Selam guzel insanlar 200 bine yakin bir meblag nakitim var. basliktaki uc arac hakkinda bilgi topluyorum. Forumda ciddi spor arac bilgisine sahip arkadaslar var farkindayim ona istinaden actim konuyu.
mustang gt uc arac arasinda en cok istedigim ama yurutme masrafi en fazla olan da bu arac sanirim. Model olarak da en eski oldugundan sorunsuzca binemeyeceksem bu kadar para vermeye deger mi ? kafam rahat olsun 2-3 yil sorunsuz bineyim istiyorum. 2006 model mustang gt alinabiliyor butcem dogrultusunda.
220d turkiye sartlarinda binilecek optimum spor araba gibi duruyor. Hem performans hem de yurutme masrafi olarak mustang den de brz den de daha ekonomik. Dizel olmasi tek kotu tarafi. Motor sesi ve bakiminin zor olmasi kafama takilan sorular. 2014 model 220d bir diger alternatif ozetle.
Subaru brz model olarak en yenisi 2017 makyajli kasa alinabilir gozukuyor. dolayisi ile en sorunsuz binebilecegim arac brz gibi duruyor diger iki araca gore. Brz nin de sikintisi sanirim motoruymus. Ayrica brz nin manuel olmasi gerekmekte. Otomatiginin performansi tsi kadarmis bayagi bir kotu sinifina gore :)
Ozet; istanbulda hafta sonları uzun yolda kullanabileceğim,2-3 yil sorun cikarmayacak ve gerek performans gerek surus zevki olarak beni uzmeyecek arac bu uc alternatif icinden hangisidir sizce ?
Para yetiyorsa madem mustang gt al geç çünkü gönlün onda. Hayat kısa dostum belki yarın evden çıkınca ölüp gideceksin. Ufak hesapların peşinde olmamak lazım fazlaca :)
Gonlunde Mustang olmayan yoktur herhalde :) ama turkiye sartlarinda optimum tercih midir tartisilir. Yoksa mustang diger iki aractan da ustun bence. Ama cikartacagi masraf verecegi zevki torpuleyecek seviyede olup degmeyecekse onun da bilincinde olmakta fayda var. Cok fazla da bir param yok, yazilimciyim gelirim sabit.
quote:
Orijinalden alıntı: SarbiReyiz
Para yetiyorsa madem mustang gt al geç çünkü gönlün onda. Hayat kısa dostum belki yarın evden çıkınca ölüp gideceksin. Ufak hesapların peşinde olmamak lazım fazlaca :)
kafir kafası beyanı, carpe diem gününü gün et.. bu kafayla burnunuz borçtan da masrafdan da çıkmaz benden soylemesı.
200 bin veririm ama sonrasında arıza çıkarsa uğraşamam deniyorsa 200 binlik araba bakılmaz. Araba her an arıza çıkarabilecek bir makine sonuçta.
Kenarda mutlaka para olmalı, bu seçeneklerden 2.20d nin yürütme maliyeti diğerlerine oranla daha iyi. En azından yakıt kaygısı olmayacak. Cidden az yakıyor. Zf gibi bir artısı da mevcut.
Mustang iyi hoşta tüketim yüksek yorar biraz.
Mustang in o kasaları benimde hayalimde çok yakışıklı. Yürütebileceksem mustang alırdım. Ama 2 serisi daha hesaplı olucaktır tabi. Biraz mustang in keyfine varır sonra 220d alır bakardım keyfime
Dogal olarak Cogunluk 220d diyor az masrafli bir arac olmasindan oturu. Pek riski yok bu aracin anladigim kadari ile. 220d ye binen ya da kullanan var mi aramizda baska bizim bilmedigimiz puf noktalari aktarabilecek ?
Bir de brz pek bilinen bir arac degil ulkede fakat yurtdisi yorumlari olumlu Bu arac hakkinda da bilgisi olan arkadaslar varsa yorumda bulunurlarsa cok faydali olur.
valla şahsen üçü arasından mustang gt alırdım. amerikanın tadı başkadır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme