Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

bugün mega paket tanımlı vodafone hattıma BIS tanımlattım

16,90TL olanı aldım. 100MB' ye kadar 7mbps, 100MB' dan sonra 64kbps mi ne dedi. avaş olacak sanırım ama neyse.

benim sormak istediğim şu;

BIS yükletmeden önce hattımda 3G tanımlı idi ve 4GB kotalı internet kullanıyordum. mega paket olarak 95TL ödüyorum.

şimdi BIS yükletince bu 4GB 3G kotası ile, 100MB BIS kotası farklı mı hesaplanacak?

yoksa artık 3G kullanamayacak mıyım? ya da 3G kullanıp 100MB' ı geçince fatura çok mu kabaracak.

umarım anlaşılmıştır. şimdiden teşekkürler.

bilgim dahilinde cevap veriyorum.şimdi 4gb internet paketini iptal ettiniz mi onu bilmiyorum sanki iptal etmişssiniz gibi anlıyorum.
    eğer 4gb net paketiniz üstüne 100 mb bis aktive etmiş iseniz. bis bbm ve diğer bis ile ilgili uygulamaları çalıştırmaya mail aktivite etmeye yarayacaktır. o yüzden 100 mb bu saydıklarım için yeterli olacaktır. normal internet kullanımınız içinde bence önce 100 mb lık paketiniz dolacaktır daha sonra tekrar 3g ile 4gb pakete yönelecektir. kotalar farklı hesaplanmayacaktır. hesaplanırsada bis in apn sinden girilen siteler dolaşımlarda 100 mb lık olanından diğer apnlerde ise normal net paketinden gidecektir. bisin 100 mb ı dolunca da direkman 4 gb a yönelecektir.

cevabın için teşekkür ederim dostum

3G aboneliğimi iptal etmeden üstüne BİS eklettim. (yani özel olarak 3G' yi iptal edin demedim, zira 3G bağlanmaya devam ediyorum)

şirket hattı olduğu için 3G' yi iptal etmek gerekmedi ama internete çok bağlanırsam BİS dolayısıyla 100MB' ı geçince absürb fatura gelir mi acaba diye düşündüm.

bu arada telefonda belki biligsiniz BİS olunca sağ üstte 3G ibaresiin yanında BİS ikonu da görünüyor.

Tarayıcıyı açınca bu BİS ibaresi kayboluyor. Ben bundan şunu anladım. BİS sadece kişisel maillerim içi 100MB kotayı kullanıyor ve 100MB' ı geçince sadece hız düşecek, fatura artmayacak.

normal tarayıcı-internet dolaşımı için 3G 4GB kotasını kullanmaya devam edecek.

öyle bir sistem ise çok güzel otomatik olması. fakat sadece bisi olanlar ne yapıyor . yani sadece bisim var diyelim net paketim yok . 100 mb bis paketim var.tarayıcıdan internet girince girmeyecek mi ? yada girip faturaya mı geçicek ? ya da bis ibaresi çıkıp bis pakedinin 100 m ını mı kullanıcak ?

• merhaba arkadaşlar.. Avea kullanıcısıyım faturalı tarifeye geçip bis imi açtırdım. Deneme amaçlı olarak sınırlı tarifeyi seçtim ama ilk gün 2mb olan kotamı doldurdum doğal olarak :) internet apn ve wap uzantılı kullanımları müşteri hizmetlerini aradığımda kapattırmıştım. 5 - 6 mb lık bir aşım faturama çok fazla yansımaz sanırım değil mi? bir de sınırsız tarifeye geçmek için diğer fatura kesimini mi beklemem gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansu saçan

merhaba arkadaşlar.. Avea kullanıcısıyım faturalı tarifeye geçip bis imi açtırdım. Deneme amaçlı olarak sınırlı tarifeyi seçtim ama ilk gün 2mb olan kotamı doldurdum doğal olarak :) internet apn ve wap uzantılı kullanımları müşteri hizmetlerini aradığımda kapattırmıştım. 5 - 6 mb lık bir aşım faturama çok fazla yansımaz sanırım değil mi? bir de sınırsız tarifeye geçmek için diğer fatura kesimini mi beklemem gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..

avea faturalıdaysan ya bis in 36 tl lik büyük pakedini alıcaksın yada 2 mb lık bis paketine ilaveten yanına net paketi alıcaksın aveadan.
  • eyvallah sagolasın gerek kalmadı . bu arada arkadaslar herkes bıs uyelıgını vodafone da 30 lşra filan demiş de ben 16,9 ı mı ne aldım 9 liralığıda vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezzarpasa

eyvallah sagolasın gerek kalmadı . bu arada arkadaslar herkes bıs uyelıgını vodafone da 30 lşra filan demiş de ben 16,9 ı mı ne aldım 9 liralığıda vardı

