Şimdi Ara

Bmw 1.18 VS Scirocco 1.4 Tsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
12.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar su anda bmw 1.18i aracım var aracım 9.5 binde tertemiz ama biraz çok yakıyo bana dokunmuyo pek aslında 13 lt yakıyor ama scirocco alırsam acaba 10 12 ekleyip scirocco daha mı az yakar ? zaten bmw nin benzininden kar edersem kaskosu ve bakımı ve motor vergisinden de karlı çıkmış olurum diyorum ?Ne diyorsunuz araç cidden çok keyifli bir araç hatchback olup arkadan itiş olması çok farklı bi zevk gerçekten a3ten falan çok keyifli yani hızı seven için kesinlikle önerebileceğim bir araç açıkcası bunu da almayı düşünenler için söyledim ?

• Evet yorumlar ?
  • Bmw ye hayran biri olarak 1 serisini bmw den saymıyorum ben.Scirocconun tasarımı yeterli bence değişmek için.Havasıda ayrı tabiki.Kırmızı renk olursa özellikle Yalnız sıfır aracınızı satıp sıfır alacaksanız düşünün.İkinci el sciroccoya bulaşmamanızı öneririm.
  • eski kasa 1 serisi olduğunu düşünerek,

160ps lik scirocco ise 118i den iyi denilebilir. ayrıca scirocco daha konforlu,''spor araba'' olmasına rağmen içi geniş ve süspansiyonları çok sert değildir.

eski kasa 1 serisi hb tek kelimeyle bmw ye yakışmıyor

yeni kasa 118i ise aracınız,amacınız nedir diye sormak isterim ?
  • Yeni kasaysa sadece gulerim
  • Tabiki yeni kasa değil yoksa saçma olurdu zaten ayrıca audi a3 e çok iyi deyip bmw 1 serisini beğenmeyenlere bitiyorum bmwye 1 serisini yakıştırmıyosan a3 neyin nesi yani gayet tipsiz bi araç açıkçası kızlarda 1 serisini sciroccodan daha çok beğeniyo ama erkekler tam dersi dengesiz bi durum :D 1.18 143 hplik motoruyla cidden çok iyi 1.16 hakkaten kıçını kaldıramayan bir araç yani onu beğenmemenize hak veririm ama diğer modelleri için aynı şeyleri söyliyemicem
  • Ayrıca ikinci el sciroccoya niye öyle dediniz ? bmw dedin mi genç modeli 3 yada 1 dir başka bi model yok 5 serisi sizce 19 yaşında birine gider mi ? 6 serisini fiyatından dolayı saymıyorum bile :) 3 serisi ile 1 serisinin içi aynı zaten 1 serisinin ses sistemi fark edilir bi şekide daha iyi gerçekten babamda 3 var ordan biliyorum scirocco önden çekiş diye de biraz kafa kurcalıyorr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Passat vs Golf (B8 vs 7-7,5)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dsg sciroccom var 2011 model.. 9-10 lt aralığın da tüketimim var..
    ekonomik kullanma gayreti içerisinde değilim kastığın zaman 7 lt yakanlarda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimpel

Tabiki yeni kasa değil yoksa saçma olurdu zaten ayrıca audi a3 e çok iyi deyip bmw 1 serisini beğenmeyenlere bitiyorum bmwye 1 serisini yakıştırmıyosan a3 neyin nesi yani gayet tipsiz bi araç açıkçası kızlarda 1 serisini sciroccodan daha çok beğeniyo ama erkekler tam dersi dengesiz bi durum :D 1.18 143 hplik motoruyla cidden çok iyi 1.16 hakkaten kıçını kaldıramayan bir araç yani onu beğenmemenize hak veririm ama diğer modelleri için aynı şeyleri söyliyemicem

bmw 1 serisi bence bmw nin yüz karası.. scirocco ya bayılmayan kız görmedim daha :)
  • Yeni kasa 1 bile olsa scirocco daha güzel tasarım olarak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning_vw -- 15 Aralık 2011; 18:38:57 >
  • scirocco'nun tasarımı gerçekten çok hoş.

aslında tasarım dışında diğer etkenlere baksak da scirocco zaten mantıklı tercih gibi duruyor.

ama ben olsam arkadan itiş nedeniyle bmw ile devam ederdim.
  • 10-12.000TL ekleyecekseniz zaten yakın ve orta vadede asla yakıttan kar edemezsiniz. Hatta uzun vadede bile Scirocco 2 litre daha az yaksa bile kar edebileceğinizi sanmıyorum. Kaskoyu zaten yılda bir veriyorsunuz, fakat vergiye bir şey diyemeyeceğim.

