Şimdi Ara

Bmw E36 320 i kullanicilari bakarmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle 3-5 aya kadar bmw e36 almayi dusunuyorum butcem en fazla 16000 oldugu icin e36 yi sectim artilari eksileri nelerdir kilitli difransiyel yuksek hizda arkayi savurur mu vs sorularim cok iste nasil bir araba modifiye edecegim avantajlari var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hicmi e36 yok forumda hadi yan team gelinde bi soyleyin sunu

• Arkadaslar buyurun gelin hadi yavv e36 ci yokmu forumda

• Bu forumun en eksigi dh garajda az kisi var

• burada e36-106-vti gibi araçların kullanıcılarını bulamazsın.

Genelde çarpışma testleri-güvenli sürüş-şehir içi kaç yakar-dsg vs konular varıdr. Yanlış adres
  • En genç üyesi 15 yaşında olan bir kasa e36. Takdir edersiniz ki artık modası da kullanılabilirliği de geçmiş olan bir araba. Temizlerine göz attığımızda 20 bin TL den aşağıya pek temiz görünen araçlar yok. 16 000 TL 'ye alacağınız araç muhtemelen hor kullanılmış ve bir takım eksikleri olan bir araç olacaktır(hoş e36 da hor kullanılmamış bulunması çok düşük bir ihtimal artık) E46 bile bu kadar ele ayağa düşmüşken e36 artık şahin yerine kullanılmaya başlanan bir araç oldu. Parçasına yakıtına vs gelecek olursak. Parçasını bulmak, İstanbul ya da Ankara gibi büyükşehirlerden birindeyseniz çok zor değil. Orijinal,yan sanayi ve çıkma olarak 3 gurptan parçayı da 3 farklı fiyat grubunda bulabilirsiniz. Yakıt olarak 3.16 3.18i , 3.18is, 100 km'de ortalama 10 litre yakıt tüketecektir. 6 silindirlerde ise bu miktar tahmini olarak biraz daha artabilir kanaatindeyim. Kilitli diferansiyel gücü yola aktaran tekerleklerin aynı anda aynı güçle hareket etmesi birine fazla güç gidince diğerinin kilitlenip dönmemesini engellemesi olayı bildiğim kadarıyla. Bu da sizin tabiriniz ile " YAN TEAM" üyelerinin aradığı bir özellik. Modifye edeceğinizi belirtmişsiniz. Zaten bu araçların modifiyesizi olmadığı için sizi modifiye masrafından da kurtaracaktır. Sizden önce de sizin kullanım amacınıza uygun olarak kullanılmış bir e36 bulmanız çok kolay. Hayırlısı olsun.

• Saolun ben lpg li binerim zaten petrol fiyatlarinin %90 i vergi zaten benzin 5 lirayken bmw ye benzindemi binilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 94-98 kasa 150 hpler çok güzel yanlar, lastik yakar, masraf çıkartır. Bu araca çok masraf edersiniz. Bence değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

94-98 kasa 150 hpler çok güzel yanlar, lastik yakar, masraf çıkartır. Bu araca çok masraf edersiniz. Bence değer.

Katiliyorum onlarin bazilarinda direksyonlarda 3 kollu ya onlarda guzel gecenlerde bi abimiz almis 325 ci tek kapi lpg de 40 kurus yakiyormus 23 e almis 94 model onunkide muthis ya ama 325 ler pahali ben aslinda 320 ci almayi dusunuyordum baktim fiyatlar tavan 4 kapiya yoneldim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.