30 lira olan limitsiz olan

16,9 lira olan 100mb limitli olan

9 lira olanı bilmiyorum.
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar.. Avea kullanıcısıyım faturalı tarifeye geçip bis imi açtırdım. Deneme amaçlı olarak sınırlı tarifeyi seçtim ama ilk gün 2mb olan kotamı doldurdum doğal olarak :) internet apn ve wap uzantılı kullanımları müşteri hizmetlerini aradığımda kapattırmıştım. 5 - 6 mb lık bir aşım faturama çok fazla yansımaz sanırım değil mi? bir de sınırsız tarifeye geçmek için diğer fatura kesimini mi beklemem gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..

avea faturalıdaysan ya bis in 36 tl lik büyük pakedini alıcaksın yada 2 mb lık bis paketine ilaveten yanına net paketi alıcaksın aveadan.

cok teşekkür ederim müşteri hizmetlerini arayıp sınırsız tarifeye geçtim. ama modem olarak kullandığımda 4 gb olan kotamdan ne kadar kaldığını nasıl öğreneceğimi sormayı unutmuşum bilginiz var mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

cok teşekkür ederim müşteri hizmetlerini arayıp sınırsız tarifeye geçtim. ama modem olarak kullandığımda 4 gb olan kotamdan ne kadar kaldığını nasıl öğreneceğimi sormayı unutmuşum bilginiz var mı acaba?

faturan kesilmeden bis paketi değiştirdiysen bu ay hem 2 mb lık olanın aylık ücretini hemde sınırsız olanın aylık ücretini ödeyecek olma ihtimalin hayli fazla gözüküyor haberin olsun keşke sorsaydın m.h ne

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

**Sadece BİS ile kullanılabilecek özellikler:

**İnternet paketi ile yapılabilecek özellikler:

Üstad merhaba,

Turkcell faturalı veya faturasız aylık 6.90 TL'lik paket ile whatsapp'ın kullanılamayacağınız yazmışsınız.

Aşağıda vereceğim linkte whatsapp'ın da bu paket dahilinde ek ücretlendirmeye tabi tutulmadan kullanılabileceği yazılmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_52180134/tm.htm

Eğer öyle ise 6.90 TL'lik paket alacağım, 16.90 TL'lik paket yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Üstad merhaba,

Turkcell faturalı veya faturasız aylık 6.90 TL'lik paket ile whatsapp'ın kullanılamayacağınız yazmışsınız.

Aşağıda vereceğim linkte whatsapp'ın da bu paket dahilinde ek ücretlendirmeye tabi tutulmadan kullanılabileceği yazılmış.

whatsupp'ı bis olmadan her türlü paketile kullanabilirsin. istersen 1 mb lık istersen 100 mb lık istersen 1 gb lık bu sana kalmış. data olarak seçimini kendine göre ayarlayacaksın. hangisi sana yeterli ise onu alabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Üstad merhaba,

whatsupp'ı bis olmadan her türlü paketile kullanabilirsin. istersen 1 mb lık istersen 100 mb lık istersen 1 gb lık bu sana kalmış. data olarak seçimini kendine göre ayarlayacaksın. hangisi sana yeterli ise onu alabilirsin.

Onu biliyorum da, 100-250 veya 1GB gibi normal data paketi HİÇ almadan,

sadece bu 6.90 TL'lik BİS paketi ile de ek ücret alınmadan kullanılabiliyor mu?

• Merhaba arkadaşlar, bilginiz var mıdır bilmiyorum ama farkında olmadan tuş takımımı kilitledim şimdi açamıyorum bb 9780 yardımcı olabilir misiniz?
    Cok ilginç bir sey anlamadım valla
  • arkadaşlar 3 gun once vodafone kontratlı curve 9300 aldım aldgım gun internet apn ve wap apn ve vodafone live apn kapattırdım.Sınırsız bisi içindeydi telimin su ana kadar whatsuptan tutunda, acuweather, bır suru program kullandım tarayıcıdan hemen hemen her saat netteyım. youtubedan videoda izledim girerken ucretlendirebilirsinz diyo kabul edıyorum giriyorum ızledim.Smdi internet apn kapalıyken youtubedan vıdeo nasıl ızledım bılmıyorum ama aklım ıyıce karıstı gunde 3 kez musterı hızmetlerını aramaktan bıktım hem bıs sınırsın hem sınırsız netı var dıye aldım musterı hızmetlerı sadee bıs sınırsız dedıler aldgım gun ınternet apn kapattrmama ragmen gırdı.Vodafonedan bu kampanyayı kullanan arkdaşlar varsa bılgılendırırlerse sevınırım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Üstad merhaba,