Ha bir de şunu belirmeliyim, BMW'den inip VW'ye bineceksiniz.
  • O konu işte bi kafamı kurcalıyo bmw den inip VW ye binmek... arkadan itiş arabanın zevki bambaşka cidden ayrıca ben kar etme çabası derken o konuda değil yani 10 bin tl eklesem bile ilerde arabayı satarken de o fark kendini göstericek sonucta ben aylık ne kadar kar elde ederim diye düşünüyorum.1.18 kullanmayanlar dışardan konusuyo tabi yüz karası vs ama kullanmak farklı cidden dışardan sallamak çok kolay yani beni anlayanlar anlamıştır diye düşünüyorum.Genç biri olarak konusuyorum 35 yaşında biri a3 ü içi daha geniş diye daha sessiz bi araba diye sevebilirim ama 1.18 in motor sesi de cidden sportta gaza basınca insanı gaza getirmiyo değil :) Scirocconun tipini bende daha çok beğeniyorum kızlar ne kadar bu daha iyi scirocco alma deseler kendi dış görüntü zevkim ama pişman olmaktan korkmuyo da değilim açıkcası :)
  • Ayrıca Giuletta hakkında da yorumlarınızı almak isterim :)
  • Yeni kasa BMW 116i veya 118i almaya bakın. Eski kasa bile olsa 118i'yi bırakıp Scirocco'ya binmezdim şahsen. Mesele kızların yorumu olacaksa abuk subuk renge sahip 2. el bir Mini alıp meseleyi kökten çözebilirsiniz. Hiç bir VW, 1 serisi bile olsa BMW'nin sürüş keyfini veremez.
  • quote:

O konu işte bi kafamı kurcalıyo bmw den inip VW ye binmek... arkadan itiş arabanın zevki bambaşka cidden ayrıca ben kar etme çabası derken o konuda değil yani 10 bin tl eklesem bile ilerde arabayı satarken de o fark kendini göstericek sonucta ben aylık ne kadar kar elde ederim diye düşünüyorum.1.18 kullanmayanlar dışardan konusuyo tabi yüz karası vs ama kullanmak farklı cidden dışardan sallamak çok kolay yani beni anlayanlar anlamıştır diye düşünüyorum.Genç biri olarak konusuyorum 35 yaşında biri a3 ü içi daha geniş diye daha sessiz bi araba diye sevebilirim ama 1.18 in motor sesi de cidden sportta gaza basınca insanı gaza getirmiyo değil :) Scirocconun tipini bende daha çok beğeniyorum kızlar ne kadar bu daha iyi scirocco alma deseler kendi dış görüntü zevkim ama pişman olmaktan korkmuyo da değilim açıkcası :)

bmw 1 serisi premium sınıfta bir numara millet atıp tutmuş. 1 serisi Bmw yw yakışmıyorsa a ve b serisi mersoya yakışıyor mu? (yaristen daha çirkinler.) audi a3 e söyleyecek kelimem yok zaten gerek tasarımıyla gerek kalitesiyle eline su dökemez bmw nin. 1 serisi m technic ise tadından yenmez orijinal ise yine tadından yenmez. golf üstüne şekillenmiş bi araçla bi bmw bir tutulamaz. benim çevremdeki hatunlar 1 serisine bayılıyor scirocco ya değil.
    kısacası yapma etme pişman olursun. yeni kasa 1 serisine geçmeyeceksen hiç öyle bir hata etme..

• quote:

O konu işte bi kafamı kurcalıyo bmw den inip VW ye binmek... arkadan itiş arabanın zevki bambaşka cidden ayrıca ben kar etme çabası derken o konuda değil yani 10 bin tl eklesem bile ilerde arabayı satarken de o fark kendini göstericek sonucta ben aylık ne kadar kar elde ederim diye düşünüyorum.1.18 kullanmayanlar dışardan konusuyo tabi yüz karası vs ama kullanmak farklı cidden dışardan sallamak çok kolay yani beni anlayanlar anlamıştır diye düşünüyorum.Genç biri olarak konusuyorum 35 yaşında biri a3 ü içi daha geniş diye daha sessiz bi araba diye sevebilirim ama 1.18 in motor sesi de cidden sportta gaza basınca insanı gaza getirmiyo değil :) Scirocconun tipini bende daha çok beğeniyorum kızlar ne kadar bu daha iyi scirocco alma deseler kendi dış görüntü zevkim ama pişman olmaktan korkmuyo da değilim açıkcası :)

Yakıt konusunda bir şey daha belirtmek istiyorum. Şu an aşağı yukarı 9-10 litre yakacak bir arabaya 13 litre yaktırıyormuşsunuz, demek ki oldukça sert kullanıyorsunuz arabayı. Bu koşullarda da Scirocco'dan da ekonomi beklememelisiniz. Tip diyorsanız, farklı bir tat diyorsanız gidin Scirocco alın.
    Bu arada, gidip test ettiniz mi Scirocco'yu?

• Scirocco ile yeni 1 Serisi karsilastirilmaz bile. Ic mekan arasinda daglar kadar fark var. Her seyden onemlisi arkadan itis ve mukemmel bir yol tutus. Karar tartismasiz BMW!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

quote:

Yakıt konusunda bir şey daha belirtmek istiyorum. Şu an aşağı yukarı 9-10 litre yakacak bir arabaya 13 litre yaktırıyormuşsunuz, demek ki oldukça sert kullanıyorsunuz arabayı. Bu koşullarda da Scirocco'dan da ekonomi beklememelisiniz. Tip diyorsanız, farklı bir tat diyorsanız gidin Scirocco alın.
    Bu arada, gidip test ettiniz mi Scirocco'yu?

scirocco sert kullanımda 13-14 lt yakar.

hocam sen madem ki 10 12 bin daha ekleyebiliyorsun yeni 1.16 ya baksana

• Şaka mı bu?

Ve keyiften bahsediyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZSARA -- 16 Aralık 2011; 9:46:38 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.