|
Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (52. sayfa)
-
-
O NG+ geliyo hocam, youtube video'da gördüğün oyuna tekrar başlayıp NG+ oynanan videolardır onlar.
-
-
Çözdük bir rane skandha eksikmiş bulunca halloldu -
Erlang ile geçen bir gün.. Geçemedim arkadaşı. Bir kaç kez son demlerine kadar geldim fakat hemen çakıyor kırmızı şimşekleri.
-
Şimşek atışları için Cloud büyüsü hazırda olmalı hep. Strateji yapmadan geçilecek bir boss değil. 2 saat uğraştım ben de. -
-
hikayede ilerle açılıyor hocam -
2 saat çok değil ciddi bir boss için -
Eyv saolun hocam wukong zırhını giyince çıkıyormuş -
Sonunda bitirdim oyunu. 65 başarımı tamamlamışım görünüyor. Son bir kez NG+ gerektirmeyen başarımlara bakacağım, ardından da yorumlarımı yazar oyunu silerim. Uzun bir macera oldu. Ve tatmin etti açıkçası.
-
Wukong sevdalıları beğenecektir diye düşündüm
KongGameplayyoutube#blackmythwukonggameplayhttps://www.youtube.com/shorts/zBmj_-CKBDw?si=yJ7XogkBIjmPjvDG
-
dostlar. ben elden ring i çok sevdim. ama oynayamadım çok zordu. oynamak istedim çabaladım beceremedim.
izometric ARPG oynuyorum şimdi. orada zorluk yok diye. bu oyuna zor değil dendi. dayanamadım aldım. bunuda beceremiyorum. hani build diyeceğim, item bulamadım diyeceğim. çok item ağırlıklı oyunda değil. şu yukarıdaki kurtu kesemedim. veya koca kafalı boss var ya onu kesemedim. benmi beceremiyorum. vazmıgeçsem bu işten?
-
Vazgeçme hocam yuvarlağa bas dur vuramaz boss sana
Bazı bossları 25. denemede geçtim bir yerden sonra adamın nefes alış sürelerini bile ezberliyorsun dirayetli ol. Bir de oynayanları izle fikir olur. -
Bu scorpion lord u öldürmeden bölüm sonu bossuna gidersek scorpion lord bizimle birlikte savaşıyormuş ama scorpion lord dan düşen item düşmüyormuş. Platin için gerekli bir item mi o? Önemli bir item değilse öldürmeyelim 🤔
Bir de bu kaya olan bossları birbirine kırdırmıştım ben onda da item veriyor muydu tek tek kesince kaçırmış olmayalım veriyorsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 18 Eylül 2024; 12:29:5 > -
Hocam onu bende kaçırdım, şu an bir tane item var onu farmlıyorum onu düşüreyim direk NG+ geçicem kalanı orada yapıcam. Eğer aynı şeyden bahsediyorsak önce kolları kesmemiz gerekiyormuş, kol zırhını almak için. Ama zihin bahsettiğiniz durumda farklı ben oyunu bitirdim öyle yardıma filan gelen olmadı.
-
Scorpionlord öldürünce Gourd veriyor. Zehire maruz kaldığın zaman atak boost veriyor. Oyundaki en iyi Gourd mu, değil. Platin de kasmıyorsan alıp almaman çok mühim değil.
-
Sizin bahsettiğiniz Boss‘u biliyorum hocam sırtındaki kollarını düşürmemiz gerekiyor önce hasari düşük bir tane sopa seçip girmek gerekiyormuş ona. Benim bahsettiğim Scorpion lord siz onu öldürmüşsünüz büyük ihtimalle o yüzden yardıma gelmemiş size. -
Platinlemek istiyorum hocam o zaman keseceğiz Scorpion lordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X