Şimdi Ara

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
43
Favori
40.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben type c ile hem dualsense hem xbox controller ile denedim. O gecikme var hocam yine oyun cok hantal kaliyo. Oyunla alakali tamamen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Kapatmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duskveili yendikten sonra bu scorpion lordu geri getirmenin bir yolu var mı bosun olduğu mekana gidiyorum ama bos çıkmıyor

• serdoan kullanıcısına yanıt
    Scorpion o fight da oluyo hatta expi geldi diye hatirliyorum onuda kesmis oluyosun sanirim

• atahanyy kullanıcısına yanıt
    Yok hocam orada onu kesmek bi yana tam aksine o fight da scorpion bize duskveila karşı yardıma geldiydi

• atahanyy kullanıcısına yanıt
    Ben dualsense edge ile type c bağlantıda hiç sorun yaşamıyorum gecikme falan hissetmedim ps5 te oynuyor gibiyim adeta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 11 Eylül 2024; 14:29:2 >
  • Arkadaşlar bu Allahın cezası çekirgenin nasıl antenlerini koparıyoruz? E tuşuna bas diyor bi kere basıyorum olmuyor basılı tutuyorum olmuyor basıp çekip basıyorum yine olmuyor

Basılı tutacaksin bir yerden sonra bir yere kadar zıplıyor en son yerde alıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Basılı tutuyorum ama zıplayıp indikten sonra bırakıyor sonra basıncada almıyor

İlk üstüne bindinizde hiç birakmayin zıplaya zıplaya gitsin en son bölümde tekrar bas diyor zaten

• Night Eagle kullanıcısına yanıt
    İlk üstüne bindiğimiz yerin bi önemi varmı hocam yani şurada bekleyipde ilk burada binin falan diyeceğiniz bir yer varmı genelde altta gölün ortasındaki yerlerde binmeye çalışıyoruz ama yinede düşüyor

HarryNinetyFouryoutube
    Black Myth Wukong - Feng Tail General Boss Guide (How to Defeat Grasshopper)
    https://www.youtube.com/watch?si=UbzcnZXTS_Pk3eB5&v=tzwY00j71zg&feature=youtu.be

Orda bekleyin geliyor

Stamina yetmiyordur. En az 300 olması lazım

• Stamina değeri normalde gözüken 410 olması lazımdı son baktığımda hatırladığım kadarıyla

• Oyunla ilgili bir konu benim için gizem haline geldi. Normalde spoiler değil ama en ufak bir bilgi görmek istemeyen olabilir, spoiler içine yazayım  

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    2. bölümde ayyaş bir ayıya denk geldim. Çok içmişim yeğenim, kafam güzel, 3 tas işkembe çorbası getir de kendime geleyim gibi bir şeyler dedi. Kolay da bir yerdeydi, sonra ilgilenirim deyip ayrıldım oradan ama ayıyı kaybettim. Haritayı aradım taradım bulamadım. Oyunun uzmanı olmuş gençlerden en yakın noktanın ismini yazabilecek olan var mı?
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Rockrest flat bölgenin adı hemen soldan düz devam et göreceksin hocam ayrıca ayı değil domuz 😀

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

Eyvallah, ben de çok içmişim herhalde oynarken ayı gibi gördüm   Ya da Steam Deck ekranında görmek biraz zor olabilir. Gidip vereyim şunun çorbasını  

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Eylül 2024; 16:53:13 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    görevin devamı var tamamlamayı unutma hocam iyi oyunlar

• Oyun 6.bölüm ile farklı bir yere gitti ve bence olumsuz bir durum oldu. Görünmez duvarlara bol bol sövdüğümüz bir oyunda

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Uçan bulut ile bölümün neredeyse her yerine gitme olayı çok saçma olmuş. Başlarda acaba bir şey kaçırdım, acaba loot var mıydı falan diye korktuğum bile oldu. Sonra anladım ki aslında sadece Boss'ların olduğu boş bir harita yapılmış.

O kadar dolu dolu bir oyuna açıkçası yakıştıramadım bu durumu. Nerede o 3 veya 4.bölümlerdeki bitmemezlik ve gizem unsuru. Artık bitse de gitse havasına büründüm iyice. Erlang ile uğraşmaya başladım, bakalım nasıl geçeceğiz..

• Bu taoist usta denen onun bunun çocuğu 2. Faza geçti mi ne kaçabiliyorum ne yaklaşabiliyorum 2. faza geçildiği zaman o fazdan çıkma büyüsü Müdür ne haltsa ondan varmış YouTube'da gördüm de ben bulamadım arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@mza -- 12 Eylül 2024; 22:41:52 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.