Şimdi Ara

BLADEMİ / PACHEON MU KARARSIZ KALDIM LUTFEN YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Çogunlugum Pvp için pacheon mu blademı Kararsız Kaldım Hangısını Tavsiye edersiniz AÇıkLamasıyLa YazarSAnız Sevinirim :)

• pvp pacheon daha uygun olabilir ama ben heryerde blade derim
  • ben sana şöyle söyleyeyim,
    hangisiniz itemleri daha iyiyse o kazanır pvp'de.
    yani ister blade ister bow item'larına bakar.
    (ff olmasıda ayrı konu)
  • Pacheon tavsiye ederim...Daha yönlü olursun Silkroad'da...Gw ve Fw türü yerlerde çok işe yarayan bir builddir..Kasması kolaydır..Fazla sp isteme gibi bir lüksü de yoktur....Unique kesme konusunda blade çara göre daha avantajlıdır..PvP'lerde blade kadar sağlam defansın olmayabilir ama setin son lvl olursa ve statsları iyi ayarlarsan çok sağlam bir bow çarın olur..
  • cevap yazmıycaktım ama pacheon yazanları görünce yazıyım dedim
    ittir ittir nereye kadar elbet adamın debuffları tutup criti ardı ardına yiyince yatıcan uzun sürebilir ama yatıramacağın kesin! (tabi itemler arasında fazla bir fark olmadığında)
  • pacheon mu blader her zaman alır pwp de kullanmayı biliyorsa blader .
  • En güçlü build yoktur hangisine daha yatkınsan onu kas, ne blader her türlü alır ne pacheon tamamen karşındaki adama bağlı bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok SaoLun ArkadaşLar Cvp Verdınız içiN 100 Lw Pacheon'um Vardı Onu Blader YapcakTım Kararımı Verdim SAoLun
  • Sen kararını vermişsin; ama ben gene de bir şeyler belirteyim -belki kapan olur-.

Blade ve bow çok farklı kategorilerde silahlar. Bir blader ile bowman karakterin herhangi bir builde karşı yaptığı pvp'ler de haliyle birbirine taktik açısından benzemez. Bir bowman uzaktan saldırı özelliği ile her zaman bir bladerdan daha fazla potansiyele ve avantaja sahiptir. Eğer Silkroad geçmişiniz iki hafta önceye dayanmıyorsa kalkıp da bana "sallama!" demeyin.

Bir diğer konu da blader - bowman pvp'sidir. Bilen bilmeyen herkese söylüyorum; bence en sıkıcı pvp Blader vs. Bowman PvP'sidir.
    Blader effect bir de crit. vurursa yener diyeceksiniz; afedersiniz ama bowman da o esnada armut toplamıyor (!). Blader karakterin bir bowmana effect tutturma ihtimali diğer herhangi bir builde effect tutturma ihtimalinden daha düşüktür. Çünkü blader komboya başladığı zaman, akıllı bir bowman da kendi kombosu ile effect yemekten korunur.
    Siz eğer crit tutarsa diye hesap yaparsanız, bowman da çok rahat indirir blader'i.

• blade iyidir eline bir sun silah verin onu yatırcak onun yatıramayacağı çar yoktur.

ancak ne yazıkki gw ve fw savaşlarda blader zor iş yapıyor. adamı aniden öldürmen gerekli oluyor o da blade de çok zor. ayrıca 90 levelden sonra kasmak ölümden öte. bunun yanında bir sp istiyorki akıllara zarar. ve iki silah parası harcıyorsun. iyi bir silahın ve kalkanın olmak zorunda.

bow kullan madım ama nasipse 2 ay sonra 100 ff bow hazır olcak. daha çok gw fw ve pvp ler için düşünüyorum. blade vs bow kim alır derseniz. ben iyi bir blade ustası olarak cold fire bowu zor yatırdım. tabi elimde +5 silah vardı.

