Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5. sezon 3 bölümden oluşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 15 Mayıs 2019; 14:9:51 >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    3 bölüm olması iyi bence. Hızlıca tüketilir. Bölüm süreleri uzun olabilir ayrıca.
  • İlk sezonlardaki bölüm sayısına dönmesi güzel bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman güzel,3 bölüm de yeterli.Beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miley cyrus ne alaka!
    6. sezonda da nicki minaj mı olacak?
    kodumun Netflixi! bu hareketiyle beni ensediğim diziden soğutmayı başardı!

velhasıl, keşke black mirror ingiliz kalsaydı da
    bende sütlü çay içip kendimi feda etseydim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeofrage -- 20 Mayıs 2019; 15:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

4.sezona daha geçmedim ama sezon yorumlarına bakacak olursam favori bölümüm değişmeyecek gibi

yılbaşı özel bölümü gibisi gelmedi be.Bir de başrolde ki jon hamm namı diğer donald draper'ın oyunculuğu muhteşemdi ya, hele hikayesi
    Bugün 3.sezonu bitirdim. Benimde favori bölümüm o oldu diyebilirim. Dizi gerçekten güzel. 3.sezonun finalide iyiydi.
  • Yeni sezona yakın 4. sezonu bitirdim ben de ne zamandır bekletiyordum aradan çıktı. USS Callister ve Black Museum, hadi bi de Hang the DJ hariç vasat sezondu. Crocodile fakir Fargo'su gibi olmuş biraz 5. sezonun 3 bölüm olmasına bir kez daha sevindim.

6>1>4>3>2>5.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x1 kafama takılan bir soru var.

Walton DNA örneklerinin yerini nasıl biliyor?
  • Yeni sezon saat kaç gibi netflixe eklenir arkadaşlar bilen var mı?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    10:01'de ekleniyor tüm diziler.
  • İlk bölüm bomba Chun-Li ve Ryu fantezisi oyun amacının dışına çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

efsane yerel reklam olmuş.

insanın tüyleri ürperiyor

ulan şu reklam ekibi muhafız ekibi yerine dizileri çeksin yeminlen kimse tutamaz bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Haziran 2019; 12:22:37 >
  • Yorumlar iç açıcı değil. Sjw kanseri buraya da sıçramış deniyor. White Christmas ile tepe noktasına çıkmıştı. O bölümün üzerine ne çekseler eksik kalıyor. O yüzden beklentisiz izleyeceğim.
  • netflix bu diziye de gayliği sokmuş yeter be kardeşim bir tane dizin olsun içinde gay olmayan midemiz bulandı
  • 5x1

böyle gelişmesini hiç beklemiyordum bu bölümün, erkenden şaşırttılar. çok ilgi çekici bir bölüm değildi ama.
    I fucked a polar bear and I still couldn’t get you out of my mind

5x2

en iyi black mirror bölümlerinden biriydi bence, günümüzün gerçeklerini tamamen yansıtıyor.

bu tür dizileri izledikten sonra genelde reddit'e girip episode discussion yorumlarını okuyorum. yine aynı şeyi yapınca bölüm daha da etkiledi. sosyal medyanın hayatımızı tamamen ele geçirdiğini çok iyi işlemişler. şimdi herkes en son kimin vurulduğunu sosyal medyada arıyor / tartışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Haziran 2019; 19:8:17 >

• 5x2 yi izledim sadece. Bu sezon olmamış

• Fragmanından belliydi kötü bir sezon olacağı. 2 sene üzerine 3 bölüm yapıyorsun, bir zahmet kaliteli bölümler sun.
  • yeni sezonun 1. bölümü aşırı kötü aşırı saçmaydı black mirror bu değildi. bu senaryoyu yazmak için cok dusunduler mi acaba
    edit: 2. bölümü de izledim 2 daha iyiydi ama yine BM standartlarında değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 5 Haziran 2019; 22:24:12 >
  • Miley Cyrus’lı bölüm tam ergen filmi kıvamında bir şey olmuş. Bu nasıl Black Mirror

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.