Şimdi Ara

>>> 'BİS' İLE İLGİLİ HERŞEY <<< (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
649
Cevap
4
Favori
37.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: josephtr03

Musteri hzmetleryle grstum bis sinirsizmi internet apn kapaliymis blackberry canada sunucusuyla anlasma yapmislar youtube grebiliomus bis ten whatsupta bis ten calisiomus ogrendgim bunlar.

Bu sadece vodafone için mi geçerli yoksa Turkcell ile de internetsiz sadece bis varken whatsapp kullanılabiliyor muymuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: josephtr03

Musteri hzmetleryle grstum bis sinirsizmi internet apn kapaliymis blackberry canada sunucusuyla anlasma yapmislar youtube grebiliomus bis ten whatsupta bis ten calisiomus ogrendgim bunlar.

Bu sadece vodafone için mi geçerli yoksa Turkcell ile de internetsiz sadece bis varken whatsapp kullanılabiliyor muymuş?

turkcell in bisi zaten bütün apnleri kapsadığı için her türlü programı kullanabilir her türlü video izleyebilirsiniz. turkcell hiçbir türlü sıkıntı yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucifer_666tr -- 20 Aralık 2011; 21:20:34 >

• arkadaşlar blackberry 9780 kullanıyorum , internete giremiyorum hata : internet'e bağlanılamıyor , lutfen daha sonra tekrar deneyın die . bis paketim bitti ama normal data paketim var sms paketi ile gelen . zaten bunlar olmasa bile normal olarak browserdan direk kontor gitse bile nete bağlanması lazım . yardımlarınızı rica ediyorum . TCP IP , ayarlarında dedikleriniz yapılı internet , gprs ve şifre gprs olarak yazılı .
  • Teşekkürler, takip ediyorum. Yararlı konu.
  • Arkadaşlar bb 9300 almayı düşünüyorumda bir sorum olucak. benim hattım faturalı sabit 300 mb internetim var ben bb alınca bu internet hakkımla telefonda internete girebilirmiyim yoksa extradan bis mi almam lazım? hadi internete girdim diyelim twiterdan veya faceden bilidiri geldi diye uyarı alabilcekmiyim yoksa sadece bıstemi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

arkadaşlar blackberry 9780 kullanıyorum , internete giremiyorum hata : internet'e bağlanılamıyor , lutfen daha sonra tekrar deneyın die . bis paketim bitti ama normal data paketim var sms paketi ile gelen . zaten bunlar olmasa bile normal olarak browserdan direk kontor gitse bile nete bağlanması lazım . yardımlarınızı rica ediyorum . TCP IP , ayarlarında dedikleriniz yapılı internet , gprs ve şifre gprs olarak yazılı .

blackberry apn hariç diğer apn lerinizi kapattırmışmıydınız bis alırken ? eğer tüm apn leriniz açık ise doğal olarak nete girmesi lazım. isterseniz bi de operatörünüzün m.h. ile iletişime geçin.
  • Merhaba,

belki daha önce konuşulmuştur ama tam olarak şu sorunun cevabını bulamadım:
    BIS veya Internet almadan sadece WiFi ile (evdeki kablosuz modemden ve dışarıda şifresini bildiğim wireless internet hatlarından) kullanılabilecek uygulamalar var mıdır?

BIS konusuna gelince sanırım en kapsamlısı Turkcell'in ki ancak ben vodafone kullanıyorum, sadece BIS için turkcelle gecmek cok uygun gelmiyor, vodafone BIS'i internet ve vodafone apn'ler kapalı iken çok sıkıntı çıkarır mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza

Merhaba,

belki daha önce konuşulmuştur ama tam olarak şu sorunun cevabını bulamadım:
    BIS veya Internet almadan sadece WiFi ile (evdeki kablosuz modemden ve dışarıda şifresini bildiğim wireless internet hatlarından) kullanılabilecek uygulamalar var mıdır?

