Bildirim
Blootooth vs Usb Cable
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
walla ben bluetooth kullanıyorum, hız pek iyi degil bence usb daha hızlı olmalı... -
bluetooth ile daha yavas ama usb niye okadar yavas anlamadım? mmc markası ne! -
Tavsiyem kart okuyucu alman .. En hizli o sekilde atarsin -
normalde 20 saNİYEDE atması lazım kablonun bluetooth ile göndermeye kalkarsan en az 3 dakika sürer -
usb kablosu her şekilde bluetooth' dan daha hızlı atmalı. sx1' i bilmiyorum ama n-gage' in ysb kablosu usb 2.0 olduğu için bayağı hızlı atar. eğer senin pc' nin usb girişi 1.1 veya kablonunki öyleyse(ki kablodan kaynaklandığını sanmam). ha, kullandığın mmc eğer gerçekten kötü bir markaysa bu da mümkündür. -
kart okuyucu da iyi bi seçim.. ama usb de kullanım kolaylığı sağlıyor. yavaş olsun güç olmasın -
quote:
Orjinalden alıntı: Ranilin
Tavsiyem kart okuyucu alman .. En hizli o sekilde atarsin
kart okuyucuda USB'den bağlanmıyor mu?
USB eğer düzgün çalışıyorsa en hızlıdır.
@Connell:
Kartın defrag edilmesi gerekiyor olabilir.SX1'i bilmiyorum ama,eğer telefon, kabloyu taktığında Bilgisayarım'da sürücü olarak görünüyorsa ,oradan defrag edebilirsin(Sağ tıkla - Özellikler -Araçlar-Disk Birleştir) -
USB 2.0 tabii iki Bluetooth'tan daha hızlı bir teknolojidir.
Ama... Bluetooth tüm cihazlarla uyumlu. USB kablo alırsan, bir dahaki tel. değişikliğinde işe yaramaz hale gelir.
BLUETOOTH -
card reader en iisi bence bi mp3 10 saniyede atılıyo... -
USB BT'den hızlıdır -
Usb warsa kart okuyucuya gerek yokki
senin kartta birs sorun war arkın n gage e bam gum atıoz... gayet normal... -
alla alal ya karttan diil cunk uhafızaya denedim mp3 3.2 mb
tam 2 dk 10 sny sürdü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X