Şimdi Ara

Bitmek bilmeyen mouse bağlantı sorunu ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar benim bir mouse bağlantı problemim var aylardır bir çare bulamadım. Şimdi sorun tam olarak şöyle : 0 gaming mouse almıştım bundan 1 yıl önce felan belki daha fazladır tam hatırlamıyorum 3-4 ay kullandım usb bağlantı sorunu oluşmaya başladı yaklaşık 4-5 saniye boyun mouse bağlantısı kesiliyor o ara oyundayken bilgisayrada bi takılı kalıyor sonra geri düzeliyor 10-15 dk sonra tekrar ediyor böyle böyle devam ediyor. İlk önce problem mousede diye garantiye yolladım düzellttiler geldi vs. 3-4 ay kullandım gene aynı şey oldu bu sefer hatayı bilgisayarda aramaya başladım bi öneriyle anakart değiştirdim tekrar 0 bi gaming mouse aldım gene aynı şekil 3-4 ay sorunsuz sonra tekrar aynı problem bağlantı kopması yaşadım mouseler steelseries'in sensei raw ürünü 2 mousede ayı şeyi yaşayınca bu sefer logitech'in bir mousesini aldım acaba oda yapar mı diye sonuç yine hüsran ondada aynı problem oldu o sinirle oyunu felan bıraktım artık oynamayacam dedim ama dayanamayıp 4 ay önce felan tekrar başladım bu sefer gene bi öneri ile power değiştirdim 80+ bronze bi power aldım ve gene steelseries'in mousesini 0 olarak aldım gene iyi güzel oynadım 3-4 gün önce o mousede aynı problem ortaya çıktı gene oyun sırasında bağlantı koptu . Sonuç olarak 1 anakart 1 power 4 mouse değiştirdim bu problem yüzünden sizce bu problem başka neyden kaynaklı olabilir gerçekten artık aşırı derecede sinir yaptı bu olay bende yardımcı olabilecek kişilere şimdiden çok çook teşekkür ederim .

Not: Bide ek olarak şunu söyleyim klavyemde logitech gaming serisinden onda bugüne kadar hiçbir problem olmadı 2 yıldır kullanıyorum sadece mouse'de yaşıyorum bu problemi .

• Kablolarını kırıyorsundur. Kabloyu oynattikca temassizlik oluyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosal bir problem olmadığına eminim farklı bir problem var ama o problem ne onu bulamıyorum işte .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.