Bisikletin sol kısmına tekli ayna kol dişli takmak mümkün müdür? Ayrıca her 2 taraftada ayna kol olmak şartıyla, bilgisi olanlar yardım lütfen. Takılması kolay mıdır ?
Bildiğim kadarıyla takılmıyor hocam.
Bugün bisikletçiye sordum bana mili gösterdi ve iki tarafınada aynı anda takabilirsin dedi bende yarış bisikleti ayna kolu aldım ( 2li ) bakalım deneyeceğim. : )
TAKILIYOR VE ÇOK ZEVKLİ ÖZELLİKLE MAKAS ATIYOR YADA GEÇTİĞİN KIZI KESİYORSAN
Herkese Merhaba, Yurtdışında çoğu zaman kiralayarak kullanmıştım ancak çocukluğumdan beri ilk defa bir bisiklet sahibi oldum. İhtiyaçlarıma karşılık verdiğini düşündüğüm Goccia City Zero ile hergün en az 6 km. yol yapıyorum. Biraz sert kullandığımdan ayna kol dişlilerinden birini kırmışım. Bugün zincir atınca farkettim. Kabus gibiydi :) Geçici olarak bisikletimi satın aldığım yerden sipariş verdim. Ayna kol ve sanıyorum göbek denen kısım, bisikletimin diğer parçaları gibi çok da kaliteli değil. Sizlere bu konu ile ilgili danışmak istiyorum;
Tek yapraklı, merkezden tek vidalı, 44 dişli bir ayna kol yerine nasıl bir ayna kol almalıyım? Ya da ayna kol & göbek takımını komple değiştirmeli miyim?