Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sanlima

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: Sanlima

faturasız hatlara 16,90 lık paket oluyor mu? facebook, twitter, bbm ve whatsapp kullanan birine 100mb olan paket yeter mi?

turkcell faturasız için soruyorsanız evet oluyor.. ilk mesajda da yazıyor zaten.. 100mb yetebilir ama 1gb olan en iyisi

anladım, teşekkürler.. peki 100mb paket alıp daha sonra 1 gb lığa geçebilir miyim?

evet geçebilirsin
  • appworld kurulmuyor telde ya
  • Arkadaşlar bugün blackberry 9300 aldım sorularım var araştırdım ama bulamadım :)

öncelikle telefonun sürümüne nerden bakabilirim ? os5 mi os6 olduğuna
    hattım faturalı değil sanırım hem faturalı hem faturasız turkcell Aylık 1GB bis 16.9 tl ? kontür yüklettikten sonra nasıl açabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Arkadaşlar bugün blackberry 9300 aldım sorularım var araştırdım ama bulamadım :)

hattım faturalı değil sanırım hem faturalı hem faturasız turkcell Aylık 1GB bis 16.9 tl ? kontür yüklettikten sonra nasıl açabilirim

"seçenekler> cihaz> cihaz sürümleri hakkında" kısmına girip sürüme bakabilirsin..

bisi açtırmak için turkcell müşteri hizmetlerini araman lazım, 444 0532, bis açtırmak istiyorum diceksin onlarda seni bb teknik ekibe bağlayacak ve o şekilde yapacaksın.. aklına takılan sorular olursa teknik ekibe sorabilirsin.. mesela diğer ay hattında yeterli kontor olmazsa bis aboneliğin başlamıyor, ama kontor yükledikten sonra hemen başlıyormu tekrar bilmiyorum.. belki arayıp tekrar açtırman gerekebilir.. bunu bi sor mesela

• Çok yararli bir konu olmus hocam ellerine sağlık
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bugün blackberry 9300 aldım sorularım var araştırdım ama bulamadım :)

"seçenekler> cihaz> cihaz sürümleri hakkında" kısmına girip sürüme bakabilirsin..

bisi açtırmak için turkcell müşteri hizmetlerini araman lazım, 444 0532, bis açtırmak istiyorum diceksin onlarda seni bb teknik ekibe bağlayacak ve o şekilde yapacaksın.. aklına takılan sorular olursa teknik ekibe sorabilirsin.. mesela diğer ay hattında yeterli kontor olmazsa bis aboneliğin başlamıyor, ama kontor yükledikten sonra hemen başlıyormu tekrar bilmiyorum.. belki arayıp tekrar açtırman gerekebilir.. bunu bi sor mesela

dostum cihaz cihaz seçenekleri yok 30 kere baktım ama ya ben körüm yada bunda yok :D

• quote:

quote:

quote:

dostum cihaz cihaz seçenekleri yok 30 kere baktım ama ya ben körüm yada bunda yok :D

ben os6 ya göre tarif ettim, belki seninki os5 tir onun menüsünü bilmiyorum tam.. ayarlar falan yokmu.. yada anlattıklarımın aynısı olmasada benzerleri falan yokmu hiç

• arkadaslar normal ınternet paketıyle bb den ınternete gıremıyomuyuz dıyelımkı bıs var ve bıttı ınternet paketı yaptım onunla brosver uzerınden ınternete gırılmıyomu normal nokıa telefonlarda oldu gıbı m.facebook falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudvayne0053

arkadaslar normal ınternet paketıyle bb den ınternete gıremıyomuyuz dıyelımkı bıs var ve bıttı ınternet paketı yaptım onunla brosver uzerınden ınternete gırılmıyomu normal nokıa telefonlarda oldu gıbı m.facebook falan

giriliyor
  • quote:

