|
Bildirim
|
Heralde aynı şeyi 3. veya 4. yazışım olacak ama yine de yazmak istiyorum;
Siz elinizdeki aracı, aracı aldığınız zamankinden daha az bir rakama satarak bu yolda bir adım atabilirsiniz. Hadi bu ikinci el piyasasının olmasını istediğiniz rakama satın aracınızı. Ama yok ben aracımı pahalı satayım başkasının aracını da ucuza mı alayım diyorsunuz yoksa? |
Fluence 90 bin lira olmuş, bu ülkeden hayır gelmez.
|
Devletin bu meseleye el atması şart. Millet dünya kadar kredi borcuna girip sıfır araç almak zorunda kalıyor. Birisi yazmıştı pet şişe kadar motoru olan araçlar 100.000den satılıyor diye. E millet 2. Ele o parayı verene kadar sıfıra veririm diyor. Serbest piyasa diye diye piyasanın içine ettiler. Devletin bu meseleye bir sınırlama getirmesi şart.
|
cruze olmus 55 bin tl. Yaw allah belasını versin türkiyeden soguttular . 3 tarafımız denizle çevrili 4 mevsimi yaşayan harika bir ada ülkesini s*çıp batırdılar refah seviyesi diplerde.
Ah ulan yeminle devlete değilde bizim bu cahil halka kızıyorum |
Bu meseleyle ilgili açılan zibilyon tane başlık var ve hiç biri bir çözüm olmuyor. Biz kendi kendimizi üzüyoruz yalnızca. Yine cebini dolduran dolduruyor, kerizler (satın alanlar) kerizlikleriyle kalıyorlar. Geçen o sitede yine 1997 model bir corolla gördüm. Araç 307.000kmde hurdaya dönmüş adeta fakat biçilen fiyat 27.000tl. Gerçekten ya millet kerizin daniskası ya da paramız sokağa bu kadar kolay atılacak kadar kıymetsiz.
|
U urugakhina demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Millette para var ki satılıyor. Bir malın fiyatını alıcısı belirler. Burada dert yanacağınıza gelirinizi yükseltmeye çalışın bence.
Niyeyse bizim ülkede anlamadığım fakirliğe övgü var. Herşey ucuz olsun çalışmadan, emek vermeden alalım derdindeler. |
millet 1,5 Tonluk demir-plastik yığının ; tatmin aracı-adam yerine konma aracı - sınıf atlama aracı -Caka satma aracı olarak gördükçe...
ve tabi kredi oranları da az buçuk düşük kaldıkça bu fiyatlar daha da katlanacak.......... şu fiyatlardan aylık net 15 - 20 bin NET geliri omadan araba alınması MALLIKTIR. NET. |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 23 Aralık 2019; 15:24:27 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 23 Aralık 2019; 17:3:37 > |
|
|