Bildirim
bmw coupe emniyet kemeri getirici sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
-
Mercedes E Coupeler de var aynisi. Daha duzgun calistigini gormedim. Sik sik bozuluyor. Cok kafasina takmasin o yuzden.. Yetkili servis bir ihtimal yenisini takar. Sanayide ki bir usta kafasina gore cozum bulur. Karar sizin. -
Oh ne güzel sorun ha. Keşke benimde araçtaki sorunlarım böyle olsaydı ciddi ciddi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yigit48
Oh ne güzel sorun ha. Keşke benimde araçtaki sorunlarım böyle olsaydı ciddi ciddi.
Hakikaten abi
Kolayca halledilebilecek bir sorun muş gibi duruyor.
Böyle bir mekanizma olduğunu ilk defa gördüm. Genelde koltuğa monteli oluyordu, rx8 de öyleydi hatırladığım.
Mercedes e serisinde de kemeri taktıktan sonra boşluğu almak için hafifçe kemeri geri çekip sıkmasına şahit oldum -
Oha Oyle bi donanimmi varmis. Ne fuzuli isler kosturuyor bu adamlar yahu. Neymis emniyet kemer getirici
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim civicte olmadığı için emniyet kemeri takmıyorum, takamıyorum aslında. Bana niye kemer getiren bir uşak yok!!! -
Sorun büyük kullanma öyle aracı yaptır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X