bilgileri güncelledim arkadaşlar biraz eski kalmışları

bütün konuyu okudum. Öncelikle bütün mesajları cvplamışssınız. Gerçekten inanılmaz sabır ve bilgi birikimi isteyen bişi.yani gerçekten sizin gibi insanlar böle forumları ayakta tutuyor. Çok teşkkür etmek istedim bu kadar ilginizi görünce. Ben daha blackberryli olmadım ama 9780 almayı düşünüyorum. Sizce doğru bi karar mı. 9800 dan daha iyi galiba. Bide benim için asıl önemli soru şu.Malum telefonda radyo yok ve internet üzerinden dinleyeceğim. Bis paketi alıcam 1gb. turkcelliyim.Günde 2 yada 3 saat radyo dinlemek kaç mb tutar bi ay boyunca? rahat takılmadan radyo dinleyebilio musunuz bide ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

bütün konuyu okudum. Öncelikle bütün mesajları cvplamışssınız. Gerçekten inanılmaz sabır ve bilgi birikimi isteyen bişi.yani gerçekten sizin gibi insanlar böle forumları ayakta tutuyor. Çok teşkkür etmek istedim bu kadar ilginizi görünce. Ben daha blackberryli olmadım ama 9780 almayı düşünüyorum. Sizce doğru bi karar mı. 9800 dan daha iyi galiba. Bide benim için asıl önemli soru şu.Malum telefonda radyo yok ve internet üzerinden dinleyeceğim. Bis paketi alıcam 1gb. turkcelliyim.Günde 2 yada 3 saat radyo dinlemek kaç mb tutar bi ay boyunca? rahat takılmadan radyo dinleyebilio musunuz bide ?

öncelikle güzel sözlerini ve düşünceleriniz için teşekkür ederim

bence 9780 daha iyi, 9800 kullanıp sorunla karşılaşan kişi sayısı çok.. birde bana göre 9780 daha kaliteli duran bi telefon.. eğer 1gb bis alıcam diyosanız hiç çekinmeden cihazıda alabilirsiniz, öneririm kesinlikle.. bis olunca daha güzel oluyor kullanımı falan, bütün bildirimler geliyor çünkü.. radyo konusuna gelince bende de radyo uygulamaları var ama hiç kullanmıyorum.. o yüzden günlük 2-3 saat radyo dinleme ne kadar kota götürür hiç bi fikrim yok.. kullanan arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verirse çok iyi olur.. ama tahminimce çok sıkıntıya sokmaz kotanızı.. ben radyo ve video dışında baya bi kullanıyorum telefonu ve aylık 300-400mb harcayabiliyorum (ara sıra modem olarak kullanmakta dahil)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

öncelikle güzel sözlerini ve düşünceleriniz için teşekkür ederim

bence 9780 daha iyi, 9800 kullanıp sorunla karşılaşan kişi sayısı çok.. birde bana göre 9780 daha kaliteli duran bi telefon.. eğer 1gb bis alıcam diyosanız hiç çekinmeden cihazıda alabilirsiniz, öneririm kesinlikle.. bis olunca daha güzel oluyor kullanımı falan, bütün bildirimler geliyor çünkü.. radyo konusuna gelince bende de radyo uygulamaları var ama hiç kullanmıyorum.. o yüzden günlük 2-3 saat radyo dinleme ne kadar kota götürür hiç bi fikrim yok.. kullanan arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verirse çok iyi olur.. ama tahminimce çok sıkıntıya sokmaz kotanızı.. ben radyo ve video dışında baya bi kullanıyorum telefonu ve aylık 300-400mb harcayabiliyorum (ara sıra modem olarak kullanmakta dahil)

yani gerçekten bu özelliğe bittim :)) ben bir ayda desire hd ile 6 gb harcamış bi insanım. nası bu kadar az harcayabilio bilmiourum :D bu arada 1 gb bis alıcam. Ve 9780 kesinlikle daha iyi duruyor. İkinci el piyasası nedir sizce garantili temiz bi aletin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 13 Eylül 2011; 23:47:41 >