BIS konusuna gelince sanırım en kapsamlısı Turkcell'in ki ancak ben vodafone kullanıyorum, sadece BIS için turkcelle gecmek cok uygun gelmiyor, vodafone BIS'i internet ve vodafone apn'ler kapalı iken çok sıkıntı çıkarır mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

bis veya internet paketi olmadan wi-fi ile bir çok uygulama çalışır facebook twitter da girebilirsiniz.
    bis konusuna gelince turkcell de bütün apnler açık sadece o kadar. vodafone da kullanabilirsiniz vodafone bis de sınırsız zaten bir sorun yaşamazsınız . vodafone bis ile telefonu % 95 verim ile kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: cezzarpasa

eyvallah sagolasın gerek kalmadı . bu arada arkadaslar herkes bıs uyelıgını vodafone da 30 lşra filan demiş de ben 16,9 ı mı ne aldım 9 liralığıda vardı

30 lira olan limitsiz olan

16,9 lira olan 100mb limitli olan

9 lira olanı bilmiyorum.

16,9 1gb 9 luk 100 mb
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah sagolasın gerek kalmadı . bu arada arkadaslar herkes bıs uyelıgını vodafone da 30 lşra filan demiş de ben 16,9 ı mı ne aldım 9 liralığıda vardı

30 lira olan limitsiz olan

16,9 lira olan 100mb limitli olan

9 lira olanı bilmiyorum.

16,9 1gb 9 luk 100 mb

Gercekten oylemi? Cok iyi o zaman.

Ben MH ile gorusurken 1GB' den hic bahsetmedi. 100mb icin 16.9tl ve sinirsiz icin 30tl dedi. Hatta genel mudur onayi istedi, mudure de ayni seyi soylemis.

Hatta 100mb gecerseniz hiziniz 7mbs'e duser dedi?
    O zaman benim 1GB var. Cok guzel :)

• Sınırsız paket ayda 16,90 TL
    Sınırsız paket ayda 6,90 TL (100 mb'dan sonra hız duser)

Wap apn ve internet apn kullanımı ekstra ucretlendirilir. Video izlemek, radyo dinlemek ekstra ucrete tabi. Sadece blackberry apn kullanımı sınırsız ve ucretsız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bb 9300 almayı düşünüyorumda bir sorum olucak. benim hattım faturalı sabit 300 mb internetim var ben bb alınca bu internet hakkımla telefonda internete girebilirmiyim yoksa extradan bis mi almam lazım? hadi internete girdim diyelim twiterdan veya faceden bilidiri geldi diye uyarı alabilcekmiyim yoksa sadece bıstemi var?
  • mrb arkadaşlar üye olmadan önce yorumları okuyodum şimdi bende yorumlarımı yazıyım dedim bb 9780 kullanıcısıyım cihazı vodafonedan aldım daha sonra da yine vodafonedan sınırsız bis aldım ama bin piişman oldum ne video izleyebiliosun ne adam akıllı bişey indirebiliosun ek ücret alıolar şimdi turkcell faturasıza geçtim 1 gb interneti 16.90a aldım ve bana bol bol yetiyor artıyor bile üstelik ayın sonunda da faturada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr
    bis veya internet paketi olmadan wi-fi ile bir çok uygulama çalışır facebook twitter da girebilirsiniz.
    bis konusuna gelince turkcell de bütün apnler açık sadece o kadar. vodafone da kullanabilirsiniz vodafone bis de sınırsız zaten bir sorun yaşamazsınız . vodafone bis ile telefonu % 95 verim ile kullanırsınız.

Teşekkür ederim bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersincapa

mrb arkadaşlar üye olmadan önce yorumları okuyodum şimdi bende yorumlarımı yazıyım dedim bb 9780 kullanıcısıyım cihazı vodafonedan aldım daha sonra da yine vodafonedan sınırsız bis aldım ama bin piişman oldum ne video izleyebiliosun ne adam akıllı bişey indirebiliosun ek ücret alıolar şimdi turkcell faturasıza geçtim 1 gb interneti 16.90a aldım ve bana bol bol yetiyor artıyor bile üstelik ayın sonunda da faturada yok

Bende vodafone kullanıyorum hat olarak, fakat henüz BIS almadım, bugün gidip almayı planlıyordum, mesaj üzerine kararsız kaldım. Ne gibi sorunlar yaşıyordunuz?
    Hat (konuşma/sms - yurtdışı dahil) olarak vodafone'dan memnun olduğum için turkcelle geçmeyi düşünmüyorum ama kararsızım şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: herminator

Sınırsız paket ayda 16,90 TL

Wap apn ve internet apn kullanımı ekstra ucretlendirilir. Video izlemek, radyo dinlemek ekstra ucrete tabi. Sadece blackberry apn kullanımı sınırsız ve ucretsız.