Onu biliyorum da, 100-250 veya 1GB gibi normal data paketi HİÇ almadan,

sadece bu 6.90 TL'lik BİS paketi ile de ek ücret alınmadan kullanılabiliyor mu?

kullanabilirsin. 6.90 lık bis paketi ne kadar data içeriyor bilmiyorum ama ne kadar data içerirse o kadar kullanabilirsin uygulamaları. zaten bis yüklendiğinde değil whatsupp bütün uygulamaları bis paketin gemnişliğinde kullanabilirsin. bis paketin bittiğinde ek ücret olarak sana yansır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ned.kelly

Merhaba arkadaşlar, bilginiz var mıdır bilmiyorum ama farkında olmadan tuş takımımı kilitledim şimdi açamıyorum bb 9780 yardımcı olabilir misiniz?
    Cok ilginç bir sey anlamadım valla

bu saate kadar tuş kilidini açmış olman lazım şayet açamadıysan telefonun üstünde üst barında nir tarafı kilit işareti bir tarafı sessiz işareti olan barda kilit düğmesine basarsanız tuş kilidi açılır / kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: josephtr03

arkadaşlar 3 gun once vodafone kontratlı curve 9300 aldım aldgım gun internet apn ve wap apn ve vodafone live apn kapattırdım.Sınırsız bisi içindeydi telimin su ana kadar whatsuptan tutunda, acuweather, bır suru program kullandım tarayıcıdan hemen hemen her saat netteyım. youtubedan videoda izledim girerken ucretlendirebilirsinz diyo kabul edıyorum giriyorum ızledim.Smdi internet apn kapalıyken youtubedan vıdeo nasıl ızledım bılmıyorum ama aklım ıyıce karıstı gunde 3 kez musterı hızmetlerını aramaktan bıktım hem bıs sınırsın hem sınırsız netı var dıye aldım musterı hızmetlerı sadee bıs sınırsız dedıler aldgım gun ınternet apn kapattrmama ragmen gırdı.Vodafonedan bu kampanyayı kullanan arkdaşlar varsa bılgılendırırlerse sevınırım.

sırf bu keşmekeş için aveadan hattımı taşırken turkcell mi vodafone mu diye çok düşündüm turkcellde tercih kıldım. neden vodafone da bis paketinde sadece blackberry apn sınırsız diğer apn ler ücretli. şimdi siz hem bis sınırsız hemde net paketi sınırsız almışsınız yanlış anlamadıysam. o zaman apn leri kapattırmanıza gerek yok diye düşünüyorum. bisden nete girersiniz uygulmaları çalıştırırsınız. hemde farklı apn lerden veri akışı olur ise de (misal youtube den video) bu da net paketinden düşer. o yüzden hiçbir ekstra ücret yansımaz hemde apn kapatmak zorunda kalmazsınız. hee apn ler kapatmışsınız kapalı halde apn gerektiren işlemleri nasıl yaptınız onu bilemem . belki kapatma işlemi gerçekleşmedi.onu sorucaksınız. size tavsiyem tek şey m.h ni arayıp bis sınırsızım ve net paketi sınırsızım var blacberry apn leri hariç diğer apnleri kullandığımda net paketimden mi düşecek. ? ( ki mantıklısı bu yoksa bisin yanında net paketi verilmesi çok saçma hiçbir işe yaramaz )

• En son dun aradigimda musteri hzmetlerinden teknik destege bagladilar ordaki beyefendi sadece bis sinirsiz dedi.zaten internet apn ve vodafone apn kapali dedi.Bende evet kapattrmistim daha once dedim smdi mobil tv paketi aldim onun icin vodafone live tekrar actilar ogrendgm bilgiye gore vodafone live de gezmek ucretsizmis.Benim hala anlamadigim internet apn kapaliysa ben nasil whatsupp ve youtuba girip video izleyebiliorm anlamadim.youtube da whatsupp da girerken veri dolasimi ucretlendirilebilrsiniz dio tmm diorm acio herseyi.vodafone online islemlerden kontrol ettgmde ztn bis uzerinden baglantilar gozukmuyor sadece internet olanlar gozukuyor ve 0.00 tl yazio.bu ay fatura geldiginde hersey aciga cikicak ozaman forumda bnde paylasicam ins.