yani herşey iteme bakıyor aslında. tm set +5 olsun. blue lerin çok iyi olsun. silahın en az +7 olsun. sun setler durur karşında ancak. tabi tecrübe çok önemli.
  • Blader vs bowda blade için zamana ve skill sırasına bakar. Uzun zamandır oynamadığım için skillin ismini hatırlayamayacağım ama +phy defence veren skill bladerın yatmaması için önemli bir skilldir. Eğer cold kullanıyorsanız pacheonun uç noktalardaki critlerinden biraz sıyrılırsınız. Sonra tekrardan dolana kadar yatır batır, tehlikeli bir zamanda da +phy def veren skilli basarsınız. Tabi sadece yatır batırla asla yenemezsiniz. Combonun verdiği debuffa ihtiyacınız vardır. Böylece yüksek damageler verebilirsiniz. Eğer light iseniz pek birşey tavsiye edemeyeceğim Şansı olmadığından değil çünkü bu charda tamamen o anki duruma göre hareket edilir.

Bowman tamamen knock back + strong bow stun tutmazsa böyle devam stun tutarsa normal skillerinizi basarak devam edersiniz. İmkanınız varsa firewall veya coldwall kullanırsanız bladerın 2-3 skill için debuffları ve knock down'ından kurtulursunuz.Coldsa uygun zamanda snowshield basarsınız, lightsanız phantom basıp uzaklaşırsınız arkanızdan gelen bladera knock back vurursunuz.

Açıkçası iki taraf da avantajlı ve avantajsız. Biraz da itemlara bakar. Tabi ki şansa

• Bence Pwp İçin Blader Derim KAsmak İçiN bow Eger İnt BOw oLsayDın Har TurLu YıKarsın Bladeri..KuLandım Int BOw
  • Item, Build, LvL i eşit Blade vs Bow

Blade kaçar bow kovalar, bow un veya blade in canı sıkılır bow kaçar blade kovalar. Baktılar birbirlerini yatıramıyorlar masum bir Eu bulurlar bir bow keser bir blade .

Olay bundan ibaret neden kavga ediyorsunuz ki : ) ...
  • Ben balderin Pvp de yatırdığını ve chinese charlar arasında en sağlam (tank) olmasını kafamda netleşmesine rağmen blade açmaya %50 ihtimalle bakıyorum
    ayrıca bow buildin lvl kasma, uniqe, fw gibi artı yönleri de var e o zaman ben blade charı sadece pvpde zevk almak için mi açıcam bu bana biraz delilik geliyor...
    Aslında yeni çar açanların bow veya blade arasında kalmasının tek nedeni (bence) zaten bow charların oyunda çok fazla olmasıdır yoksa bence çoğu kişi aklından blade buildini çoktan silmiştir (yada en azından ben öyle düşünüyorum)

DipNot: Gecenin bu saati cümleler devrik olabilir siz çıkartın demek istediğimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.chucky -- 31 Ocak 2010; 2:20:42 >
  • [Deleted by Admins]
  • öncelikle herkese merhaba ben konuya girdiğimde hiç düşünmeden blade yazacaktım ama yorumları okuyunca blader çarı sadece pvp için mi? kastığım soru aklıma geldi arkadaşların dediği gibi 'uniqe, fw gibi artı yönleri de var' ve ayrıyetten sp çok istiyor cümleleri aklıma takıldı ve biraz düşündükten sonra bow çarı daha mantıklı gördüm..

not:geceniz güzel olsun
  • Pacheon max lvl da neredeyse pvp de en güçlü char.Pvpde critlerinle herkesi darmaduman edebilirsin,uniquelerdede çok avantajlıdır.Ama blade tanktır çok zor ölür ama unique kesmesi zordur.
  • ben BLADE diyorum tabi sadece pvp açısından. pvpde job varda bow daha zayıf ama blade bir kaç kişiye dayanabiliyor.

bow teke tekde guzel ama 1 vs 2 lerde yani jobwarlarda fln hemn yatabiliyor. ama genel olarak bakarsak bow daha mantıklı.

ben birazda zevk aldığım için ikisi arasında kalsam BLADE kasardım. blade değince insan bi duruyor ve skilleri çok zevkli. taklalara diyecek laf yk xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.