Şimdi Ara

Bmw 3.16 i 1.9 Sizce iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Ben yurtdisinda yasiyorum finlandiya. Ve Bmw almak istiyorum. 2-3 tane arabaya baktim bilgisi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum.
    http://www.nettiauto.com/bmw/316/4567077
    1 inci arac bu. Buradaki araclarin km leri fazla cunki hersey uzakta insanlar markete giderken bile arabalari ile gitmek zorundalar.
    2 inci arac
    http://www.nettiauto.com/bmw/316/4544239
    Bana bu konuda bir tavsiye verebilirmisiniz. 2 inci arac 4000 euro
    1 inci araci ise 3000 euroya alacagim.
    Bana acil bilgi verirseniz cok memnun olurum
    3,16 1.9 motor nasil iyi performans alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesonof -- 12 Şubat 2012; 12:00:29 >

• Yokmu yardimci olabilecek. Bu bmw lerden biri yada renault megane hb 2003model.. Lutfen biraz acil yardimci olun
  • 1.araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.araç

ama kilometresi fazla oldugu icin performans kaybi yasarsin demis bazi arkadaslar. diger arkadaslarda bmw 3.16 icin soru sormuslar. Bilmiyorum ama burada bizim ulkedeki gibi arabalari pek hor kullanmiyorlar.1 inci arac iyimi diyorsun yani. 3 unden birisini alacagim
  • ikisinin de km si oldukça fazla, sayılara bakarak karar verilmez bu araçlarda. Yanına gideceksiniz bakacaksınız, sürüşe çıkacaksınız, sahibine soracaksınız sorunları var mı otomobillerin diye. Buradan 2 resimle tahmin yürütmek mümkün değil.
    Fakat Çok diri gözüküyorlar 360 bin km 11 yaşında araç olduğuna inanmak güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

ikisinin de km si oldukça fazla, sayılara bakarak karar verilmez bu araçlarda. Yanına gideceksiniz bakacaksınız, sürüşe çıkacaksınız, sahibine soracaksınız sorunları var mı otomobillerin diye. Buradan 2 resimle tahmin yürütmek mümkün değil.

Herseyini sordum. 2 aracinda Kesinlikle kilometresine aldanma dedi aracimin cok seri ve rahat hic bir sikintisida yok dediler. ayrica 2 aracin kullanicisida Bayan.siz olsaniz hangi araci alirdiniz? Burada insanlarin sözü senet gibi. Tabiki arabayi gidip deneyecegim yalniz 1 inci arac biraz uzak mesafede. o yuzden iyi bir karar verip gitmek istiyorum. 1 inci arac 350 bin digeri ise 300 bin de ama renk ve gorunus olarakda 1 inci arac daha guzel duruyor.. ve araclarin yaz ve kislik tekerleri herseyi icerisinde

• otomobillerin ikisinin de fiyatları gayet uygun tabii ki. sanırım bütçeniz kısıtlı olduğundan daha düşük km üst modellere bakamıyorsunuz. bu nedenle bu fiyata aldıktan sonra size masraf çıkarmaması önemli araçların.
    yerinizde olsam şunları hesaba katardım;
    1) araçların gelecek ağır bakımları ne zaman, bu bakımlarda neler değişecek?
    çünkü tahmin ediyorum ki orada işçilik ücreti yüksek, bmw yedek parça fiyatları da haliyle yüksek olduğundan bu önemli bir kalem.
    2)lastiklerin durumu nedir(4 lastik az para değil).
    3)donanım olarak hangisi sizi daha çok tatmin ediyor
    4)kişisel bir görüş olarak gümüş renkli aracın jantları kötü.

eğer 4 bin euroluk araçla 3 bin euroluk arasında açılacak masraf ve kondisyon açısından fark yoksa 3 bin euro olan daha iyidir elbet.

performans olarak ise bir beklentiniz olmamalı. Oldukça kuvvetsiz motorlara sahipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp3867 -- 12 Şubat 2012; 21:04:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.9 motor iyi degilmi?ayrica 8 lastik veriyorlar burada butun araclarda. Evet cokfazla bir butcem yok suan burada 2 el araclar uygun sifirlar biraz yuksek.him simdi kafam karisti 1.9 motor iyi performans vermez ise..
  • Finlandiya mı orası? Buzlu göllerde yanlamış olmasınlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Finlandiya mı orası? Buzlu göllerde yanlamış olmasınlar:)

