Şimdi Ara

Biz neden okuduk? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
8.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelde harcarlar seni dostum dedikleri gibi kpss çalış atama puanı düşükmüş hem atan devlete kurtul. Onun dışında youtubede veya udemy de amatör olarak özel ders verebilirsin eğitim videoları yayınlayıp ucuza satabilirsin. Udemy e mutlaka içerik eğitim setleri çek derim. Onun dışında yurtdışı olarak bilgim yok yurtışında iş imkanın varsa hiç düşünmeden çık git derim..

• Abi bak sorun burada başlıyor. Ben de yazılım üzerine okul okudum ve yazılım kurslarına gittim. Ama herkes tecrübeli eleman arıyor. Bir yazılım firmasında işe giremediğim için o sektörde tecrübe kazanamıyorum. Tecrübe kazanamadığım için de işe giremiyorum. Böyle garip bir kısır döngünün içindeyim, kendi adıma konuşmam gerekirse.

RPG oyunları gibi düşün. Kestiğinde Exp verecek yaratık bulamıyoruz ki, char'a level atlatalım.

• Neden benim olumun fülüdü yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesher kullanıcısına yanıt

Evet eminim. İnsan kaynakları 2 seneye 7-8 alırsın demiş öyle çalışıyor şimdi.

• Jewish kullanıcısına yanıt

O zamanlar ben lisedeydim bu kararı alırken. O zamanlar ekonomi bu kadar berbat değildi. Çok parada gözüm yoktu o yüzden bu bölümü seçtim ama şimdi sorun para değil insan gibi yaşamaya döndü. 67,7 puan almıştım hiç çalışmadan şimdi çalışıyorum yavaştan bakalım bu sene nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: kopser123

Evet eminim. İnsan kaynakları 2 seneye 7-8 alırsın demiş öyle çalışıyor şimdi.

hmm cok garip

derecesiz bitiren 4 arkadasim da 10k ile basladi zira, 4k cok garip bir rakam

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Evet özellikle 5-6k kazanıyorsan biraz öyle oluyor. Ama ben bi nebze şanslı gibiyim. Şimdi 3k para alsam bile rahatım. Araba var ev var kira ödemiyorum faturalar aileden yeme içme aileden benzin aileden tatile gideceksem para gönderirler yani 3k fazla fazla yeter ama şimdilik. İleride hep böyle olmayacak bu yüzden bir şekilde kendimi geliştirmem alanımda uzmanlaşmam gerek.

• ingilizcr biliyo musunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101 calisirsan 14 saat calisirsin ayakta, izin gunu olmadan, maas hakkini alamdan, sigortasiz bir sekilde ingilizce ogretmenligi yaparsan 8 saat isyerinde 2-3 saatte evde calisirsin bu nedir iste notlari sisteme girme sinav hazirlama falan filan. sigortali calisirsin maasinida alirsin. su zamanda ogretmen olmak daha iyi a101 calisani olmaktan. yabanci diliniz oldugu icin yurt disini da dusunup arastirabilirsiniz.

• yazılım öğren diyenleri avlasak memlekette kelaynak kalmazdı
  • Özelde %50 %75 %25 yada burssuz parayla okuyan kimse okudum demesin.

• Yazık kafana
  • Zorunluluktan okudum.

Hiçbir zaman, "okuyayım da ileride fazla para kazanırım" gibi bir düşünceye sahip olamadım.

• Kendini geliştir.
  • İnsanlar paranın yazılımda olduğunu düşünüyor ne komik.Şirketler üretiyor ve gene o şirketlere 100lerce yazılım girip 3000tl anca maaş alıyo.Ayrıca burası abd değil belki abd de 100 bin dolar kazananlar vardır ama kendinize gelin.Ne elemelerden ve mülakatlardan geçiyolar.Üstelik abd gitmek lazım önce.😂

Okumayın.Okutturmayın.Bu ülkede 10 sene okursunuz 3k para alırsınız.Gidip kasiyer olun bari değerli vaktinizi borçlandırmayın.

• Bok vardı okuduk zaten diplomalı işsiz olmak için
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    Particularly nasıl okunuyor bilmiyorum
  • Yurt dışına gidin imkanınız varsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çöpçü 5 bin tl alıyor   polis bekçide imamda

en düşük maaşı okumuş insan alıyor

örnek öğretmen ve mühendis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.