< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (48. sayfa)
-
-
Soulslike değil bu oyun. Softsouls denir belki. Souls oyunlarını sevmeyi çok denedim ama hepsinden iğrendim. Anasının gözündeki bonfire'da beni başlatıp aynı yaratıkları kestire kestire ne zevki var anlamadığım bir tür.
Wukong öyle değil. Zor bosslar var ama oyun elinizin altında akıyor resmen. Wukong'u hiçbir souls oyununa değişmem net olarak.
Wukong'u benzeteceğimiz oyun varsa şudur, Ninja Gaiden'in üzerine Gow sosu dökülmüş. Ama ikisinden de daha güzel bir sonuç çıkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Eylül 2024; 19:14:19 > -
Evet defalarca kez söylediğimiz üzere Wukong soulslike değil. Soulslite da değil. Arkasından bir soulslike açınca anlarsınız aradaki farkı :) Hack And Slash de değil. Hack And Slash böyle olmaz yaratıklar kalabalık, bazen akın akın gelir Hack And Slash'de tak tak arka arkaya skill atar kesersiniz. Wukong Arpg. Bir alt kategorisine dahil olmak zorunda değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Eylül 2024; 19:34:7 > -
Chapter 5 e yeni geldim. Chapter 2 final bossu ayrı bir dünya kesinlikle. Sırf o boss için spin-off dizisi çekilir aman yarabbi kim tasarladıysa tam sopalık. Tabii daha beteri var "Non-Able" ya da Scorpion Lord gibi ama onlar hiç olmazsa ertelenebilir. Daha oyunun ikinci bölümümde gaddarlık o final bossu koymak.
-
Oyun Souls benzeri olarak tanımlanmakta, Soulslike olarak geçmiyor zaten.
Oyun Aksiyon Rol Yapma oyunu.
Souls'a tanımlanacak tek şey ilerleyiş olur, işte öldüğünde en son kayıt yerinden başlaması ve düşmanların tekrardan spawn olması vs.
Soluslike diyebilmemiz için bi Elden Ring olması gerekir.
Nedir Soulslike;
Yüksek zorluk seviyesi ve genellikle karanlık bir fantezi ortamında geçen çevresel hikaye anlatımına vurgu yapmasıyla bilinen bir aksiyon rol yapma oyunları alt türüdür.
Bu tanıma en güzel uyan oyun Elden Ring işte.
Wukong öyle ahım şahım bir zorluk seviyesi yok, zaten wukong'un bosslarında kafayı yiyenler Elden Ring'e hiç bulaşmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölüm bittikten sonra bekçi mabedleri arasında seyahat etmek mümkün. Yani bölüm bitince geçmiş bölümde istediğin yere gidebiliyorsun tekrar.
Arkadaşlar merhaba oyundaki karakterimizi nasıl en güçlü ve gelişmiş hale getiriyoruz bu beceri puanlamasımı ne varmış bunları en optimize şekilde nasıl ayarlayacağız yani özellikle bu sopayla vuruşlarda hasarı falan en maksimum düzeye çıkarma vs için neleri yapmalı nasıl bir yol izlemeliyim nette baktığım videolarda doğru düzgün bir şeyler bulamadım veyahut bulduklarımda yabancı siteler olduğu için pek bişey anlayamdım
Bayağı uzun bir oyun yapmışlar. Dördüncü bölümdeyim şuan ve 38 saat olmuş. Her şeyi yapıp her yere gitmeye çalışıyorum. Özellikle üçüncü bölüm nedense çok uzun geldi bana. Merak ettiğim beşinci ve altıncı bölümler bu şekilde uzun mu yine. Yol hikayesi filmleri pek beğenmem, oyunlarda ise biraz daha sabırlıyımdır. Ama uzun sürüyor sanki he.
-
Kısa 5 ve 6. 5, 3'ün yarısı kadar bile yok. Ve ilk 4 chapter kadar güzel değiller. Özellikle 6 "meh" bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Eylül 2024; 0:25:51 > -
Hocam oyun ilerledikçe gelişiyor zaten karakter, Silah ve zırh yenilemesini yap mesela geldikçe, yetenek ağcında ben şöyle bir yol izliyorum büyülere daha çok yoğunluk veriyorum.
Mesela Hareketsiz Kıl büyüsü ile şu yardımcı çağırma büyülerini fulledim, değişim büyüsüne bir tane bile harcamadım. Asa duruşlarına odaklan mesela, asaya tırmanıp gücü biriktirdiğin zaman sağlam damage atıyo. Sonra yine ruhlardan şu koca kafalı cüceyi kullanıyorum oyun başından beri, onu fulledim hem bosslarda ekstra damage diye düşün kafası ile vurduğu zaman. Karakterde Savunma Mana Ve Sağlığa odaklan derim kritik vurş şansı vs. önemli ama çokta elzem değil, sonuçta parry yapmaya alışınca her türlü kesiyosun düşmanları, krtik vuruş şansına gerek filan kalmıyo. Oyunu türkçe oynadığım için can aldığımız şeyin adı su kabağı diye geçiyor bende :) onu gerekli malzemeleri topladıkça geliştir mesela o çok önemli. orada içeceklerde savunmaya sağlığa önem verenleri seçebilirsin. Devamlı hafif combo yapıp bitirmeyi düşünme vur kaç taktiği yapabilirsin sık sık çok kullanıyorum ben. Oyunun oynadıkça level atlıyorsun devamlı yetenek puanı geliyor ve gelişiyorsun zaten.
Chapter 4'deyim ben şu ana kadar sadece bir boss'da zorlandım çok o kadar. Belli bi seviyeden sonra artık bosslara tek atıyorsun mesela, daha nelerle karşılaşıcam bilmiyorum tabi ama bakalım görücez.
İyi ki Ragnarök çıkıyo 19 eylülde bu oyun bitince büyük boşlukta olurdum yoksa bitmesin diye gıdım gıdım oynuyorum resmen :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyler bu çölde bi yaratık var, öldürüyorsun, gövdeden altı bacakları kalıyor sadece, onu da öldürüyorsun sonra tekrar diriliyor ve ölmüyor. Nasıl geçeceğiz bunu?
-
Hocam bende zaten oyunda en başa döndüm ve girmediğim yerler yada almadığım malzemeler vardı diyerekten son kaldığım yere kadar köşe bucak ilerliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adı yokmu boss'un altta yazar merak ettim kimmiş, çöl olan bölüm 3.bölüm o bölümün final boss'u zorladı biraz o kadar.
1 Bölümde bulunan "Whiteclad Noble" kesemiyorum :D
-
Basit hocam ya panik saldırı ve dodge yapmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chapter’larda bulunan secret bölgeler o bölümde bulunan final bossları zayıf düşürecek item veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
RT sol joystick bas
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyun bence de Souls Like değil ve Ninja Gaiden'a çok benzetiyorum oyunu fakat Souls oyunlarında tanımladığınız ölünce bonfire'dan aynı yolu kat etme konusunda katılmıyorum. Belki Demon Souls ve Dark Souls 1 öyledir fakat ondan sonra çıkan oyunlarda ölünce tekrar ilerlediğiniz mesafe Wukong ile aynı sayılır. Hatta Wukong'da daha çok yolu tekrar ilerliyor olabiliriz. Zorluk konusunda da Wukong'un daha hafif kaldığı konusuna katılmıyorum. Bu oyunu oynayabilen souls oyunlarını da rahatlıkla oynayabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X