Şimdi Ara

Bisikletimi vermek istemiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşım 18, 3 tane bisikletim var 6 senedir bisikletlerime hiç ama hiç binmedim.

Şimdide bisikletlerimi dayımın oğlu istiyor. Bisikletleri vermek kesinlikle istemiyorum.

Biraz önce teyzem aradı; "dayım diyormuşki; gel eski eve gidelim, bisikletleri alalım, bende yeni kalktım gidemeyeceğim dedim, abin gelemezmi dedi, uyuyor dedim tamam dedi.

Ne demeliyim beyler sizce bisikletleri vermemek için?

"lütfen konuyu dalgaya almayın beyler"

• beyler lütfen yardım edin
  • Kullanmıyosan ver bisikletleri orda çürümüşlerdir zaten
  • Neden vermek istemiyorsun ?

Sana paylaşmayı öğretmediler mi

• yaş kaç ve birde ramazanda bari sevap kazanırsın ver gitsin hemde akrabadır
  • Biz türklerin genel bir özelliği sanırım bir eşyayı kullanmasan bile yıllarca saklarsın köşede ve kimseye vermezsin.
  • Anlamadığım 3ünü birden mi istiyolar sen 1ini bile vermeye razı değilsin sanırım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya beyler; dayıma kinim var.
    Bir zamanlar beni çok dövmüştü babam yurtdışındaydı, sadece ama sadece yemin ediyorum arabayı kaçırdım diye dövmüştü ve yemin ediyorum öyle böyle değil ve araba bizim arabaydı.

Vermek istemiyorum ne diyebilirim.
  • 3 tane varsa 1ini verebiblrsin çok üst düzey değilse bisikletler 3ünüde istemeleri garipmiş.
  • sizce ne demeliyim vermemek için.. Ya beyler; bisikleterin benim için çok anıları var bisikletlerime binmesemde, her zaman temizlerim, eksik birşeyi oldumu yerine getirmeye çalışırım.
  • Dayın dövmüş de çocuğun ne suçu var. Ha yok dayım için vermiyom diyosan da açık açık söyle de bi anlamı olsun hatirlasin ne yaptığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Accio

Dayın dövmüş de çocuğun ne suçu var. Ha yok dayım için vermiyom diyosan da açık açık söyle de bi anlamı olsun hatirlasin ne yaptığını

Benim kinim var; bir bu yüzden vermek istemiyorum iki benim bisiklet anılarım var; şu an tertemiz bisikletlerim gönlüm el vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artimurat-16

Ya beyler; dayıma kinim var.
    Bir zamanlar beni çok dövmüştü babam yurtdışındaydı, sadece ama sadece yemin ediyorum arabayı kaçırdım diye dövmüştü ve yemin ediyorum öyle böyle değil ve araba bizim arabaydı.

Hocam git açık açık söyle vermem diye hem ben benim babamin arabasını kaçıracam dayim beni dövecek birdaha yüzüne bile bakmazdım onun

• quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuz-adam

quote:

Ya beyler; dayıma kinim var.

Hocam git açık açık söyle vermem diye hem ben benim babamin arabasını kaçıracam dayim beni dövecek birdaha yüzüne bile bakmazdım onun

İşte bu yüzden istemiyorum. Birazdan arayacağım teyzemi; teyze vermeyeceğim bisikletleri diyeceğim.

Başkas önerisi olan var mı ne diyteceğim konusunda

• "Dayım diyormuşki; gel eski Eve gidelim, bisikletleri alalım."

Öküz insan önce bir ister.
    Tiksiniyorum türkiyedeki akraba ilişkilerinden.
  • hem 3 tane bisikletim var diyon hemde hiç ama hiç binmedim diyon şimdi aklına geldi binseydin altı üstü demir parçası tüketim malzemesi madem binmiyon ver başkası yararlansın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Accio

Dayın dövmüş de çocuğun ne suçu var. Ha yok dayım için vermiyom diyosan da açık açık söyle de bi anlamı olsun hatirlasin ne yaptığını

Benim kinim var; bir bu yüzden vermek istemiyorum iki benim bisiklet anılarım var; şu an tertemiz bisikletlerim gönlüm el vermiyor.

Hocam açık açık söylemekten başka çare yok bence. Yüzsüzlük varsa vermek istemediğini anlayana kadar gecistir daha istemezler zaten ama arkandan cimri falan diyebilirler

• Git ve onlara patronun kim olduğunu göster
  • yenisini al veya parasını ver
  • vermiyorum dayı hatıra olarak saklıcam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.