Dedigin dogru olabilirdi eger kullanici erkek olsaydi kulllanan bayan oldugu icin hor kullanmamisdir doye tahmin ediyorum.evet finlandiya her her ralli pisti gibi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesonof

quote:

ikisinin de km si oldukça fazla, sayılara bakarak karar verilmez bu araçlarda. Yanına gideceksiniz bakacaksınız, sürüşe çıkacaksınız, sahibine soracaksınız sorunları var mı otomobillerin diye. Buradan 2 resimle tahmin yürütmek mümkün değil.

Herseyini sordum. 2 aracinda Kesinlikle kilometresine aldanma dedi aracimin cok seri ve rahat hic bir sikintisida yok dediler. ayrica 2 aracin kullanicisida Bayan.siz olsaniz hangi araci alirdiniz? Burada insanlarin sözü senet gibi. Tabiki arabayi gidip deneyecegim yalniz 1 inci arac biraz uzak mesafede. o yuzden iyi bir karar verip gitmek istiyorum. 1 inci arac 350 bin digeri ise 300 bin de ama renk ve gorunus olarakda 1 inci arac daha guzel duruyor.. ve araclarin yaz ve kislik tekerleri herseyi icerisinde

Bayandan düz vites araba alınmaz.

Hoş otomatik de alınmaz, onu da becerirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

quote:

Bayandan düz vites araba alınmaz.

Hoş otomatik de alınmaz, onu da becerirler

Way arkadas:)was gectim..almaktan:) ne yapacaz yaw

• quote:

Merhaba arkadaslar.Ben yurtdisinda yasiyorum finlandiya. Ve Bmw almak istiyorum. 2-3 tane arabaya baktim bilgisi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum.
    1 inci arac bu. Buradaki araclarin km leri fazla cunki hersey uzakta insanlar markete giderken bile arabalari ile gitmek zorundalar.
    2 inci arac

hocam ikinci araç daha diri gibi duruyor. canlı görün bence arabaları içinize sineni alın.
    yalnız şunu söyleyeceğim araçları aldıktan sonra m technic yapıp öyle kullanın görüntü baştan aşağı güzelleşir =)

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Merhaba arkadaslar.Ben yurtdisinda yasiyorum finlandiya. Ve Bmw almak istiyorum. 2-3 tane arabaya baktim bilgisi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum.
    2 inci arac

hocam ikinci araç daha diri gibi duruyor. canlı görün bence arabaları içinize sineni alın.
    yalnız şunu söyleyeceğim araçları aldıktan sonra m technic yapıp öyle kullanın görüntü baştan aşağı güzelleşir =)

Kirmizi olani almaya karar verdik nasip olursa carsamba gunu hayirlisi ise bakmaya gidecegim.

• 3.16 1.9 motoruda ilk kez duyuyorum 3.'dan sonraki aracın motor hacmini belirtmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: power003

3.16 1.9 motoruda ilk kez duyuyorum 3.'dan sonraki aracın motor hacmini belirtmiyor mu?

Evet bende bu konuda tereddutte kaldim. Ama anlamadim gitti internettede baktigimda 1.9 motor arac var 3.16 da acaba 2000 yili sonrasi modellerde avrupa modellerinemi boyle birsey var
  • http://www.nettiauto.com/bmw/318/4549116
    Veya bu 3.18 nasil arkadaslar
  • quote:

http://www.nettiauto.com/bmw/318/4549116
    Veya bu 3.18 nasil arkadaslar

bunun km diğerlerine göre daha iyi de diğerleri gibi ne diri duruyor ne temiz. konsol da eski konsol
  • Yeni kontrolden gecirmisler servisde bu bakim varya senelik. 1seferde gecmis hicbir problem cikmamis muayenesinde
  • Arkadaslar birisi bana cok acele aciklik getirebilirmi ya. Herkez diyor 3.16 bmw nin motoru 1.6 motor ama burada bakdigim butun araclarin 1.9 l yaziyor 2001 model Bu araclar 1.6 motormu yoksa 1.9 mu yarin bakmaya gidecegim ona göre bilgi sahibi olmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.