Şimdi Ara

Bizi şeytan olarak gösterdikleri Famagusta adlı filmin IMDB puanlama sayfasında kaç puan verdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bizi şeytan olarak gösterdikleri Famagusta adlı filmin IMDB puanlama sayfasında kaç puan verdiniz?

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2024)
Giriş

Famagusta (TV Series 2024– ) - Ratings - IMDb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Eylül 2024; 11:24:56 >

• Bizi şeytan olarak gösterdikleri Famagusta adlı filmin IMDB puanlama sayfasında kaç puan verdiniz? 

• Oradaki yorumlara da puan verilebiliyor. Yorumların yarısı "10/10 gerçek hikaye" demiş. Sanki kendi gözleriyle görmüşler. Bunlara da downvote attım.

• O değil de bu Yunanlar ne ağlak millet yawBizi şeytan olarak gösterdikleri Famagusta adlı filmin IMDB puanlama sayfasında kaç puan verdiniz? 

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt

Ağlak olsalar savaş açmazlar. Oyunbozanlar. Her savaşı kaybediyorlar ve her savaşta sivillere saldırıyorlar. Yine de aynı şeyden vazgeçmiyorlar. Yine savaş açarlarsa bu sefer karşılarında dağıtılmış bir ordu olmayacak en azından. Bu, siyaseti aşan bir olay. Hepimizin ortak hareket etmesi lazım. Sağcısı, solcusu, erkeği, kadını, zengini, fakiri aynı fikirde olmalı. Yoksa yine yıkarlar bizi.

• eskiden bilmem ne ekspresi vardı şimdi bu. imdb den puanlamayla ülke itibarını kurtarmak da ne bileyim. bir de amma duygusalsınız. ülke politikası melankolik olmamalı. saçma.

• Film ve dizilere bu kadar kafayı takmayın. Türk filmlerinde yabancı devletler hakkında neler neler söyleniyor. Oradaki amiplerde toplansa türk dizi ve filmlerinin puanını düşürse olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Filmler ve diziler çok etkili propaganda aracıdır, hiç küçümsünecek şeyler değildir.

• kangroo kullanıcısına yanıt

Hocam böyle ayrıntılar 100 yıl boyunca kelebek etkisi yaratıyor. Film deyip geçmeyin. Bu gün birşey demezsek yarın dozu arttırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Eylül 2024; 0:10:51 >
  • Hemen 1 puan veriyorum.

• Tarihi çarpıtiyorlar.Dracula lakablı işkenceci Vlad Tepeşi kahraman olarak gösteren film çekti adamlar
    Hatta afagnistanı uzaylılar basmış da amerikalilar onları kurtarmaya gitmiş gibi gösteren film bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız puanlamanın olması için giriş yapmak gerekiyor mu bilmiyorum. Hem giriş yaptım hem yorum yaptım da puanlamayı yaptım.

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

biz milletçe seviyemizi artırmazsak tabi ki kelebek etkisi yaratır. insanların kaçmak için can attığı değil gelmek için bir biriyle yarıştığı bir ülke olsak bunların hiç bir etkisi olmaz. hatta bizim yerimize o yabancı ülkeler bu tür yapımlara karşı çıkar. demekki neymiş? melankolik olmamak lazımmış. nasıl ilerlenir ülkeye vatana millete nasıl katkıda bulunulur sürekli bunu düşünmek gerekiyor. köpek ürür kervan yürür o öyle dedi bu böyle dedi, ne onlar bizi öyle gösterince biz öyle oluyoruz ne de sürekli kendimizi övmekle arşa çıkıyoruz.

• Film e karşı film, diziye karşı diziyle mücadele edelim. Sadece düşük puan vererek birşey yapamayız

• Navi kullanıcısına yanıt

Haklısın fakat şuanda film çekemeyeceğimize göre aramızda puan vermek mantıklı duruyor.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt

Sorun şu, zaten uluslararası arenada Kıbrıs'ta haksız ve işgalci olarak görünüyoruz. Arap kardeşlerimiz bile bu konuda bizimle birlikte değil. O zaman yapacağımız şey etkili bir propaganda. Film, dizi, broşür, kitap... her enstrüman kullanılmalı. Biz birşey yapmayıp karşının yaptığına sadece tepki gösterdiğimiz zaman hem haklı çıkmıyoruz hem de adamların reklamını yapıyoruz.

Bu filmi hiç umursamasak belki etkisini azaltmış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 6 Eylül 2024; 10:4:50 >
  • Bu filtreleme seçeneğini sırf bu tip siyasi motivasyonlu puanlamalar için eklediler sanırım...

• enizam E kullanıcısına yanıt

Aynen burada bu işe yarıyor fakat şöyle bir durum var. Mesela Türkiye de sevilen bir film Hollanda da sevilmeyebilir. Bunu anlamak için de kullanılır. Mesela ben türkçealtyazı.org daki puanlamaya daha çok güveniyorum IMDb puanına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 6 Eylül 2024; 10:52:59 >
  • "Kadir Mısıroğlu mod"

• 10 puan verenler Kıbrıs Barbarlık Müzesini görmemiş. Küvete saklanmış bir aileyi acımasızca katletmek, tam da İzmiri yakan Yunanistanın yapacağı bir şey zaten.

Büyük taarruzdan sonra aralıksız kaçmaya başlayan yunan ordusu, gectiği her ili yakıp yıkıyor. Kütahya, Afyon, ... derken en son İzmir'i yakıyor. Sonra da biz yapmışız gibi tam tersini propaganda ile duyuruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Eylül 2024; 11:35:28 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.