Şimdi Ara

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.120
Cevap
43
Favori
40.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Chapter 3 Final Boss‘u kolay bir Boss muydu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: massiv a

Bu Chapter 3 Final Boss‘u kolay bir Boss muydu sizce?
    Ben tekte geçtim hocam kolaydı souls oyuncu iseniz oyun sizi hiç zorlamıyor
  • massiv a kullanıcısına yanıt

Aynen hocam farklı olayı söylemişim :) sizin anlattığınızdan alakasız, scorpion filan diyince dedim bunda da kollar fazla örümcek gibi dedim o herhalde.

Bu arada önce kolları koparmam gerektiğini biliyordum ama hasarı düşük sopa ile mümkün olduğunu öğrendiğim iyi oldu yoksa tekrar NG+ yapmam gerekebilirdi. Benim herşey tamam gibi zaten muhtemelen 2. tekrarımda platin gelir %100 yaparım atarım kenara DLC beklerim. Ocak ayında DLC bekleniyormuş.

• Bu arada platin yapacaksanız oyunu NG+ şart ama NG+'da çok uğraşmamanız adına ilk oyundan kaçırmamanız gereken şeyler olabiliyor onlardan bahsedebilirim özelden yazın :)
    Zaten platinlemek kolay zor yapmamışlar, farmlamak biraz vakit alıyor.
  • massiv a kullanıcısına yanıt

Bu arada platin yapacaksanız oyunu NG+ şart ama NG+'da çok uğraşmamanız adına ilk oyundan kaçırmamanız gereken şeyler olabiliyor onlardan bahsedebilirim özelden yazın :)

Zaten platinlemek kolay zor yapmamışlar, farmlamak biraz vakit alıyor.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de tekte geçtim Emin çıtak ilk çıktığında oynuyordu kaç defa öldü söve söve ben de ölürüm diyordum ilkte geçtim kolay geldi boss
  • Dostlar ilk önce oyunu normal olarak bitirip sonra load the save game diyip secret ending i yapabiliyormuşuz ama direkt secret ending yaparsak normal sonu göremiyormuşuz doğru mu?
  • Demon's Souls, Dark Souls 1-2-3, Bloodborne ve Elden Ring'deki bossların %80-90ını ilk veya ikinci denemede geçmiş biri olarak bu oyunun Souls oyunları kadar zorlamıyor görüşüne katılmıyorum. Bu oyun FS oyunlarından zor, FS oyunları gibi dengeli bir oyun değil.

• Herkese iyi forumlar ben oyunu yeni aldım da yakında zamanda bir güncelleme gelmiş sanırım bu güncelleme Türkçe windows dili problemini çözdü mü acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aksoy601

Herkese iyi forumlar ben oyunu yeni aldım da yakında zamanda bir güncelleme gelmiş sanırım bu güncelleme Türkçe windows dili problemini çözdü mü acaba?

Sıkıntı devam ediyor maalesef.
  • Aksoy601 A kullanıcısına yanıt

《黑神话:悟空》——西游题材·单机·动作·角色扮演游戏 (heishenhua.com)

Black Myth: Wukong 1.0.9.15179 Patch Notes

bu patch ile düzelcek ama epic'de cıkıcak sanırım ılk sonra steam'e gelir max 1 hafta 10 gune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vhmproject -- 21 Eylül 2024; 4:51:44 >
  • Arkadaşlar, kullandığımız iksirler öldükten sonra etkisi devam ediyor mu? Ekranda nerede gösteriyor bu iksirlerin aktif olduğu. Birde süreleri belli değil mi? Belli bir süre hasar azaltma sağlar diyor mesela. nedir bu belli süre?

Birde büyü açıklamalarında cooldown süresi veya harcanan mana miktarı nerede yazıyor ben mi göremiyorum bunları?

• vhmproject kullanıcısına yanıt
    Evet düzelmiş. Denedim.
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

Sol altta Can barı, Mana barı ve Dayanıklık barı'nın altında simgesi çıkıyor kullandığın iksirin'in aktif olduğu. Süreler ile ilgili bi bilgi yok galiba simge kaybolduğu zaman etkisi geçiyor.

• 109,5 saatte %100 yaptım sonunda epey uğraştırdı ama şu tabloyu görünce verdiği his bambaşka :)))

Artık Ocak ayında DLC'si gelene kadar açmam daha :))

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Sarı iconlu oyunda yüzde yüz mü :))
  • Chapter 6 değil bu oyunun, oyun dünyasının en kötü bölüm tasarımına sahip bölümü. Böyle oyundan ufaktan keyif almaya tam başlamışken o keyfin içine etti.

• soulfly1 kullanıcısına yanıt

Evet, neden öyle bir final yapmışlar anlamadım. Muhtemelen üretkenlikleri bitmiş ya da bir de yarı açık dünya ekleyelim oyuna havamız olsun demişler ama tutmamış. Bomboş bir harita, gereksiz atraksiyonlar, boss'lar... Oyunun geneline ve finaline yakışmamış.

• soulfly1 kullanıcısına yanıt

Oyun dünyasının demek biraz anlık sinir ile gelmiş abartı bence ama kesinlikle oyunun kalitesini aşağı çekiyor.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Dlc için resmi duyuru var mı ki tarih?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.