Teşekkürler dostum.

O zaman benimki sınırsız. hız önemli değil. bu daha güzel oldu.

Blackberry kurumsal kullanıcıyım. Blackberry apn kullanımı ücretsiz demek ne anlama geliyor. Örneğin Blackberry App World' e girip program indirmek (radio dahil) ve kullanmak mı ücretsiz?

tekrar çok saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereno

Arkadaşlar bb 9300 almayı düşünüyorumda bir sorum olucak. benim hattım faturalı sabit 300 mb internetim var ben bb alınca bu internet hakkımla telefonda internete girebilirmiyim yoksa extradan bis mi almam lazım? hadi internete girdim diyelim twiterdan veya faceden bilidiri geldi diye uyarı alabilcekmiyim yoksa sadece bıstemi var?

300 mb internetinizi tarayıcıda web de gezinmede kullanabilirsiniz. fakat bahsettiğiniz twitter ve face de push özelliğini kullanabilmek için bis paketi gerekli.
  • Bugün Vodafone çağrı merkezini arayıp BIS aboneligini başlatacağım, acaba bundan başka konfigüre etmem gereken bir durum var mıdır? Telefonu alalı 3-4 gün oldu hiç bir şey yapmadım henüz.

Değişiklik: Typo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza -- 23 Aralık 2011; 9:26:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herminator

Sınırsız paket ayda 16,90 TL

Teşekkürler dostum.

O zaman benimki sınırsız. hız önemli değil. bu daha güzel oldu.

Blackberry kurumsal kullanıcıyım. Blackberry apn kullanımı ücretsiz demek ne anlama geliyor. Örneğin Blackberry App World' e girip program indirmek (radio dahil) ve kullanmak mı ücretsiz?

tekrar çok saol

blackberry apn kullanımı ile face twitter mail app world ve diğer app world den inen programları kullanabilirsiniz. fakat örnek veriyorum video izlemek whatsupp ve 3.parti programlar internet apn wap apn gerektirebilir o yüzden bunları yapamaz. yani ekstra ücretlendirebilirsiniz. bu uyarıyı da verir youtube a girdiğinizde mesela. app world e girip program indirebilirsiniz bis ile radyo da indirebilirsiniz fakat radyo dinlerken internet apn ile dinleyebilirsiniz. yani ekstra ücret yansır. yada bise ilaveten net paketi alıcaksınız. vodafone için geçerli bu söylediklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_666tr

blackberry apn kullanımı ile face twitter mail app world ve diğer app world den inen programları kullanabilirsiniz. fakat örnek veriyorum video izlemek whatsupp ve 3.parti programlar internet apn wap apn gerektirebilir o yüzden bunları yapamaz. yani ekstra ücretlendirebilirsiniz. bu uyarıyı da verir youtube a girdiğinizde mesela. app world e girip program indirebilirsiniz bis ile radyo da indirebilirsiniz fakat radyo dinlerken internet apn ile dinleyebilirsiniz. yani ekstra ücret yansır. yada bise ilaveten net paketi alıcaksınız. vodafone için geçerli bu söylediklerim.

Acaba 100 mb ne kadarlık bir kullanıma tekabul eder? Gerçi buna cevap vermek zor olur ama düşüncem 6,90lık sınırlı paketi ve yanına normal internet paketi almak, sizce nasıl olur?

Bu arada dün bir vodafone bayisine sorduğumda sınırlı 16,90 sınırsız 29 TL diye yanıt verdi. Vodafone internet sitesinde ise faturalıda 16,90 faturasızda 6,90 TL gördüm. hepten karıştı ortalık, doğrusu nedir acaba?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.