Şimdi Ara

Bişon ücreti + ekmek su ücreti + %10 garsoniye normali mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi mekana gittik alkol dışarıdan götürülebiliyor ama böyle olursa adam başı 150 lira alıyorlar biliyoruz ama en son ekmek su diye bir ücret daha gelmiş . Normal mi ? Bana çok ayıp geliyor, dünyanın hesabı gelmiş daha ne itelerim diye düşünüyorsunuz.

Resmi yükleyince farkettim küsürat nerden geliyor diye, +10 da açıklamasız geçirmişler. 12528 TL tutuyor 13780,80 olarak yapıştırmışlar

Bişon ücreti + ekmek su ücreti + %10 garsoniye normali mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraaskin -- 3 Şubat 2025; 11:8:26 >

• Burasi böyle geçiren geçirene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haha +%10 kısmına kahkaha attım yanlış anlama ama herifler tam dolandırıcıymış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben son Türkiye tatilimden sonra İstanbul'a gitmemeye karar verdim. Geçiren geçirene afedersiniz.

Kız kardeşim ve kız arkadaşımla Bostancı civarında bir kebapçıya gittik, kebap porsiyon 1000TL'nin üzerindeydi. Üç kişi, 8000TL'lik yedik içtik, yarın yokmuş gibi. Üstüne servis ve kuvel ücreti eklemişler. Kızdım, hesabın bir kuruş üzerini ödemedim.

Aynı şekilde, Galata kulesi yanında bir restoranda akşamüstü birkaç kadeh şarap içelim dedik. Üç kişi yine, iki şişe şarap içtik, bir sürü atıştırmalık yanında söyledik. Hesap geldi, servis ücreti, kuvel ücreti...

Sonra Ankara'da yaptık benzer etkinlikleri, hesap İstanbul'a kıyasla yarı yarıya geldi, saçma sapan o ücreti bu ücreti yoktu, üstüne servis de yemekler de daha güzeldi.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    İzmir hocam burası . Bizim burası iyice bitmiş sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultraaskin kullanıcısına yanıt

Ben bu ücretleri görünce alışkanlık direkt İstanbul'dur dedim...

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

istanbulda güzel yemek yapan yer yok. üstelik kazık da cabası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buz gibi pideye 5 lira vermek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bişon neymiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskişehirde olanlar bilir. İsim vermeden adresini söyleyeyim fırının karşısında pasaj içinde bir tane lokanta var. Dört kişi o lokantada içecek dahil, salatası, haydarisi vs tıka basa yedik ve ödediğimiz hesap sadece 800 tl. İstanbul o kadar berbat ve rezalet bir şehir ki insan başka yerde yaşamadan anlamıyor bu rezilliği. Aynı menüyü İstanbulda yesek 3k 4k hesap öderdik minimum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • banka hesabımdaki paranın iki katı hesap gelmiş vay be millet ne hayat yaşıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yemediğiniz bir sünger bob kalmış aw 

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.