< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Kapatmıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 11 Eylül 2024; 14:29:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oyunla ilgili bir konu benim için gizem haline geldi. Normalde spoiler değil ama en ufak bir bilgi görmek istemeyen olabilir, spoiler içine yazayım Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Eyvallah, ben de çok içmişim herhalde oynarken ayı gibi gördüm Ya da Steam Deck ekranında görmek biraz zor olabilir. Gidip vereyim şunun çorbasını Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Eylül 2024; 16:53:13 > |
Oyun 6.bölüm ile farklı bir yere gitti ve bence olumsuz bir durum oldu. Görünmez duvarlara bol bol sövdüğümüz bir oyunda Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.O kadar dolu dolu bir oyuna açıkçası yakıştıramadım bu durumu. Nerede o 3 veya 4.bölümlerdeki bitmemezlik ve gizem unsuru. Artık bitse de gitse havasına büründüm iyice. Erlang ile uğraşmaya başladım, bakalım nasıl geçeceğiz.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@mza -- 12 Eylül 2024; 22:41:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |