Şimdi Ara

Bmw 116i Manuel mi Auto mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 116 i 2 seçenek seçebiliyoruz benim sorum BMW manuel kullanan var mı nasıldır.
    bu aracı manuel almak hata olur mu ??
    auto kullanmanın keyifli olmadığını düsünenlerdenimde...

yani bi arac 3000 devirde vites atıcaksa no keyif

• sürekli 3000 deviri geçersende no ekonomi
  • manuel iyidir
  • superstreet kullanıcısına yanıt
    BMW alan adamın kafasında ekonomik arac kafası varsa o isten bir cacık olmaz dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeen4

BMW alan adamın kafasında ekonomik arac kafası varsa o isten bir cacık olmaz dostum?

Dediğin gibi olsa 5-6 lt yakan 320d, 520d peynir ekmek gibi gitmezdi dostum. Artık herkes cebini düşünüyor
  • 3 adet modu var zaten rahatlıkla oto alabilirsin, 8 zf ile ister eco ister sport.
  • superstreet kullanıcısına yanıt
    Birseyi herkesin yapması,alması doğru birsey olduğu anlamına gelmez.o sekil düşünenler eksik,yanlıs yapan insanlar diye düşünüyorum yani sen aracını bir yerden bir yere
    götürmek için alıyorsan neden BMW alıyorsun (cok zengindir denebilir o zaman ekonomi takmanın amacı nedir) cok tav oluyorum ben bu tarz insanlara..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pipi8D P kullanıcısına yanıt
    şansıman tipi oto gözüken araçlarda BMW de hem oto hem manuel kullanabiliyor muyum
  • quote:

Birseyi herkesin yapması,alması doğru birsey olduğu anlamına gelmez.o sekil düşünenler eksik,yanlıs yapan insanlar diye düşünüyorum yani sen aracını bir yerden bir yere
    götürmek için alıyorsan neden BMW alıyorsun (cok zengindir denebilir o zaman ekonomi takmanın amacı nedir) cok tav oluyorum ben bu tarz insanlara..

120-130 beygirlik araci spor arac sanip otomatik yerine manuel daha keyifli diyenlerden daha iyiler bence.

Soyledigin cogu sey yanlis zaten

1. Bmw alanlar asiri zengin diye bir sey yok. 116i yi alan birisinin ekonomi dusunmesi cok normal

2. Otomatik vites 3000 de vites atiyor diye bir sey yok. Sen gaza cok basarsan ona gore vites atiyor.

Keyif istoyorsan 116 yerine baska marka daha guclu araba almak en mantiklisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan sanki konusulan araba m3

Bmw nin giris seviyesi modeli iste keyifmis manuelmis vsvs

• Hangi 1 serisi olduğuna göre değişir.

Atmosferik motorlu 1 serilerinde otomatik vites hantal olabilir. Ama turbolu versiyonda bu tarz bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

• Eğer bütçeniz yeterli ise ZF üretimi ve otomotiv piyasasının şu an en iyi şanzımanı olan 8 ileri otomatiği seçin.
  • quote:

şansıman tipi oto gözüken araçlarda BMW de hem oto hem manuel kullanabiliyor muyum

Tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

Ulan sanki konusulan araba m3

Turkiye sartlarinda 136 bg bir c kompakt gayet tatmin edici bir hizlanma sunuyor. Laf olsun diye yorum yapma padisah seni.

• BMW alınacaksa otomatik alınmalı. En büyük marifeti motor şanzıman ikilisi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipi8D

quote:

Turkiye sartlarinda 136 bg bir c kompakt gayet tatmin edici bir hizlanma sunuyor. Laf olsun diye yorum yapma padisah seni.

Oncelikle oturma organimizla dusunmiycez bu konuda anlasalim

Benim lafim ust orta sinif bir markanin giris modeline dahi supercar muamelesi yapan tiplere

Ayni dar goruse sahipsen alinti falan yapma sizin gibilere laf anlatacagima isitme engelli birine anlatmaya
    calisirim.En azindan dinlemek icin ugrasir

Sana 136 tane beygirle mutluluklar

• Hangisini daha çok seviyorsan onu al otomatik daha konforlu olur sonuç itibari ile.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pipi8D

quote:

Oncelikle oturma organimizla dusunmiycez bu konuda anlasalim

Benim lafim ust orta sinif bir markanin giris modeline dahi supercar muamelesi yapan tiplere

Ayni dar goruse sahipsen alinti falan yapma sizin gibilere laf anlatacagima isitme engelli birine anlatmaya
    calisirim.En azindan dinlemek icin ugrasir

Sana 136 tane beygirle mutluluklar

Kucuk dunyanda basarilar :(

• quote:

Adam m3 alamıyorsa başka bir araçla keyif yapamazmı.
    Küçümsediğiniz araçta sınıfında tek onun keyfini verecek bir hactback yok

• Ne kadar merakli bizim milletimiz konu sapitmaya ya adam bi soru sormus konuyu hepten dagitmissiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.