Cümleyi yanlış yazmışım, en kötü demem ama en kötü bölümlerinden biri derim. Epey kötü bir bölüm tasarımı, oyuna olan puanım 80 ise bu bölüme puanım 50-60 |
Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (54. sayfa)
-
-
Onu hala oynamadım biliyormusun, ilk çıktığında baya ilerlemiştim ama sorunlu diye kalmıştı yarın bug'dan geçilmiyordu biliyosun, %45'lerde bıraktım daha da bakmadım yüzüne resman, düzelmiş artık zaten oynanır ama üşengeçlikten ona başlamıyorum nedense performans testi için tutuyorum daha çok :) En sona bırakıcam onu hiç bir oyun kalmadığında oynayacak baştan sıfırdan başlarım. Ama o da %100'mü dediğine göre baya bir zor belli ki hatta epey vakit alır gibi.
-
Geçen mobilde gezerken oyun haberleri yapan bir sitede denk geldim, Ocak ayı için bir DLC'den bahsediliyor ama resmi bir kaynak yok.
-
bunu deneyen var mı arkadaşlar?
-
2.0 sürümü ile müthiş bir geri dönüş yaptı
Birde yanına efsanevi dlc eklediler
İlk oyun boşluğunda başlamanı şiddetle tavsiye ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- Fixed an issue where the game could occasionally crash during certain boss fights if the Windows system language was set to Turkish on the PC version.
Güncelleme gelmiş 1Gb Windows bölge ve Dili değiştirip oynuyorduk, sorunun giderildiği yazıyor, dil değiştirip oynayanlar deneyebilir.
-
update geldi yine denuvo calıstı oyuna giremıyorum 24 saat bekle diyor :(
-
Bugün gelen patch ile türkçe sistemlerdeki donma problemleri çözülmüş tamamen. Gördüğüm en acayip buglardan biriydi cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 24 Eylül 2024; 9:12:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun son bölümündeydim bilerek yapmadım güncellemeyi ki girmez diye bitirdim mis gibi deneyimdiquote:
Orijinalden alıntı: vhmprojectupdate geldi yine denuvo calıstı oyuna giremıyorum 24 saat bekle diyor :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neyse gece yarisi tekar denedim girdi =)
-
aynı duyguyu, chapter 3 de yaşadım ben. Hapishane gibi olan kısım var ya, çok fena soğuttu beni. Fazla uzun değildi ama yine de soğuttu beni oyundan sonra da pek devam etmedim. Demek ki daha da böyle bölümler varmış, bıraktığım iyi oldu. Soulslike gibi olmaya çalışmışlar çıldırtmak falan istemişler ama soulslike değil oyun. İlginç bir mix, belki de o yüzden açmadı. Bari full soulslike gibi olsaydı öyle sarabilirdi.
-
bu türkçe sorunu farklı bir bug sanırım microsoft yüzünden. ghost of tsushimada da vardı. oyun ilk açılışta siyah ekranda kalıyordu sistem dilini ingilizce yapınca açılıyordu sonra düzelttiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Chapter 3 beni de soğuttu oyundan ama Chapter 6 ile kıyaslanamaz bile. 1500 lira vermemiş olsaydım bitirmezdim, sırf çok para verdik bari bitirelim düşüncesiyle zorladım kendimi. Oyun soulslike değil de daha çok Ninja Gaiden gibi, zorluğu da keza öyle. FS yapımı oyunlarla kıyaslamam, o kalibrede bir oyun değil. Aldığı metacritic ortalamasından fazlasını hak etmiyor. Daha iyi olabilirdi ama maalesef olmamış. Kötü oyun demem ama yılın oyunu da demem. İyi oyun der geçerim.
Sinirle söylediğim sanılmış ama öyle değil. Chapter 6 oyun dünyasının en kötü bölümlerinden biri. Bunu 1 yıl sonra da söylerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 24 Eylül 2024; 21:20:22 > -
Düşünün böyle insanların bir ülkeyi yönettiğini, adamlar kafalarına göre bot oylar deyip oyları siliyorlar :D Üstelik en iyi oyun listesinde BMW'a yer vermiyorlar.
