Şimdi Ara

Bisiklet Yarışması Kardeşiniz Yardıma İhtiyacı Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın abilerim, ablalarım varsa zannetmiyorum ama kardeşlerim, bu kardeşiniz bir halt yedi bir yarışmaya katıldı şimdi olayı anlatıyorum ben federasyon yarışlarına katılan yarı prof bir sporcuyum orbea isimli marka internette bir challenge başlattı bu challengda yaptığım bisiklet tasarımına oy verebiliyorsunuz eğer kazanırsam süper olur bisikleti bana yolluyacaklar dünyanın dört bir yanından katılım oluyor 30sn nizi ayırıp bir insanın hayatını değiştirebilirsiniz çok çok teşekkür ederim. SAYGILAR
    a.cstmapp.com
    ORBEA INSTAGRAM CHALLENGE 2
    https://a.cstmapp.com/voteme/29614/631940165

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaTaR__ -- 1 Şubat 2019; 1:15:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Lütfen herkesin yardımı lazım

• Sele borusuna neden bir şeyler yapmadın hocam.

He sadece renkleri değiştiriyorsunuz galiba anladım.

3 Renkli bir bisiklet olsa kesinlikle mavi siyah beyaz ve pempe renkleri tercih ederdim çoğu kişi bu renkleri sever diye düşünüyorum bir arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 1 Şubat 2019; 2:2:49 >
  • yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi o kadar kişi var şu forumda 30sn ayırıp kimse oy vermemiş teşekkür ederim. Bir kardeşinize böyke destek olmakta bir terchi tabi teşekkürler.

• Sitenin oy sistemi çalışmıyor.
  • oy ver e bastıktan sonra bir ufak pencere açılıyor oradaki vote pasif verilmiyor oy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Bisiklet Yarışması Kardeşiniz Yardıma İhtiyacı Var şöyle bir görüntü çıkmasj gerekiyor facebook ile bağlanıp oy veriyorsunuz sıkıntı varsa dönüş yaparsanız sevinirim tekrar link ayarliyim.

şirkette facebook engelli kardeşim.
    hadi engelli olmasada facebook um yok.
  • T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Bu ne boş laflar yaw.

• Oyunu verdim. Ama senin şansın düşük 174 oy alan var. Onun hemen arkasında 173 alan türk vardı ona da vardim. Sen alamasanda o alsın bari kazanan türk olsun

• Ya zaten burda amaç oy vermeniz ki ilk 16ya giriyim

• O da zaten tanıdık bir abimiz o kesin girerde benim girmemde iyi olur ilk 16dan sonra juri karar vericek ne kadar türk olursa o kadar iyi olur tabi koskoca forum 100kişi çıkmıyormu oy vericek.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvaTaR__

O da zaten tanıdık bir abimiz o kesin girerde benim girmemde iyi olur ilk 16dan sonra juri karar vericek ne kadar türk olursa o kadar iyi olur tabi koskoca forum 100kişi çıkmıyormu oy vericek.
    Abiniz bumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 4 Şubat 2019; 18:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.