Vodafone dan aldigim kampanyanin esaslari sunlar:

Vodafone BlackBerry Cihaz Kampanyası'ndan sadece bireysel faturalı ses tarifelerinden birini seçen mevcut veya yeni tüm bireysel faturalı aboneler yararlanabilirler.
    Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 350 TL olup, ödemelerini düzenli yapan aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler taahhüt ettikleri ilk 12 aylık tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.
    Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Şekerbank Bonus Card, Akbank Axess Card, Akbank Carrefour Axess Card, Akbank Citi Axess Card, Akbank Fish Card ve Akbank Wings Card kredi kartları geçerlidir.
    Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli, taahhüt süresi boyunca BIS (BlackBerry Internet Service) aylık lisans bedelleri ve gene taahhüt süresince cihaz üzerinden yapılacak sınırsız e-posta ve/veya internet kullanımı dahildir.
    Ses ve SMS kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
    Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
    Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
    İlgili BlackBerry cihazının bilgisayara bağlanarak modem olarak kullanılmasından, WAP ve diğer APN'ler üzerinden gerçekleştirilen data kullanımlarından ve ayrıca yurt dışındaki data kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
    Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından faydalanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için başka bir GSM hattıyla kampanyaya katılması gerekmektedir.
    Taahhüt geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya taahhütnamedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması ve/veya abonenin hattını iptal etmesi, dondurması, kısıtlaması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, kampanya kapsamında kullandığı data paketini değiştirmek istemesi, herhangi bir ses tarifesini kullanmaması, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda cezai şart kampanya kapsamındaki ürünün son kullanıcı fiyatından abonenin kampanyadan çıkana kadar "cihaz taksit bedeli" adı altında ödediği tutarların düşülmesiyle hesaplanacak ve son gönderilecek faturaya yansıtılacaktır.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 1 abonelik aynı anda kampanyadan yararlanabilir.
    Akıllı telefonlar (iPhone,Android, Windows Mobile, Symbian, Palm, BlackBerry vb. işletim sistemine sahip), Tablet PC'ler (iPad,Samsung Galaxy vb.) ve Windows, Mac OS, Linux gibi işletim sistemlerine sahip cihazlar üzerindeki üretici tarafından yüklenmiş uygulamalar ve sonradan kullanıcı tarafından yüklenmiş uygulamalar ile bunların otomatik versiyon güncellemeleri data kullanımı yaratabilir. Data paketiniz var ise söz konusu kullanımlar bu paketten düşer, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Kampanya 31 Aralık 2011'e kadar geçerlidir.
    Kampanya kapsamına yer alan cihazların son kullanıcı fiyatı BlackBerry Curve 9300 için 756 TL, BlackBerry Bold 9780 için 1.281 TL, BlackBerry Bold 9800 için 1.583 TL ve BlackBerry Bold 9900 için 1.627 TL'dir.
    Vodafone Red:
    - Kampanyaya katılan bireysel aboneler Vodafone Red ayrıcalıklar dünyasından yararlanmaya hak kazanır.
    - Vodafone Red Dünyası'na bireysel ve faturalı aboneler katılabilir.
    - Red'e katılan aboneler redvodafone.com'da yer alan Vodafone Red dünyası'na ait bütün koşulları kabul etmiş sayılırlar.
    İlgili kampanya taahhütnamesi için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josephtr03 -- 15 Aralık 2011; 12:54:16 >

• Beyler bı kaç haftaya bb 9800 alcam. Bende vodafone hat var sınırsız aylık 8 tlye cepnet var. Şimdi bu bis'i illa almak mı gerekiyor? Cepnet ile giremem mı net'e? Ayrıca pcye aktarcam net'i yine bis mı gerekiyor modem olarak kullanmak için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: josephtr03

En son dun aradigimda musteri hzmetlerinden teknik destege bagladilar ordaki beyefendi sadece bis sinirsiz dedi.zaten internet apn ve vodafone apn kapali dedi.Bende evet kapattrmistim daha once dedim smdi mobil tv paketi aldim onun icin vodafone live tekrar actilar ogrendgm bilgiye gore vodafone live de gezmek ucretsizmis.Benim hala anlamadigim internet apn kapaliysa ben nasil whatsupp ve youtuba girip video izleyebiliorm anlamadim.youtube da whatsupp da girerken veri dolasimi ucretlendirilebilrsiniz dio tmm diorm acio herseyi.vodafone online islemlerden kontrol ettgmde ztn bis uzerinden baglantilar gozukmuyor sadece internet olanlar gozukuyor ve 0.00 tl yazio.bu ay fatura geldiginde hersey aciga cikicak ozaman forumda bnde paylasicam ins.

