Şimdi Ara

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
43
Favori
40.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bu kolonların da ağır vuruş yaptığı videolar görüyorum ben full focus ağır vuruş yaptığımda saf saf bakıyor benim klonlar
  • massiv a kullanıcısına yanıt

O NG+ geliyo hocam, youtube video'da gördüğün oyuna tekrar başlayıp NG+ oynanan videolardır onlar.

• Arkadaşlar bu dev shindangang kayasının olduğu kısıma geldim ama bu zamazingo kaya canlanmıyor yanlış yada eksik bir şeymi yaptık acaba

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • Çözdük bir rane skandha eksikmiş bulunca halloldu
  • Erlang ile geçen bir gün.. Geçemedim arkadaşı. Bir kaç kez son demlerine kadar geldim fakat hemen çakıyor kırmızı şimşekleri.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Şimşek atışları için Cloud büyüsü hazırda olmalı hep. Strateji yapmadan geçilecek bir boss değil. 2 saat uğraştım ben de.
  • Arkadaşlar bu işaretlediğim yerdeki 4. cü odak noktasımı neydi nasıl açılıyor bende gördüğünüz gibi 3 te kaldı

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • serdoan kullanıcısına yanıt
    hikayede ilerle açılıyor hocam
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    2 saat çok değil ciddi bir boss için
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Eyv saolun hocam wukong zırhını giyince çıkıyormuş
  • Sonunda bitirdim oyunu. 65 başarımı tamamlamışım görünüyor. Son bir kez NG+ gerektirmeyen başarımlara bakacağım, ardından da yorumlarımı yazar oyunu silerim. Uzun bir macera oldu. Ve tatmin etti açıkçası.

• Wukong sevdalıları beğenecektir diye düşündüm

KongGameplayyoutube
    #blackmythwukonggameplay
    https://www.youtube.com/shorts/zBmj_-CKBDw?si=yJ7XogkBIjmPjvDG

• dostlar. ben elden ring i çok sevdim. ama oynayamadım çok zordu. oynamak istedim çabaladım beceremedim.

izometric ARPG oynuyorum şimdi. orada zorluk yok diye. bu oyuna zor değil dendi. dayanamadım aldım. bunuda beceremiyorum. hani build diyeceğim, item bulamadım diyeceğim. çok item ağırlıklı oyunda değil. şu yukarıdaki kurtu kesemedim. veya koca kafalı boss var ya onu kesemedim. benmi beceremiyorum. vazmıgeçsem bu işten?

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Vazgeçme hocam yuvarlağa bas dur vuramaz boss sana

Bazı bossları 25. denemede geçtim bir yerden sonra adamın nefes alış sürelerini bile ezberliyorsun dirayetli ol. Bir de oynayanları izle fikir olur.
  • Bu scorpion lord u öldürmeden bölüm sonu bossuna gidersek scorpion lord bizimle birlikte savaşıyormuş ama scorpion lord dan düşen item düşmüyormuş. Platin için gerekli bir item mi o? Önemli bir item değilse öldürmeyelim 🤔

Bir de bu kaya olan bossları birbirine kırdırmıştım ben onda da item veriyor muydu tek tek kesince kaçırmış olmayalım veriyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 18 Eylül 2024; 12:29:5 >

Hocam onu bende kaçırdım, şu an bir tane item var onu farmlıyorum onu düşüreyim direk NG+ geçicem kalanı orada yapıcam. Eğer aynı şeyden bahsediyorsak önce kolları kesmemiz gerekiyormuş, kol zırhını almak için. Ama zihin bahsettiğiniz durumda farklı ben oyunu bitirdim öyle yardıma filan gelen olmadı.

Scorpionlord öldürünce Gourd veriyor. Zehire maruz kaldığın zaman atak boost veriyor. Oyundaki en iyi Gourd mu, değil. Platin de kasmıyorsan alıp almaman çok mühim değil.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiğiniz Boss‘u biliyorum hocam sırtındaki kollarını düşürmemiz gerekiyor önce hasari düşük bir tane sopa seçip girmek gerekiyormuş ona. Benim bahsettiğim Scorpion lord siz onu öldürmüşsünüz büyük ihtimalle o yüzden yardıma gelmemiş size.
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Platinlemek istiyorum hocam o zaman keseceğiz Scorpion lordu
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.