Şimdi Ara

Bizim milletin ne bu araba sevdası? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
8.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam kız bulacak veya evliliğini devam ettirecek belki. Arabası olmayana kızlar bakmaz. Böyle gelen kızdan hayır gelmez diyorsan o senin düşüncen...
    Akp ülkeyi 450 milyar dolar borca sokmuş ülke nerdeyse borç verenler nedeniyle el konulacak yine de saraylar yapılıyor reis mercedesleri jetleri almaya devam ediyor. Vatandaşta hala destek veriyor
    50 binlik araç 100-150 bine satılıyorsa bu vergi politikası nedeniyledir yoksa araçlar o kadar pahalı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 12 Temmuz 2021; 15:16:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kitabini bile yabmislar

Bizim milletin ne bu araba sevdası?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu yıl sonunda kendi adıma ruhsatı olan yabancı plaka aracımı devleti aliyeye hibe edeceğim.. benden fakir devlete.

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

bu yıl sonunda kendi adıma ruhsatı olan yabancı plaka aracımı devleti aliyeye hibe edeceğim.. benden fakir devlete.

Devlete hibe etmek yerine köyde motorsikket yerine kullanmak için bana hediye edebilirsin😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

Devlete hibe etmek yerine köyde motorsikket yerine kullanmak için bana hediye edebilirsin😃

Alıntıları Göster

Şaka olduğunu biliyorum ama yine de yanıt vereyim, öyle bir imkan yok, 2 yılı dolunca ya yurtdışına çıkarma ya gümrüğe teslim hibe.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagh

Adamlar kitabini bile yabmislar

Üstelik at arabası mıymış o... Çift beygire o kadar sevda varsa 100-150 beygire tabii ki olur

• 90 mkare eve 500bin verip müteahhit çocuklarına bindireceğimize arabaya 200 bayılıp kendimiz biniyoruz.

• Aç karnına araba almaları bir yana, paşalarımız model beğenmiyorlar.
    Avrupayı bir dolaşın, sokaklarda kum gibi 1998 model ford KA var.
    Bizim havalı donsuzlar 98 model arabaya sümüğünü bile atmazlar.

Ha bu arada beni aktroll falan zannetmeyin.
    Ülkemizde insanların açlıktan geberdiği doğrudur.
    Ekonomimizin berbat olduğu da doğrudur.

Ama bu berbat şartlar altındayken bile, araba ve telefon beğenmemek gibi bir huyumuz var.

Sizin 10 katınız kadar kazanan avrupalı arkadaşlarımın çoğunun arabası yok. Bisiklete biniyorlar.
    O gördüğünüz x5'lere falan binenler bizim kompleksli gurbetçiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 12 Temmuz 2021; 20:48:48 >
  • tamamen ortadoğu kültürüyle gelen görgüsüzlük.

• Senin gibi düşünürdüm, ta ki evlenip ülkenin her yerindeki dandik ulaşım altyapısı nedeniyle türlü zorluklar yaşayana dek. Böyle bir ülkede arabası olmayan rezil olur kardeşim. Ülke ulaşımı akaryakıtçıyı ve otomobil sektörünü ihya etmek için planlanmış gibi adeta ve maalesef...

• Yazar arkadas hakli. Benim de basima geliyor. Bazi arkadaslar var tutturmuslar eve 3 ogun yemek goturemiyoruz diye. Ulan 3 ogun ekmek neyine, gunde 1 ogun ye bitti gitti. Merak etmeyin tek ogun yemek ile olmezsiniz. Paraniz da o ogune yeter de artar bile. Milletimiz "namkor".

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Aç karnına araba almaları bir yana, paşalarımız model beğenmiyorlar.
    Avrupayı bir dolaşın, sokaklarda kum gibi 1998 model ford KA var.
    Bizim havalı donsuzlar 98 model arabaya sümüğünü bile atmazlar.

Ha bu arada beni aktroll falan zannetmeyin.
    Ülkemizde insanların açlıktan geberdiği doğrudur.
    Ekonomimizin berbat olduğu da doğrudur.

Ama bu berbat şartlar altındayken bile, araba ve telefon beğenmemek gibi bir huyumuz var.

Sizin 10 katınız kadar kazanan avrupalı arkadaşlarımın çoğunun arabası yok. Bisiklete biniyorlar.
    O gördüğünüz x5'lere falan binenler bizim kompleksli gurbetçiler.

Bak bu arkadas da hakli, Turkiyenin her yerinde bisiklet yolu varken, istanbul tam bisiklet maratonu yapilacak gibi bir yerden bir yer 50 km ve otoban iken mis gibi, hala araba diye tutturuyorlar. Bakin avrupaya ford KA varmis ben gormesem de arkadasin dogru soyledigine eminim. Bisikleti de gordum misal biz neden bisiklete binmeyelim. Hem atmosfere de yararli.

• Herkes hayata bir kere geliyor der susarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 13 Temmuz 2021; 9:6:24 >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

O kıytırık dediğin Megane ı 10 gün önce aldım. Gayet te memnunum. Hesabımı kitabımı yaptım. Bayiden Krediyle borca da girdim Aldım. 1 sene sonra alsaydım belki elim daha rahat olurdu. Ama araç fiyatları ne olur kestiremedim. 2 sene borcunu ödeyeceğim. Sonrasında istersem üzerine koyup model değiştiririm belki. Bu ülke de bir yerden başlamak lazım. Neyse konu bu değil.

Kurban bayramına memlekete gideceğim ailemle. Otobüs ile gitmektense istediğim zaman da istediğim saatte istediğim yerde mola vererek gideceğim.

• balçan B kullanıcısına yanıt
    Hocam kazasız belasız kullan benim arabayla bir derdim yok. Ben de şu an almaya kalksam en fazla o ayar bir şey alırım diye örnek verdim. Bindiğin araba senin zevkin ve imkanının el verdiği kadardır araba küçümsemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O iş öyle değil. Avrupa ülkeleri ile kıyasla en az sıfır otomobil alınan ülkeyiz. Dünya sıralamasında da gerilerdeyiz.

• balçan B kullanıcısına yanıt
    Kasko yapmadan kapısını bile açma.

• babayı izle kullanıcısına yanıt

Ülkenin şartlar bu maalesef. Amin Allah daha iyilerini size nasip etsin.

• muratkaya kullanıcısına yanıt

Yaptık tabi ki hocam. Allah kaza bela vermesin tabi ama kasko önemli.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.