnlerde ise normal net paketinden gidecektir. bisin 100 mb ı dolunca da direkman 4 gb a yönelecektir.

cevabın için teşekkür ederim dostum

3G aboneliğimi iptal etmeden üstüne BİS eklettim. (yani özel olarak 3G' yi iptal edin demedim, zira 3G bağlanmaya devam ediyorum)

şirket hattı olduğu için 3G' yi iptal etmek gerekmedi ama internete çok bağlanırsam BİS dolayısıyla 100MB' ı geçince absürb fatura gelir mi acaba diye düşündüm.

bu arada telefonda belki biligsiniz BİS olunca sağ üstte 3G ibaresiin yanında BİS ikonu da görünüyor.

Tarayıcıyı açınca bu BİS ibaresi kayboluyor. Ben bundan şunu anladım. BİS sadece kişisel maillerim içi 100MB kotayı kullanıyor ve 100MB' ı geçince sadece hız düşecek, fatura artmayacak.

normal tarayıcı-internet dolaşımı için 3G 4GB kotasını kullanmaya devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezzarpasa

merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum bende yenı bb aldım twitter ve face bis üyeliği olmadan kullanılamıyormu cunku gırdıgım zaman ya wifi yada veri planınızı yükseltin gibi bişey çıkıyor

kullanabilirsin fakat biraz zahmetli . facebook 1.6 twitter ise 2.0 sürümlerinde olucak ancak o zaman hemen wi-fi hem net paketi ile direk uygulamadan kullanabilirsin. biraz uğraşıp bulucaksın netden kurulumlarını okuyacaan ben 3 saatimi ayırmıştım geçenlerde.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.