Şimdi Ara

Black Myth: Wukong Türkçe Yama | HANGAR ÇEVİRİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Black Myth: Wukong

Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Proje Yöneticisi

AYS

Developer

Story Master & Nutch

Çevirmen

AYS

Meltem Saatçi

Sümeyye Kaptan

Sıla Can Bozkurt

Zeynep Nazlı Çakır

Gökhan Doğan

Zeynep Keskindemir

Türkan Nur Koşal

YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA

WEBSİTE: www.hangarceviri.com

DİSCORD: discord.gg/hangar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangarceviri -- 3 Aralık 2024; 22:29:6 >

• Elinize emeğinize sağlık. İndirip kurdum ana menüye bakma fırsatım oldu sadece şimdilik sorunsuz gözüküyor

• Elinize sağlık.

• Xerus kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz. Gördüğünüz hataları veya eksikleri iletirseniz seviniriz.

• Emeğinize sağlık gelecek projeleriniz var mı acaba?

• EmRe-92 E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz. https://www.hangarceviri.com/anasayfa#devam-eden-yamalar adresinden veya discord.gg/hangar discord sunucumuzdan ulaşabilirsiniz.

• Elinize sağlık ama testten geçmemiş gibi gözüküyor. Bir çok yerde kod mevcut, sandıkları açarken "Açık" yazıyor. Bunları 1 saat oynayan birisi doğrudan fark edebilir, gözden kaçmış sanırım, güncelleme ile düzeltirseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler. Bir çok yerde kod mevcut dediğiniz bölümü bulamadım. Yaklaşık 3 saattir oynuyorum bunları benimle paylaşırsanız elbette düzeltilir. Sandık sorunu şöyleydi çeviri sürecinde open kelimesi bazı yerlerde açık bazı yerlerde aç olarak geçiyordu bunu bilemeyiz haliyle bu gün üzerine ayrı vakit ayırıp deneyeceğim.

(Alt başlık olarak ekleyeceğim ilgilendiğim ve bana hitap eden bir oyun türü değil o yüzden sadece ilerlemek amaçlı oynadım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangarceviri -- 8 Aralık 2024; 9:4:25 >
  • hangarceviri kullanıcısına yanıt

<IA>.......</>, bu kod kısımlarının içi çevrilmiş, bu da oyunda kod şeklinde gözükmesine neden oluyor. 9992-10057 satırlardaki Open'ı Aç olarak düzeltebilirsiniz, orası tamamen sandık üzerine çünkü.

• Yama yakın zamanda güncellenecektir. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangarceviri -- 8 Aralık 2024; 8:47:56 >
  • 1.0.12.16581 güncellemesi ile resmi türkçe dil desteği gelmiş. Sizlerinde emekleriniz için teşekkür ederiz.

Kod

Yığını:
    Localization and Other Added language support for Turkish. Added and improved translations for Portraits in several languages. Corrected translation errors and fixed issues with spelling, capitalization, and terminology consistency in several languages. Improved the translation of lyrics in several languages. Enhanced the quality of some English voiceovers and their synchronization with subtitles. Improved text display in several languages.

Black Myth: Wukong Türkçe Yama | HANGAR ÇEVİRİıgn
    Black Myth: Wukong Update Adds New Boss Rush Mode, Journeyer's Chart, and Plenty More - IGN
    https://www.ign.com/articles/black-myth-wukong-update-adds-new-boss-rush-mode-journeyers-chart-and-plenty-more

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonixeh426 -- 10 Aralık 2024; 22:5:29 >

• sonixeh426 S kullanıcısına yanıt

Evet bu bir yandan aslında ekibim adına mutluluk verici oldu çünkü çevirini incelemesi yapabileceğiz. Teşekkürler her şey için.

• Yine de çok güzel emek verilmiş teşekkürler<3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramo241 -- 17 Aralık 2024; 14:8:15 >
  • Ramo241 R kullanıcısına yanıt

Bizler teşekkür ederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.