Hocam slot 5. chapter sonunda açılıyor demedim bunlardan biri 5. chapter sonunda alınıyor dedim. Birini ilk chapter'da alabiliyorsunuz. Alırsanız bir tane açılacaktır. Görseldeki kişi önceden bulduğu için açılmıştır. Zor bir şey değil. Rehberden bakıp kaçırdıklarınızı bulun. Zaten sağa sola her yere gidip görevleri yaparsanız buluyorsunuz. |
Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (50. sayfa)
-
-
-
En sorunsuzu desek abartmış olmayız heralde ki bu bilen son 10 yılda ki en iyi oyunlar içine girmesini sağlar ama evet en iyi oyun değil gta 5 rdr 2 god of war elden ring sekiro neler var daha neler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Seçilmesi gerekiyor.
-
Hangi tuşla seçiliyor çıkmadı geliştirme var sadece😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
envarterden seçiyorsun
-
Equipment'tan hocam. Sen upgrade kısmındasın Shrine'da.
-
tamam oldu teşekkürler beyler 👍🏼 @JePinkman @FerreT
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evet.
-
Sonunda bitti oyun Final Boss'u niye bu kadar zor yaparsınki arkadaş, oyun bitmesin diye mi yaptın bir sürü build denedim beceremedim en sonunda Youtube'dan baktım bir tane neyse ki kestim sonunda, tabi iş build ile bitmiyor yine zor kestim olay refleks bazı yerlerde resmen.
Full Başarım için NG+'da yan görevlere gitmek gerekiyor mu? Kalan başarımlar içinyam görev yapmazsak iyi olur gibi yoksa bi 15-20 saat daha alır gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 10 Eylül 2024; 11:44:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erlang Shen boss'u baya zor bir yerden sonra durmuyor çok kısa atak yapma zamanınız oluyor.
Evet en zor boss o. Guide bakarak geçtiğim tek boss o oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Eylül 2024; 20:9:46 > -
WUKONG BOSS SİMULATÖR SONUNDA BİTTİ SİLDİM ATTİIM DAHA ZOR DAGA HİZLİ BOSS'LAR BEKLİYORUZ BUNLAR OLMAMİS
oyunu kablosuz joystick ile oynuyorum, bazen tuşlar algılamıyor sanki. çözümünü bilen varmı acaba ?
-
Monke macerasını 5. Chapterin ortalarında sonlandırmak zorunda kaldım. Max RT dahil Herşey full ayarlarda açık 50-60fps arasında güzel bir şekilde oynarken oyun sürekli donup atmaya başladı. Herşeyi denedim. Ayarları en düşüğe aldım. Tekrar shader yuklettim vs ama nafile. Komple sildim oyunu. Save dosyası duruyor 1-2 ay sonra geniş çaplı bir yama gelirse kaldığımız yerden devam ederiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RT kapattınız dimi?
High Quality+RT ayarlarını yaptım daha da girmedim grafik ayarlarına, o şekilde oynadım 2k'da akıcı şekilde.
Bazı sahnelerde yine Fps düşüşü oldu fakat anlık düşme ve takılmalar.
Birde oyun exe. dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk sekmesinden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakıp Yüksek DPI ayarlarını değiştir sekmesindende Yüksek DPI ölçekleme geçersiz kılma kutusuna tik atıp uygulama seçeneğinde kalsın.
Windows Grafik ayarlarından oyunun exe. dosyasını seçip Yüksek Performans verin. Windows oyun modu açık olsun xbox game bar kapalı olsun.
Yine Amd ya da Nvida denetim masası ayarlarından oyuna özel sekme açıp ekran kartına o oyun maksimum performansta çalışmasını seçebilirsin. Bunları mesela ben her oyunda optimizasyon sorunu olsa da olmasa da yapıyorum. Bu kadar uzun oldu ama bunu yapması 20sn. sürmez. Detaylı şekilde yazdım o yüzden uzun oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X