Asmongold ClipsyoutubeAsmongold Clips / Asmongold Reacts To: IGN's Game of the Year Vote.. On this Asmongold Clips Youtube Channel you'll never quit finding all the funny Asmongold Moments with Mcconnell and the best Asmongold Highlights from the most popular games, like: Baldur's Gate 3, Helldivers 2, Starfield, Blizzard Diablo 4, The War Within & Hardcore Classic WoW, the record breaking MMORPG FFXIV, Path of Exile 2, sneak peeks from Gameplay of the upcoming Riot MMO and playthroughs of many other popular games like Monster Hunter, Final Fantasy 16, Elden Ring and more. Also Asmongold Reacts to a lot of content, such as World Record Speed Run of games, Drama and videos of some of the most interesting creators like penguinz0, Internet Historian, Emiru, Dunkey and more. Asmon is also known for his "The True Story of Asmongold", "Asmongold $2 Pizza" and "Asmongold $2 Steak", "Asmongold Room and House Tour" videos, the legendary Transmog Competitions and Mount Off competitions, Ban Appeals, Media Share streams, Reddit Recap Reactions and much more. ► Asmongold TV: https://www.youtube.com/@AsmonTV ► Twitch: https://www.twitch.tv/zackrawrr Editor: Daily Dose of Asmongold Contacts: https://twitter.com/DAsmongold dailydoseofasmongoldyt@gmail.comhttps://www.youtube.com/watch?v=fA2ISG1nV5k -
Klavye mouse ile rahat oynanıyor mu ? Yoksa gamepad şart mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyanınır ben sorunsuz bitirdim
-
New game plus ı da bitirdim taş gibi souls like olmuş adamlar yapmış ve kendine özgü mekanikler ile bunu yapmışlar. Souls like kurallarını bazı yerlerden esnetmişler gayet güzel dokunuş olmuş. Oyun zaten kendine ağırlıklı olarak sekiro ve nioh u örnek almış.
Bazı zor bosslar var özellikle bölüm sonu bossları eğer güzel git gut yapmadıysanız geçmiş olsun. Ben hep souls like oynarım önceden hazırlıklıyımdır grind yapmadan bosslara gitmem beni bile bazıları zorladı.
Sonuç olarak from oyunları dışında ki en iyi souls like olmuş herkese tavsiye edilir.
-
Çok seviyorum bu türü. ama ben oynayamıyorum. çok zor. Elden ring i de oynamak istedim. bir yere geliyorum. sonra beceremiyorum. sonra aynı sahneleri haftalarca gördükten sonra ve yine başarısız olduktan sonra oyunu çöpe atıyorum. burada da öyle. gerçekten bölüm sonu boss lar zor.
benim gibi casual oyuncular için neden zorluk derecesi getirmiyor. bir tık az olsun zorluğu. günlerce aynı şekilde dayak yemiyim. veya bu tarz ama daha kolay oyun öneriniz olur mu? bu oyuna elden ring gibi zor değil dendi. yine zor benim için :) yani normal mob lar biraz daha zor olsun. ama bosslar biraz daha kolay olsun.
-
Her oyun herkese hitap etmek zorunda değil türün olayı o zaten bilinçli böyle yani. Çünkü bu türü oynayanlar zaten o zorluğu ve mücadeleyi seviyor. Ama ben halen Wukong'un soulslike olduğunu kabul etmiyorum oldukça kolay zaten bir soulslike oyuna göre bence birkaç boss hariç. Bir soulslike için insaflı bir oyun. Soulslite denen bir tür var ona bakabilirsiniz belki zorluk seçimi oluyor onlarda. Farkı o. Misal Remnant, Remnant 2, Jedi Fallen Order, Jedi Survivor vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 29 Eylül 2024; 17:40:18 > -
Zorluk seçilen oyunlara yönelecekseniz yoksa oyunun sana sunabildiği kadar yardımcı etmenlere başvuracaksınız. Misal Elden Ring oynuyorsanız ileride mimic açılacak o bosslarda epey yardımcı oluyor (oyun ilk çıktığında çok daha fazlasını yapıyordu), bulabilir misiniz bilmiyorum ama başka oyuncuları oyununuza çağırma imkanına sahipsiniz, ayrıca gider souls grindi yapar level atlarsınız o da bir miktar daha güçlü oynamanızı sağlar. Wukong'da da bu konuda size ne derece seçenek sağlıyorsa ona başvurabilirsiniz.
Biraz da oyun tarzınızla ilgili bir durum. Zorluk durumu göreceli, bu oyunun daha kolay olduğunu söylüyorlar ama tüm FS oyunlarının %80-90'ını ilk veya ikinci denemede geçtim. Bu oyunda da son boss hariç öyle çok uzun süreli bir boss savaşım olmadı ama çoğu bossu birkaç denemede ancak geçebildim. Bossların saldırılarını ezberleyip ona göre hareket etmeniz gerekiyor vs. vs. gibi durumları var. Souls oyunları veya bu oyun fark etmez, zaman harcamanız öğrenmeniz gerekiyor zamanla alışıp daha iyi hale geliyorsunuz. Başlarda imkansız gibi görünebilir ama değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 30 Eylül 2024; 1:12:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X