Hocam gamepadle oynamıyorum fare / klavyeyle pcde oynuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (49. sayfa)
-
-
Ben bütün souls oyunlarını oynadım. Kiminde çok ilerledim kiminde az. hiçbirini bitirmeye kasmadım. Bütün souls oyunlarını ne yapıyorum ben ya diyerek amaçsız uğraştığımı görünce sildim. Hiçbirinde wukong kadar ilerlemeye teşvik edecek bir souls oyunu olmadı bende açıkcası. Wukong'da ise ilerlemeyi çok severek oynuyorum. Bonfire yerleri çok güzel yerlere konumlandırılmış. Oyunu bitirmek üzereyim 6. chapterdayım. Hiç ölünce salak salak koştuğunuz bonfire yok oyunda souls gibi. Ben paşalar gibi öldürdüğüm düşmandan sonraları dodge yaparak neden kaçıyorum sürekli ya souls'lerde?? Aşırı saçma bir şey benim anlayışıma göre. Öldürdüğüm şey ölü kalır bu kadardır bende. Wukongda da canlanıyor evet ama yolumuz bile denk gelmiyor öyle güzel ayarlanmış.
Artık nasıl bir denge yakaladıysa Game Science, harika yakalamış bunu. Hiç daha önce böyle bir oyun yapmamış bir stüdyonun bunu başarmış olması muazzam bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Eylül 2024; 2:19:44 >
-
Güzel bilgi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar oyunu full bitirenler spoiler mesajıma bakabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu %100 yapmak için 1 kez bitirmek yetmiyor ztn hocM
Ben de From Software'in bütün souls oyunlarını, bloodborne, sekiro vs. hepsini bitirdim hocam. Eğer öldüysem en baştan tüm düşmanları öldürerek ilerleme ihtiyacı hissetmedim, koşarak kaldığım yerlere varabildim. Wukong'u da oynuyorum, chapter 3'deyim henüz. Geldiğim noktaya kadar bahsettiğiniz konularda Wukong hiç de farklı değildi. Öldüğüm noktada kaldığım yere yine koşmak, hatta dövüşmek zorunda kaldım. İki oyunun yapıları farklı, birisi veya hepsi hitap etmeyebilir. Seversiniz sevmezsiniz orası kişisel zevklere girer ama bahsettiğiniz konularda iki oyun arasında pek bir fark yok.
-
Dostlar oyundaki kaçırılmaması gereken gizli bölümler ve atlamadan gidilmesi gereken şeyler(mesela bir bossu kesmeden ötekini kesmeyin diyeceğiniz sırası olan şeyler gibi) neler?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu bir kez bitirince %100 olmuyor Ng+ gerekiyor ama bu görev sonradan yapılıyor ben de sonradan yaptım.
Buradan takip edin hocam;
https://www.powerpyx.com/black-myth-wukong-oxs-five-element-carts-quest/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Eylül 2024; 15:37:41 > -
Boss sırasının bir önemi yok sanırım. Ben rastgele gidip tüm bossları kesebildim. Gizli yerlere gelince, hepsini arayın hiçbirini kaçırmayın hepsi değiyor. Ben her chapter sonrası boss kaçırdım mı gizli yer kaçırdım mı diye bakıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Eylül 2024; 15:40:18 > -
Arkadaşlar Bu özelliğin nasıl aktif hale geldiğini bulamadım nasıl açıyoruz bu mereti 5. Bölüme geldim hala yok açılmadı
Hocam oyunda Vessel denen nadir bulunan itemlar var. 4 tane var koca oyunda. Kaçırmak da mümkün. Bulamadıysanız açılmaması normal.
-
Hocam peki sonradan gidip bakıp bulamıyormuyuz gerekirse cm cm bakarım
Biri hariç hepsi side quest yapıp secret bölgelere gidince bulunuyor. Geri gidip bulunurlar.
Buradan bakabilirsiniz nasıl alınacağına.
blackmythwukong.wiki.fextralife.comJust a moment...https://blackmythwukong.wiki.fextralife.com/Vessels -
Hocam kusura bakmayın çok oldum ama şayet oyunun gidişatında spontane aldığımız veselsler falan varsa nereden bakıyoruz onlara envanterde veya başka bir yerde falan görebiliyormuyuz
Oyun zevkli de aşırı buglı. Yaratıklar bazen donuyor, bazı bosslar ölmüyor, 0 hp ye getiriyorsun bişi olmuyor devam ediyor. Birkaç ufak tefek buglara daha rastladım, oyunun eğlencesini mahvediyor, kaç hafta oldu hala bunları ön plana koymamaları çok ilginç, ne zaman fixlemeyi düşünüyorlar. Yok windows'un dilini değiştir, yok fps'i 60 a caple, yok recommended ayarları kullan, yok her şeyi lowa al. Yani bunlarla mı uğraşacağız?
-
4 tane var hocam dediğim gibi görev - gizli bölge bağlantılı bunların üç tanesi. Spontane olarak sadece biri alınıyor o da 5. chapter sonunda. Equipment kısmında ikinci slot olması lazım vessel yeri. Oradan giyiliyor.
-
Boss donma olayı sanırım sadece ülkemizde var. Onun da çözümü 5 saniye sürmüyor. Ülke ve bölgesel biçim değiştiriyoruz sadece. Hatta ben oyunu oynarken hep Amerika bıraktım bunları sadece saat değişiyor zaten görünürde. Onun dışında da 60 küsür saatlik oynayışımda hiç bug görmedim. İlk patch'te sorunu bildiklerini çözüm aradıklarını söylediler. Ama bunu beklemek mantıklı değil çünkü çok basit bir şekilde çözülebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Eylül 2024; 17:30:23 > -
30 yıllık oyuncuyum son on senenin en iyi oyunudur wukong. Bir kaç oyun hariç Hiçbir oyunu ikinci defa bitirmemisimdir ama bu oyunda 50 kusur saatim var ve oyun biter bitmez tekrar başladım boy kaç saat ilerledim sonra fark ettim ki atladığım boslar var saveden tekrar başladım. Rahatlıkla üçüncü kez de bitiririm. Oyun yılın oyunu olacağını pek sanmıyorum ama bunu da kıl payıyla kaciracaktir. Fakat büyü çeşitliliği, vuruş hissi bir tık daha iyi olsaydı ve son iki chapteri daha detaylı ve bitirmeye yönelik yapilmasaydi bu kacilmazdi.her şeye rağmen hikaye anlayimiyla, combolariyla, bosslariyla, grafikleriyle son 5 yilin rahat en iyi oyunudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam son on yılın en iyi oyunudur lafı fazla iddialı degilmi biz de oynuyoruz fakat ne orijinallik gördün baska oyunlarda yok bunda var dediğin ne oldu mesela birkaç örnek ver
Hocam kusura bakmayın ama benmi yanlış anlaşıldım yada yanlış anlattım yoksa siz mi yanlış anladınız siz 5. Bölüm sonunda falan dedinizde ama benim attığım capste adam 4. Bölüm bosunda falan bu özelliğe sahip hatta bazıları dahada öncesinden almış. Bende o equipment kısmında ikinci slot yeri kapalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X