Şimdi Ara

bmw coupe emniyet kemeri getirici sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım yeni bmw coupe e90 aldı, emniyet kemeri getirici sorunu olduğunu söyledi bende pek anlamam mekanizma çalışıyor ama ama emniyet kemeri tutan kısım düzgün çalışmadığı için kemeri iteklemiyor nasıl yapmak lazım.Servise götürse mi yoksa dışarda bir yere mi götürsem diye düşünüyor.

• Sorun hakkında video buldum paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 28 Ekim 2014; 16:56:10 >
  • Mercedes E Coupeler de var aynisi. Daha duzgun calistigini gormedim. Sik sik bozuluyor. Cok kafasina takmasin o yuzden.. Yetkili servis bir ihtimal yenisini takar. Sanayide ki bir usta kafasina gore cozum bulur. Karar sizin.
  • Oh ne güzel sorun ha. Keşke benimde araçtaki sorunlarım böyle olsaydı ciddi ciddi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Oh ne güzel sorun ha. Keşke benimde araçtaki sorunlarım böyle olsaydı ciddi ciddi.

Hakikaten abi

Kolayca halledilebilecek bir sorun muş gibi duruyor.
    Böyle bir mekanizma olduğunu ilk defa gördüm. Genelde koltuğa monteli oluyordu, rx8 de öyleydi hatırladığım.
    Mercedes e serisinde de kemeri taktıktan sonra boşluğu almak için hafifçe kemeri geri çekip sıkmasına şahit oldum
  • Oha Oyle bi donanimmi varmis. Ne fuzuli isler kosturuyor bu adamlar yahu. Neymis emniyet kemer getirici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim civicte olmadığı için emniyet kemeri takmıyorum, takamıyorum aslında. Bana niye kemer getiren bir uşak yok!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo korna sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun büyük kullanma öyle aracı yaptır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.