Bildirim
bisiklet araba
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arabanin gostergesi vs. dogru olcum yapiyorsa 80 le giderler tabi o ne demek.
ama bisikletle 80 basmak cidden ciddi bir sey. arjadasin motorunun arkasina tutunarak 60 gordum ama tekerlerden ses gelmeye ve gozlerim ruzgardan cok etkilenmeye basladi. gozumu acamadim. biraktim hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozel bi bisiklet olmadikca zor biraz 80. Ben ancak duz yolda 40 la sabit gidebiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: _AsDeRf_
Ozel bi bisiklet olmadikca zor biraz 80. Ben ancak duz yolda 40 la sabit gidebiliyorum.
Hocam sorun 80 km hızla gidip gitmemesi değil. İkisi de 10 km hızla gitsin yan yana gider mi???
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden gitmesin? 10 kg pamuk mu agirdir 10 kg demir mi?
80 km hıza yokuştamı çıkıyorsun ? -
Arkadaş her halde tekerlek boyutunu falan düşünmüşte . Hız ölçümü zaten tekerlek çapı ve kaç devir attığı ile ölçülüyor. Yani ikisininde doğru bir hız göstergesi varsa yan yana aynı konumda gider.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X