• Öncelikle merhaba,
    Belki sizin de başınıza gelmiştir. Bir sorum daha doğrusu bir şikayetim var. Geçen ay turkcellın full paketine geçtim ve belli bir konuşma paketim var fakat bu sabah elime fatura geçince şok oldum. tam 122 lira fatura bedeli gelmiş. Detayına baktığımda konuşma veya sms olarak herhangi bir aşım yapmamışım ama internette kotayı aştığım gözüküyor. Ama bu durum mümkün değil çünkü tüm ay boyunca telefonla zaten çok uğraşmadım 4-5 kere facebook'a girdim onun dışında kullandığım sadece bbm servisiydi ama fatura böyle geldi. Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım. Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? Hatalı ben olabilir miyim? Herhangi bir seçeneği açık bırakmış olmamdan kaynaklı olabilir mi?

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane87

Öncelikle merhaba,
    Belki sizin de başınıza gelmiştir. Bir sorum daha doğrusu bir şikayetim var. Geçen ay turkcellın full paketine geçtim ve belli bir konuşma paketim var fakat bu sabah elime fatura geçince şok oldum. tam 122 lira fatura bedeli gelmiş. Detayına baktığımda konuşma veya sms olarak herhangi bir aşım yapmamışım ama internette kotayı aştığım gözüküyor. Ama bu durum mümkün değil çünkü tüm ay boyunca telefonla zaten çok uğraşmadım 4-5 kere facebook'a girdim onun dışında kullandığım sadece bbm servisiydi ama fatura böyle geldi. Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım. Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? Hatalı ben olabilir miyim? Herhangi bir seçeneği açık bırakmış olmamdan kaynaklı olabilir mi?

Saygılarımla.

çok büyük ihtimalle turkcellin hatasıdır.. arayıp konuyu iletin gerekli işlemleri yaparlar heralde.. benim hiç daha önce başıma böyle bi olay gelmedi bu arada..

@eediz ikinci el piyasasını hiç bilmiyorum dostum..

• Emegine saglik guzel yazmissin
  • sevgili bdurmus

ben nerdeyse bb 9780 vazgeçmek üzereyken beni onu almaya ikna ettin teşekkürler. inşallah alınca buraya tekrar yazacam.

saygılarımla
  • merhaba arkadaşlar öncelikle başlığı acan arkadaşa çok teşekkür ederim bilgilenmeme neden oldu.
    ben blackberry curve 8520 almak istiyorum ama şu bis olayını duydum açıkcası hoşuma gitmedi twitter hastası
    bi adamım ben bu telefona sahip olursam bazı arkadaşların dediği gibi twittera bis olmadan kendi internet paketimle bağlanabilirmiyim.
    şimdiden teşekkürler umarım cevabını bulurum .
  • Arkadaslar bende hattımı yenı Avea ya tasıdım.Aylık 1 gb ınternet paketım var ama nete baglanamıyorum.bır ayarını olması lazım sanırım.Forumda bulamadım bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
  • Turkcell yetkililerinden bir haftadır alamadığım bilgileri 2 saatin içinde bu sayfadan edindim. bilgileri paylaşan herkese çok teşekkürler. sayenizde bir 9780 de ben alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jin-kazama

merhaba arkadaşlar öncelikle başlığı acan arkadaşa çok teşekkür ederim bilgilenmeme neden oldu.
    ben blackberry curve 8520 almak istiyorum ama şu bis olayını duydum açıkcası hoşuma gitmedi twitter hastası
    bi adamım ben bu telefona sahip olursam bazı arkadaşların dediği gibi twittera bis olmadan kendi internet paketimle bağlanabilirmiyim.
    şimdiden teşekkürler umarım cevabını bulurum .

Eğer uygulamaların yeni sürümlerinde değişiklik yok ise ;

BB Twitter uygulamasına internet paketiyle giriş yapamıyorsunuz. Bunun dışında cihazın veya sizin indireceğiniz bir tarayıcıdan giriş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.