Şimdi Ara

Bmw 520i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dayımlar 1 ay içinde yeni bir araba alacak aklında hiç BMW 520i yoktu ben dedim o da bu madem benzinli ne kadar yakıyor dedi,ben de size sormak istedim dayım gün içinde 200 km yol yapan hızını 90'a sabitleyerek kullanan bir kişidir.Yakıt tüketimi 90 ile ve 120 ile giderken kaç olur ? Çok Sağolun iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son kasa 520i ise 1.6 motorlu aynı araca sahibim.

Yakıt olarak Antalya içi sakin kullanım;

Şehiriçi 10-11 litre
    Şehirdışı 6-7 litre

Yakıt olarak Antalya içi agresif kullanım;
    Şehiriçi 12-13 litre
    Şehirdışı 7-9 litre

Bu değerleri daha da düşürmek mümkün örneğin ayağınızın altında yumurta varmış gibi biraz da arabanın zevkini almadan kullanırsanız şehir içi 9-10 litre şehirdışı ise 90la gidilirse 5.5-6.5 litre arası tüketim yakalanabilir. Bu değerlerin altına düşen gerçekten sakin bir şehirde kullanıyordur ve aşırı dikkatli araç sürüyordur. Şimdiki değerlerim bunlar. 120 ile giderken ise 7 litrenin altına düşmez diye düşünüyorum hız sabitleme ile. 70 ile hız sabitlemede 4.5-5 litrelerde geziyor orası da ayrı bir gerçek tabi. Aynı modelde aynı donanımdaki 520 dizele göre direk gözü kapalı alınır binilir.

• Hocam işte onda da vergi sıkıntı oluyor.Hiç olmazsa ikinci el bir 520d de çok iyi değerler verecektir diye düşünüyorum.

• Günde 200 KM ayda 6000,yılda 72000 hadi düz 70000 KM yapar.Bu kadar yol yapıp benzinliye binmek mantıklı değil.
  • Bir de o durumu var arabanın değer kaybı kısmı,sizce bu paralar verilene kadar dizel mantıklı bir araç var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Do iPhonedo

Bir de o durumu var arabanın değer kaybı kısmı,sizce bu paralar verilene kadar dizel mantıklı bir araç var mı ?

Bütçe nedir ?
  • 160.000 TL üstü çıkamaz sanırım maksimum bu ama tabi ne kadar düşük o kadar iyi olacaktir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Do iPhonedo

160.000 TL üstü çıkamaz sanırım maksimum bu ama tabi ne kadar düşük o kadar iyi olacaktir.

E60 2010 5.20D M Sport Alınır binilir. Günde 200 km az mesafe değil benzin yetiştiremez.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2010-bmw-520d-m-paket-beyaz_siyah-87.000-km-borusan-hatasiz-212515437/detay

• E60 a o paralar verilmez bence

• Makyaj görmemiş E serisi dizel sizce nasıl olur ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.