Vodafone dan aldigim kampanyanin esaslari sunlar:

Vodafone BlackBerry Cihaz Kampanyası'ndan sadece bireysel faturalı ses tarifelerinden birini seçen mevcut veya yeni tüm bireysel faturalı aboneler yararlanabilirler.
    Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 350 TL olup, ödemelerini düzenli yapan aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler taahhüt ettikleri ilk 12 aylık tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.
    Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Şekerbank Bonus Card, Akbank Axess Card, Akbank Carrefour Axess Card, Akbank Citi Axess Card, Akbank Fish Card ve Akbank Wings Card kredi kartları geçerlidir.
    Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli, taahhüt süresi boyunca BIS (BlackBerry Internet Service) aylık lisans bedelleri ve gene taahhüt süresince cihaz üzerinden yapılacak sınırsız e-posta ve/veya internet kullanımı dahildir.
    Ses ve SMS kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
    Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
    Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
    İlgili BlackBerry cihazının bilgisayara bağlanarak modem olarak kullanılmasından, WAP ve diğer APN'ler üzerinden gerçekleştirilen data kullanımlarından ve ayrıca yurt dışındaki data kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
    Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından faydalanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için başka bir GSM hattıyla kampanyaya katılması gerekmektedir.
    Taahhüt geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya taahhütnamedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması ve/veya abonenin hattını iptal etmesi, dondurması, kısıtlaması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, kampanya kapsamında kullandığı data paketini değiştirmek istemesi, herhangi bir ses tarifesini kullanmaması, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda cezai şart kampanya kapsamındaki ürünün son kullanıcı fiyatından abonenin kampanyadan çıkana kadar "cihaz taksit bedeli" adı altında ödediği tutarların düşülmesiyle hesaplanacak ve son gönderilecek faturaya yansıtılacaktır.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 1 abonelik aynı anda kampanyadan yararlanabilir.
    Akıllı telefonlar (iPhone,Android, Windows Mobile, Symbian, Palm, BlackBerry vb. işletim sistemine sahip), Tablet PC'ler (iPad,Samsung Galaxy vb.) ve Windows, Mac OS, Linux gibi işletim sistemlerine sahip cihazlar üzerindeki üretici tarafından yüklenmiş uygulamalar ve sonradan kullanıcı tarafından yüklenmiş uygulamalar ile bunların otomatik versiyon güncellemeleri data kullanımı yaratabilir. Data paketiniz var ise söz konusu kullanımlar bu paketten düşer, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Kampanya 31 Aralık 2011'e kadar geçerlidir.
    Kampanya kapsamına yer alan cihazların son kullanıcı fiyatı BlackBerry Curve 9300 için 756 TL, BlackBerry Bold 9780 için 1.281 TL, BlackBerry Bold 9800 için 1.583 TL ve BlackBerry Bold 9900 için 1.627 TL'dir.
    Vodafone Red:
    - Kampanyaya katılan bireysel aboneler Vodafone Red ayrıcalıklar dünyasından yararlanmaya hak kazanır.
    - Vodafone Red Dünyası'na bireysel ve faturalı aboneler katılabilir.
    - Red'e katılan aboneler redvodafone.com'da yer alan Vodafone Red dünyası'na ait bütün koşulları kabul etmiş sayılırlar.
    İlgili kampanya taahhütnamesi için tıklayın.

internet apn kapalı olursa olsun bis açık olduğu için oradan youtube ve whatsupp kullanıyorsundur.gerçi o da sadece blackberry apn kapsıyor vodafone da . fakat senin artı ayrıca net paketin var bence bu paketden izliyorsun ve whatsupp yapıyorsun. ki uygulama açarken verilen uyarı bir önlem amaçlıdır. ücretlendirebilirsin diyor yani illa internet apn kullanıcam ve ekstra data harcaması olacak diye bişey değil. veri giriş çıkışı olabilir belki diye uyarı vermek zorunda 3. tür programlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Beyler bı kaç haftaya bb 9800 alcam. Bende vodafone hat var sınırsız aylık 8 tlye cepnet var. Şimdi bu bis'i illa almak mı gerekiyor? Cepnet ile giremem mı net'e? Ayrıca pcye aktarcam net'i yine bis mı gerekiyor modem olarak kullanmak için?

illa alman gerekmiyor bis paketini. bis ile yapılacaklar var bis siz yapılanlar var. pc ye net aktarman için de bis gerekmiyor.
  • Musteri hzmetleryle grstum bis sinirsizmi internet apn kapaliymis blackberry canada sunucusuyla anlasma yapmislar youtube grebiliomus bis ten whatsupta bis ten calisiomus ogrendgim bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.